Zauważyłam, że nie którzy też tak robią, więc nie będę gorsza. Mam na imię Weronika, mam 12 lat ( Tak wiem, że jestem wyjątkowo młoda) i jestem wielką fanką Violetty. Znaczy może nie samej głównej bohaterki, bo oglądam ten serial głównie z powodu wątków postaci pobocznych. Jestem nowa na filmwebie, założyłam konto z namów obecnej tutaj LuLuComello, mojej kuzynki.:D:D:D Od razu ją pozdrowię.
Moją ulubioną postacią jest Naty, co widać po avatarze.
Moje ukochane pary to Naxi, Marcesca, Femila, Leonetta, Pablangie.
Dużo czytałam wypowiedzi tutaj na forum, co również skłoniło mnie do założenia konta.
Wiem, że to może kolejny temat , zaśmiecający forum, ale nie mogłam się powstrzymać.
Jeszcze raz wszystkich pozdrawiam i witam*-*
Nie, mam ich bardzo dużo, ale to wyraża je wszystkie. Jeśli mi zabraknie mogę wejść na tę stronkę polecaną przez filmweb. ;) ~J
Wszyscy jesteśmy dziećmi, a to zdanie wygląda jakby było napisane z góry, więc przemyśl, ile ty masz lat, lub czy chociaż jesteś dojrzalsza emocjonalnie, by tak o kimś mówić, choć i wtedy nie wypada. ~J
Cóż, przynajmniej cztery lata więcej niż ty, kochanie. I chyba wiem coś niecoś, czego ty wiesz.
Przeczytaj wypowiedź, którą napisałam ci przed chwilą. No nie wiem, czy wiesz więcej, bo nie wydaje tak się. ~J
Z twojej wypowiedzi wynika, że słowo "dziecko" nie jest bynajmniej nacechowane negatywnie, więc nie wiem, czemu odbierasz je jako najgorszą inwektywę. Osoba dojrzała emocjonalnie - uwaga! - raczej nie będzie robić burzy w szklance wody z powodu tego, że nie podobają jej się oczy aktora, nie uważasz?
Ja nie robię. Mówię po prostu, że nie podobają mi się jego oczy, wy na mnie naskakujecie, więc ja wam odpowiadam, bo tak mam w zwyczaju. Nie powiedziałam, że jestem dojrzała emocjonalnie, tylko stwierdziłam, że wcale nie jesteś bardziej ode mnie, bo ja nie uważam się za głupszą od ciebie, niezależnie od wiedzy jaką posiadasz i wieku, bo on akurat najmniej jest tutaj ważny. Rozumiem, że podoba ci się Ruggero, to ty nie rozumiesz, że ja uważam, że jest ohydny. Napisałam, że z tymi oczami (co zresztą nie było do ciebie) nie ma być odbierane źle. Ja to dziecko za takie uważam. Jeśli mówisz dziecko, to musisz ową osobę uważać za mniej inteligentną, mniej wiedzącą. ~J
Po pierwsze, nic nie muszę. Nie jesteś w mojej głowie, nie wiesz zatem, co miałam na myśli. Nie uważam ciebie w żadnym razie za, jak twierdzisz, "mniej inteligentną, mniej wiedzącą", a jedynie - za młodszą, i za to nie masz prawa mnie potępiać, bo tego nic nie zmieni. Druga sprawa - nie twierdzę, że jesteś mniej dojrzała emocjonalnie ode mnie. Jednak twoje zachowanie - które, jak twierdzisz, jest tylko obroną na atak (ale to ty zaatakowałaś jako pierwsza!), jakoś tej dojrzałości przeczy, mimo to przepraszam, jeżeli cię uraziłam.
Aha, i powiem ci jeszcze tyle, że nie jestem chorą psychofanką Ruggero. Ale widziałam mnóstwo jego zdjęć - także i tych nieudanych - i uważam, że zwyczajnie przesadzasz z reakcją. Nie mam pojęcia, co ci się nie podoba w jego oczach, które są całkiem normalne.
Napisałam tylko, że nie podoba mi się Ruggero i nie rozumiem, co w nim widzicie. Możecie przecież odpowiedzieć, co wam się podoba, ja powiem, że nie podobają mi się oczy i tyle. Miła dyskusja, nie kłótnia od razu. :) ~J
pies kuzyna jest na prawdę groźny, więc nie radzę. A TERAZ NA TWITTERA I GŁOSOWAĆ NA LODO - DZIŚ OSTATNI DZIEŃ #LODOUNIVERSOCOMELLO #KCAARGENTINA #LODOVICACOMELLO TO JEST ROZKAZ!!!!!!!!!!!!
Błagam cię, opanuj się z tym spamem, jak będziemy mieli ochotę to kulturalnie wejdziemy na tt i zagłosujemy. Ale nie w tej chwili
pisze tak, bo mam taką ochotę, już tego tak często nie używam, ale jak ty zwracasz mi z tym uwagę to mam coraz większą ochotę to pisać, bo mogę pisać wszystko to, co chcę. ~J
No, ale skoro mam taką ochotę, to tak piszę jak chcę. Ty też piszesz jak chcesz, i nikt ci tego nie zabrania. ~J
Ja ci nie zabraniam, tylko proszę, ponieważ niezwykle mnie to irytowało. Ale oczywiście, że możesz pisać co tylko masz ochotę. Miłe jednak z twej strony jest, że bierzesz pod uwagę również innych użytkowników.
