Zauważyłam, że nie którzy też tak robią, więc nie będę gorsza. Mam na imię Weronika, mam 12 lat ( Tak wiem, że jestem wyjątkowo młoda) i jestem wielką fanką Violetty. Znaczy może nie samej głównej bohaterki, bo oglądam ten serial głównie z powodu wątków postaci pobocznych. Jestem nowa na filmwebie, założyłam konto z namów obecnej tutaj LuLuComello, mojej kuzynki.:D:D:D Od razu ją pozdrowię.
Moją ulubioną postacią jest Naty, co widać po avatarze.
Moje ukochane pary to Naxi, Marcesca, Femila, Leonetta, Pablangie.
Dużo czytałam wypowiedzi tutaj na forum, co również skłoniło mnie do założenia konta.
Wiem, że to może kolejny temat , zaśmiecający forum, ale nie mogłam się powstrzymać.
Jeszcze raz wszystkich pozdrawiam i witam*-*
I oczywiście wszystko, czego dotkniemy jest udane, tak samo jak ta dyskusja, bo nawet jeśli była to kłótnia to pani od polskiego byłaby ze mnie dumna. W ogóle dużo masz już rozdziałów na blogu? Urwałam przy jakimś ósmym i muszę nadrobić. ~J
Również się dołączam i Weronika też. Właśnie do mnie przyszła ( jako kuzynki mieszkamy po sąsiedzku) i powiedziała, że będzie ze mną pisać na drugim koncie bo jej się limit skończył. A poza tym, ona już przeczytała o co chodzi z tą rodzinką i chce być moją siostrą. Oczywiście jeśli Sarra i Zuza, nie mają nic przeciwko.
Zgadzam się z tobą. Siotra - spoko, ale dzieci mam już za dużo.
No, świetnie! Razem pokonamy i psa sąsiadów. A tak serio to wystarczy kawał mięsa...
ja sama w życiu bym do niego nie podeszła, więc nie wiem. Chyba tylko mój kuzyn się go nie boi, i jego babcia, ale jego babci już coś z ręką zrobić itd, ale musi się nim zajmować, jak kuzyna nie ma tzn. już jest, ale był taki rok, że nie mieszkał tu i wtedy właśnie coś jej zrobił, a ona jest przecież dla niego dość bliską osobą, więc wiesz. ~J
ty też chcesz spotkanie ze mną złą i psem kuzyna, który przybiegnie mnie ratować? :xx ~J
Zawsze spoko. :) W sumie u mnie na osiedlu jest kilka yorków to może też pomogą. xD ~J
hahaha ja się dzisiaj dowiedziałam, że moja babka od angielskiego jest polonistką :P Babka od zawodowego zna włosiki i jeszcze zapisała się na hiszpański :P
może jej się nudzi? A ja dowiedziałam się, że mąż siostry kierowcy autobusu, co towarzyszy nam od trzech lat (mówię o kierowcy) kieruję busy i była jakaś historia o jakimś jego aucie, co je sprzedał, ale nie zrozumiałam o co chodzi. ;P ~J
no babka jest wzrokowcem, a wredna z kursu nie zapisała im 'encantada' i 'mucho gusto' i miała problem z zapamiętaniem :P ale za to wie jak jest lis i ropucha hehe :D
mistrz, ja nie wiem, ale jakbym potrzebowała to mogę sprawdzić. Za to wiem jak jest pająk - arana! ~J
ja wiem jak jest pies :D A 'arana' mi się kojarzy z aragogiem :P
Zdradzę Ci Julciu tajemnice :p dzisiaj tak pilnie robiłam notatke na geografii, że uczyłam się hiszpańskiego, bo sobie zabrałam kilkanaście fiszek ! :P
Mi też. W ogóle dużo zaklęć u J.K. Rowling jest podobne ze słowami hiszpańskimi, co znaczą to, do czego służy te właśnie zaklęcie. ~J
ja ostatnio mało co się uczę hiszpańskiego :( Ale zaraz mnie zobligują w szkole ! :D
Ucz się skoro masz jechać do Hiszpanii xxd Ale masz jeszcze dużo czasu do kwietnia możesz mówić po hiszpańsku jak rodowita hiszpanka xd
Mam książeczkę 'Mów jak rodowity Hiszpan' :D ale mam mieć 100 godzin hiszpańskiego w szkole ; ) I mnie to cieszy, a będę musiała chodzić do szkoły w soboty z powodu tego hiszpańskiego i tydzień w ferie po 5h dziennie :D
To tydzień w ferie by mnie przerażało i jeszcze po 5 godzin ;)
Ja jadę do Niemiec za 2 tygodnie i też kuję słówka po nocach:)
Dobrze kojarzę, że to Ty bronisz niemieckiego Dominiko ?:D A mnie nie przeraża, kocham hiszpański i przynajmniej będe miała co robić :D
NIE JESTEM RTAK OKRUTNAQ!!!??? ACH TAK?! JAK MOŻESZ TAKIE RZECZY MÓWIĆ OOO MOIM RUGGUSIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
mam numer do psa kuzyna na szybkim wybieraniu i nie zawaham się go użyć (przypominają mi się wakacje w namiotach, i magda mówiąca tak o numerze babci <3333333333) A TERAZ NA TWITTERA I GŁOSOWAĆ NA LODO - DZIŚ OSTATNI DZIEŃ #LODOUNIVERSOCOMELLO #KCAARGENTINA #LODOVICACOMELLO TO JEST ROZKAZ!!!!!!!!!!!! ~J
Sara zaraz tu przyjdzie i ci nakopie! ;p
Dla mnie już w sumie wszystko jedno Leonetta/Diegetta, ważniejsze są dla mnie inne pary ;pp
A NIECH NAKOPIE TO JA Z NIĄ DO SĄDU ZA POBICIE I DOSTANE MILIONA I PÓJDZIE DO WIĘZIENIA NA 10LAT SKAZANA NA CODZIENNY WIDOK RUGGERO I JEGO OCZÓW mvahahhahahah jestem okropna. ~J
Sarra będzie zła. Poza tym ja też jestem, ale ci wybaczę, bo jestem dobrotliwa, aż za bardzo:*
z tego co wiem to dla Magdy też przystojny nie jest, to nie jestem jedyna, tylko wy patrzycie na ładne zdjęcia, a ładne zdjęcia, tak jak i te gorsze ma każdy. Ja uwzględniam wszystkie. ~J
MOGĘ BO JEST OHYDNY Bleeeeeeeeeeeeee A TERAZ NA TWITTERA I GŁOSOWAĆ NA LODO - DZIŚ OSTATNI DZIEŃ #LODOUNIVERSOCOMELLO #KCAARGENTINA #LODOVICACOMELLO ~J
Chciałabyś. Nikt nie będzie głosował na Lodo przez Ciebie i twe bluźnierstwa na temat Ruggero.
spadaj, lodo ma prawdziwych fanów jak ja, co będą ją uwielbiać zawsze, nawet gdy powie, że Ruggero jest ładny/brzydki. <33333333333 no cóż, każdy ma prawo do własnego zdania. ~J