Zauważyłam, że nie którzy też tak robią, więc nie będę gorsza. Mam na imię Weronika, mam 12 lat ( Tak wiem, że jestem wyjątkowo młoda) i jestem wielką fanką Violetty. Znaczy może nie samej głównej bohaterki, bo oglądam ten serial głównie z powodu wątków postaci pobocznych. Jestem nowa na filmwebie, założyłam konto z namów obecnej tutaj LuLuComello, mojej kuzynki.:D:D:D Od razu ją pozdrowię.
Moją ulubioną postacią jest Naty, co widać po avatarze.
Moje ukochane pary to Naxi, Marcesca, Femila, Leonetta, Pablangie.
Dużo czytałam wypowiedzi tutaj na forum, co również skłoniło mnie do założenia konta.
Wiem, że to może kolejny temat , zaśmiecający forum, ale nie mogłam się powstrzymać.
Jeszcze raz wszystkich pozdrawiam i witam*-*
To jesteś spoko. xd Ale nie ucz się z tego forum. Prawidłowa nazwa Femili brzmi Fedemila, ale któregoś dnia Magda napisała Femila i tak już zostało (tak żebyś nie była zaskoczona czy coś). ~J
Nie widziałam, gdzieś tak przeczytałam i tak mi zostało, no trudno będę pamiętać na przyszłość
nie mówię żebyś ty tak pisała, ale jak szukasz filmików o tej parze, czy informacji to podpisują ich Fedemila. A TERAZ NA TWITTERA I GŁOSOWAĆ NA LODO - DZIŚ OSTATNI DZIEŃ #LODOUNIVERSOCOMELLO #KCAARGENTINA #LODOVICACOMELLO ~J
w sumie racja. A TERAZ NA TWITTERA I GŁOSOWAĆ NA LODO - DZIŚ OSTATNI DZIEŃ #LODOUNIVERSOCOMELLO #KCAARGENTINA #LODOVICACOMELLO ~J
jak to wypowiesz, a jak prawidłowo napiszesz (tak jak nie możesz na polskiej klawiaturze)? (sprawdzian) ~J
zależy o który akcent pytasz :P powiem jo lub żo :P a nad e postawie kreske :P
ach, ty mądra. Ale chodziło mi, jak ty byś powiedziała, bo przecież wymowy wszystkiego z każdym akcentem nie trzeba znać, choć to łatwe. ;p ~J
ja wolę latynoamerykański akcent ale muszę się przyzwyczaić do hiszpańskiego akcentu, bo nie wiem czy to nie będzie robić im problemu na egzaminie, bo w Hiszpanii będę mówić tak jak wolę i niech spadają ; ) jo brzmi tak wiejsko -.- w sumie bardziej śląsko :P
Ja kocham ten, co mają w Argentynie i Urugwaju z tym pięknym ż, czy jak wy wolicie sz. ~J
A ja jestem Ola, kocham Jorge i Diego i odrabiam swoich 30 sron kserówek, kóre muszę zrobić na jur O.o
Ja mam z polskiego ! :P a anielskiego mam 3 (to i tak dobrze, gramatyka nie jest dla mnie) i z zawodowego 4 :P
"Moje ukochane pary to Naxi, Marcesca, Femila, Leonetta, Pablangie" tym zdaniem zdobyłaś moją sympatie :D
no może ta Leonetta nie do końca :p ale mamy 4 te same ulubione pary :D
moją też <3333 Leonetta (jak wszystko na L m. in. Leon i Ludmila) jest zajebista, od początku do końca jestem LEONETTA, a RUGGERO JEST BRZYDKI. Sara, czytasz to? ~J
nie rozumiem. Co najwyżej za mało, bo jeden mi ostatnio wypadł, ale już rośnie następny. xd Sara nie jest okrutna, hchyba że ty jesteś, ale jeśli ktoś mi coś zrobi z moimi pieknymi ząbkami (mogłyby być bielsze, ale co tam) to DO SĄDU Z NIM ZA POBICIE I DOSTANE MILIONA I PÓJDZIE DO WIĘZIENIA NA 10LAT SKAZANY NA CODZIENNY WIDOK RUGGERO I JEGO OCZÓW :/ ~J
Oczy Ruggero są piękne! Ty chyba masz coś ze wzrokiem, koleżanko! ;D Phi, ząbki to i ja mam ładne. Jak ci jeszcze wypadają, to chyba nie przeszkodzi ci, jak czyjaś pięść przyspieszy naturalny przyrodniczy proces?
nie, chyba mi teraz z jeden mleczak został, co najwyżej dwa i to tam dalej. yyy piękne? okokok, skoro on jest piękny to ja brzydka. (a ja znowu ze swoim samouwielbieniem wyskakuje) Moja pani od matematyki gra w Subway Surfer. Dziś mi to powiedziała w autokarze jak sobie grałam, ale to skomplikowana historia. Bo ja z koleżanką nie chciałyśmy jechać do McDonalda, tylko do KFC, więc wymieniłyśmy sobie autobusy, za pozwoleniem pań oczywiście, my grzeczne. I zamiast jechać z naszą wychowawczynią (klasa VIB), klasą kuzynki (VID) i klasą nie wiem kogo mogę tu napisać (VIA) pojechałyśmy z VIC i VC, czyli z panią od matmy, i panią od przyrody. A że miałyśmy ze sobą tableta mojej kuzynki to sobie grałyśmy w Subwaya. Musiałyśmy siedzieć z przodu, przy pani i się dowiedziałyśmy, że gra w to. xdd subway podbija wszystkich. A potem sama bym nie pomyślała by wyjść przy swoim bloku (bo był korek i pozwolili wychodzić), gdyby nie druga pani, która mnie się zapytała, czy jadę do szkoły, bo czy tu gdzieś nie mieszkam, a ja takie "no tak, mieszkam tu" i sobie wychodzę dalej nie ogar i nie wiem, czemu tu to piszę. XD A TERAZ NA TWITTERA I GŁOSOWAĆ NA LODO - DZIŚ OSTATNI DZIEŃ #LODOUNIVERSOCOMELLO #KCAARGENTINA #LODOVICACOMELLO ~J
i wtedy jak jechaliśmy to ciągle gapiłam się w lusterko, co było z przodu, to już chyba nawet panie wiedzą o moim samouwielbieniu. XD ~J
<Zielonego pojęcia nie mam, jak to skomentować, więc wyjadę z błyskotliwym: AHA.>
ja lubię opowiadać o swoim życiu. Pani od historii mnie chyba polubiła w tym roku o; A TERAZ NA TWITTERA I GŁOSOWAĆ NA LODO - DZIŚ OSTATNI DZIEŃ #LODOUNIVERSOCOMELLO #KCAARGENTINA #LODOVICACOMELLO ~J
Jeszcze jeden hashtag i zrzucę maskę pozornej równowagi psychicznej, wstanę od laptopa, wbiję do Mińska i osobiście nakopię ci do mało szlachetnej części ciała.
No to do zobaczenia, już łapię do ciebie pociąg, potem razem do Julki jej nakopać.
Jego oczy są cudowne, chyba to najlepsze co ma (poza głosem, oczywiście) :) Ja rozumiem, że może nie uważać go za porażająco przystojnego, ale żeby od razu brzydki?! :O
nie mówię, że jest jakiś mega brzydki, tylko że jego oczy są ble. Głos zresztą też nie zawsze brzmi dobrze. "Luz, camara y acción" tylko w wersji z chłopakami, "Tienes el talento" ma akurat ładne, "Te esperare" rzygam w jego wykonaniu itd. Nie ma głosu złego, ale najpiękniejszego też nie. ~J