Tak samo jak mówiłam Magdzie, że chyba nie powinnam śpiewać idąc ulicą, a ona uznała, że to problem ludzi, którzy też nią idą, jeśli tego nie chcą słuchać, to po co wychodzą na ulicę, tak więc jak nie chcesz patrzeć na czyjeś wypowiedzi, to po co czytasz forum? ~J
chodzę z koleżankami 'na sesje' albo z siostrą ale wtedy są gorsze :P Chociaż ostatnio nawet na to nie mam czasu
Każda część mego cała jest szlachetna! Nie radzę, mój kuzyn ma strasznego psa, sama się go boję. :/ A TERAZ NA TWITTERA I GŁOSOWAĆ NA LODO - DZIŚ OSTATNI DZIEŃ #LODOUNIVERSOCOMELLO #KCAARGENTINA #LODOVICACOMELLO TO JEST ROZKAZ!!!!!!!!!!!!
Doigrałaś się. Ostatnio na w-fie grałam w rugby, więc wiem, co to przyłożenie, bitch.
Nie można tak wyzywać ludzi, i mówić im takie rzeczy. Jakbyś oglądała wiadomości, słuchała na jakiś WOSach, albo czytała w internecie wiadomości to byś wiedziała, że wiele osób zabija się przez takie rzeczy. Ja może taka nie jestem, ale ty tego nie wiesz, nie znasz mnie, więc pisząc takie rzeczy narażasz się na bycie, może nie sprawcą, ale powodem czyjejś śmierci i do końca swojego życia narażasz (przepraszam za powtórkę, moja pani od polskiego by mnie ochrzaniła) się na obwiniania się za to, bo nie da się takich rzeczy po prostu zapomnieć. Ludzie są różni i równie dobrze w tym momencie mogłabym pójść sobie coś zrobić, więc się zastanów za nim coś napiszesz. Ja poważna. xdd ~J
Idź, idź, najlepiej rzuć się z łóżka piętrowego. Julka, a ja cię miałam za taką kulturalną, fajną osóbkę, a tu wychodzi z ciebie takie ziółko. Ja tez się powieszę, bo nazwałaś mnie nieukiem, nie po to zdobywałam stypendia i walczyłam o paski na sześciu z siedmiu świadectw.
Napisałam, że osoba może, nie że ja chcę, bo ja nie mam takiego zamiaru, nawet to podkreśliłam. Słyszałam wiele historii o osobach, które zostaną obrażone w internecie i coś sobie robią. Część opowiedział mi wujek, część przeczytałam w internecie, a część sama widziałam w telewizji, więc podaję przykład. Ok, nieładnie powiedziałam, a co jest według ciebie gorsze - bitch, co chyba wszyscy wiemy na kogo tak się mówi, czy nieuk? To jest wielka różnica. Mogłabyś to także dodać po prostu na koniec zdania, ale skoro jesteś TAKA MĄDRA (!) to chyba wiesz, co to oznacza, a ja nieżyczę sobie tak słyszeć do siebie. Dobra, powiedziałam nieuk, dobra, nie powiem tak więcej, jakoże nie chcę ci sprawiać tej przyjemności. :) ~J
Ludzie złoci, zaraz wyjdę z siebie. Dziewczyno, czy ty aby odrobinę nie przesadzasz? Przecież ten tekst nie był skierowany bezpośrednio do ciebie, pierwszy raz w internetach jesteś? Po drugie, nie życzę sobie takich komentarzy pod moim adresem, bo najwyraźniej nie dostrzegłabyś ironii nawet jakby podbiegła i kopnęła cię w tyłek.
Tak, w tym momencie padnę przed tobą na kolana i przeproszę cię za nieopatrzne użycie słowa, które cię uraziło na wskroś.
Wyżej też chciałam przeprosić, tyle że nie napisałam przepraszam, więc jak to klikniesz to spójrz w górę.
Widzę, ale to wygląda jakbyś źle interpretowała słowa, nawet jeśli piszesz to ironicznie, bo wiem przecież, że tak sobie żartują ludzie typu skocz z łóżka, ale są ludzie którzy na prawdę nie są tacy jak ja, czy ty i mogą się załamać, czy coś. To miała być przestroga na przyszłość. ;) ~J
Ach...... Dobrze. Przepraszam i przeprosiny przyjmuję i proponuję do podobnych tematów nie wracać, bo to bezcelowe ;)
Dokładnie. Ja lubię zieleń, ty lubisz... Nie wiem, niebieski, ale to nie zmienia faktu, że obie jesteśmy inteligentne i mamy dziwne komentarze (bez urazy, ale niektóre nas oby były głupie typu maj pies, twoja gra i zbijanie osób, bilet Sary, które oczywiście były żartem - CHYBA). ~J
Jakie zbijanie? Przyłożenie! To kiedy ktoś zgarnia piłkę pod pachę i leci do końca boiska, żeby dotknąć nią ziemi.
Ja też lubię zielony. I niestety często mi odbija, ale dziś mi hormony szaleją, te sprawy.
Nie zapominaj o tym, że jesteśmy piekielnie utalentowane pod względem literackim XD