Zauważyłam, że nie którzy też tak robią, więc nie będę gorsza. Mam na imię Weronika, mam 12 lat ( Tak wiem, że jestem wyjątkowo młoda) i jestem wielką fanką Violetty. Znaczy może nie samej głównej bohaterki, bo oglądam ten serial głównie z powodu wątków postaci pobocznych. Jestem nowa na filmwebie, założyłam konto z namów obecnej tutaj LuLuComello, mojej kuzynki.:D:D:D Od razu ją pozdrowię.
Moją ulubioną postacią jest Naty, co widać po avatarze.
Moje ukochane pary to Naxi, Marcesca, Femila, Leonetta, Pablangie.
Dużo czytałam wypowiedzi tutaj na forum, co również skłoniło mnie do założenia konta.
Wiem, że to może kolejny temat , zaśmiecający forum, ale nie mogłam się powstrzymać.
Jeszcze raz wszystkich pozdrawiam i witam*-*
Widzę, że skorzystałaś z moich podpowiedzi i założyłaś to konto. Miło mi, widzę że promuje filmweb. Dodam jedynie, że cię serdecznie witam, a resztę przegadamy jutro w szkole;*:*:*
miło mi... TYNE z mojej klasy mi przypomina, więc mogę mówić Tyna, albo Tyśka. A TERAZ NA TWITTERA I GŁOSOWAĆ NA LODO - DZIŚ OSTATNI DZIEŃ #LODOUNIVERSOCOMELLO #KCAARGENTINA #LODOVICACOMELLO ~J
a ja głupia, nie czytam twojego tylko Sweet_Raspberry i sobie myślę, ślicznie, ciekawe jak. xd serio ładnie. ~J
a mi nie. WIDZIAŁAM dzisiaj PALIkota. A TERAZ NA TWITTERA I GŁOSOWAĆ NA LODO - DZIŚ OSTATNI DZIEŃ #LODOUNIVERSOCOMELLO #KCAARGENTINA #LODOVICACOMELLO ~J
No nie wiem, ostatnio nawijałam ci cała przerwę, jak ta ostatnia idiotka o ważnym teście z fizyki. A ty wpatrzona byłaś w Maćka, grającego w piłkę. I kto tu nie słucha?
Hejjj, Weronikooo, miło cię poznac :D Również jestem fanką tych par co ty. Miło, że na naszym forum jest coraz więcej ludzi *.*
Cześć. Też mam 12 lat, więc spoko :) Jestem córką LuLu :) Lubie prawie te same pary co Ty z wyjątkiem Pablangie. Ja trzymam kciuki za Germangie. Jestem tu od niedawna, nie jestem dobra w witaniu nowych ludzi ;)
Hejka, o jak miło, że nie jestem najmłodsza:*
Zbytnio nie wiem o co chodzi z tą córką, chyba że Lulu mi o czymś nie powiedziała
Też na początku myślałam, że jestem tu najmłodsza, ale potem okazało się że dużo osób ma 12 lat. Jeżeli chodzi o rodzinę... zapytaj LuLu, albo znajdź o tym temat :) Aha zapomniałabym. Jestem Martyna ;D
ja też mam 12 i mam przed sobą więcej życia niż mam lat (wcale nie kieruje tego zdania do starszych koleżanek, które zresztą też mają więcej). <CHWALISIĘ> ~J
nie sądzę, pewnie pięć. Z którego jesteś miesiąca? A TERAZ NA TWITTERA I GŁOSOWAĆ NA LODO - DZIŚ OSTATNI DZIEŃ #LODOUNIVERSOCOMELLO #KCAARGENTINA #LODOVICACOMELLO ~J
siema. jestem julka. pije cole więc od razu przeproszę za moją wypowiedź i wielkość literek, nie mam czasu na takie szczegóły xdd. ~J
a ja nic :P ' Kubuś' nie było dzisiaj puszki w sklepiku więc nie kupiłam nic :D
ja mam z weekendu jakąś dwulitrówke i byliśmy w KFC (So good!), ale wzięłam tylko jedną dolewkę. Taka zimna i pyszna, mniam! Ale za pepsi z butelki, czy puszki nie przepadam. Cola też nie w każdym sklepie w puszce jest dobra. W takim co jest za 1,80 to jest niedobra, a w takim przy moim mieszkaniu co jest za 2 to jest pyszna i z lodówki, ale droga. Zdzierstwo. ~J
raz mi się trafiła w puszce prawie rozgazowana (nie rozumiem dlaczego) to pić się nie dało i wywaliłam kasę, ale to chyba gdzieś po złotówce było. ~J
Cześć Weronika, ja jestem Hania i mam 12 lat. ;) lubie wszystkie pary co Ty + Bromila