Tak, mamy już wszystko przygotowane. Księdzem została Marta, a tort piecze Hania i będzie on o
smaku czekoladowym (decyzja Alexa). Ślub zaś odbędzie się jutro o godzinie... 18:00? Piszcie czy
możecie o tej godzinie, a szczególnie para młoda.
Jak to będzie wyglądało? W sumie długo się zastanawiałam nad tym wirtualnym ślubie i wpadłam
na pomysł. Zrobimy taki ślub w osobnym temacie, który postaram się założyć o oznaczonej godzinie.
Dajmy na przykład przysięgę. Będzie ona wyglądała jakoś tak:
Marta( Ksiądz) Czy ty Alexie, bierzesz Zuzanne za żonę?
Alex: Tak, biorę.
Marta (Ksiądz): Czy ty Zuzanno, bierzesz Alexa za męża?
Zuzia; Tak biorę...
I tak dalej, potem oczywiście zrobi się jakieś obrzędy weselne itp. Mam nadzieję, że wszyscy to
rozumieją, bo ja długo nad tym myślałam. Więc powtarzając. Niech wszyscy, a szczególnie para
młoda i ksiądz, będą na forum o godzinie osiemnastej. Jak to w tradycji, będziemy bawić się co
białego rana:D Albo jak zwykle na forum, do godziny pierwszej/drugiej. Wszelkie pytania do pary
młodej lub do mnie. To będzie najpiękniejszy ślub w historii filmwebu i chyba jedyny:)
Ciii nie psuj chwili. Najpiękniejszy dzień Twojego życia, pierwszy ślub, a Ty z takim wchodzisz xD
Nie jestem przeciwko tobie! Nigdy bym o tym nie pomyślał! Już się na żartach nie znasz czy co :<? Masz herabtę *podaje herbatę*
Już wypiłam, dzięki wielkie. Nie musisz krzyczeć! Słyszę cię dobrze! To też był żart. :D
Postarał się być. Nawet tak sobie ten ślub wyobrażałem. Będzie, będzie się działooo...
Wpadnę, wpadnę... Na takiej grubej imprezie nie być? Tylko żałuję, że przysięgę będę oglądać na taśmie zamiast na żywo... To nie to samo
Spokojnie, ważne żebyś była, to ważne wydarzenie:D Tak szybko ten ślub, a nawet wieczoru panieńskiego nie było:)
Przepraszam. Zróbcie beze mnie, albo przełóżmy ślub na sobotę. Nie wiem. Jak wam wygodniej, ja się dostosuję. ;3
W sobotę to mam urodzinki, więc nie ma szans, że będę. Nie no, odpuścimy wieczór panieński. Zrobimy go po weselu, w środę na przykład xD
A no tak! Zobaczymy czy będzie czy w tych internetach znowu będzie siedzieć. Ach ta dzisiejsza młodzież...
Ależ oczywiście,że będę! Mój Bercik już mi kieckę kupił i buciki,nie mogła bym go tak zostawić no.A i ja wcale w internetach nie siedzę...no może czasami...XD
Dzięki. Fajnie, że ktoś o mnie pamięta xD. Czyli siedzimy sami, tak? Czy ktoś się chce dołączyć?
Napisze z nicku bo może być tu dużo osób o tym samym imieniu - Anabell1. To moja ostatnia dzisiejsza odpowiedź wiadomo czemu.
Nie wiem czy będę ;c Jurto moja znajoma z aska ma urodziny i organizuje je właśnie o 18... Hmm... Bd na dwie karty! xD
Możesz przyjść później. Ślub do rana, więc masz czas. Możesz z kumpelą wpaść:)
Postaram się nie spóźnić, ale nic nie mogę obiecać. To będzie przepiękna ceremonia!
Nie pisałam ci? Jejku, myślałam, że Ci mówiłam. A więc masz nową siostrę - Martę:D