PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6713
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Witajcie

ocenił(a) serial na 10

Zauważyłam, że nie którzy też tak robią, więc nie będę gorsza. Mam na imię Weronika, mam 12 lat ( Tak wiem, że jestem wyjątkowo młoda) i jestem wielką fanką Violetty. Znaczy może nie samej głównej bohaterki, bo oglądam ten serial głównie z powodu wątków postaci pobocznych. Jestem nowa na filmwebie, założyłam konto z namów obecnej tutaj LuLuComello, mojej kuzynki.:D:D:D Od razu ją pozdrowię.
Moją ulubioną postacią jest Naty, co widać po avatarze.
Moje ukochane pary to Naxi, Marcesca, Femila, Leonetta, Pablangie.
Dużo czytałam wypowiedzi tutaj na forum, co również skłoniło mnie do założenia konta.
Wiem, że to może kolejny temat , zaśmiecający forum, ale nie mogłam się powstrzymać.
Jeszcze raz wszystkich pozdrawiam i witam*-*

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

I oczywiście wszystko, czego dotkniemy jest udane, tak samo jak ta dyskusja, bo nawet jeśli była to kłótnia to pani od polskiego byłaby ze mnie dumna. W ogóle dużo masz już rozdziałów na blogu? Urwałam przy jakimś ósmym i muszę nadrobić. ~J

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Miło. Póki co czternaście.

tears_in_heaven

Również się dołączam i Weronika też. Właśnie do mnie przyszła ( jako kuzynki mieszkamy po sąsiedzku) i powiedziała, że będzie ze mną pisać na drugim koncie bo jej się limit skończył. A poza tym, ona już przeczytała o co chodzi z tą rodzinką i chce być moją siostrą. Oczywiście jeśli Sarra i Zuza, nie mają nic przeciwko.

ocenił(a) serial na 2
LiLiComello

Ja nie mam nic przeciwko, sióstr nigdy dosyć. Byle nie więcej dzieciaków.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Zgadzam się z tobą. Siotra - spoko, ale dzieci mam już za dużo.
No, świetnie! Razem pokonamy i psa sąsiadów. A tak serio to wystarczy kawał mięsa...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

ja sama w życiu bym do niego nie podeszła, więc nie wiem. Chyba tylko mój kuzyn się go nie boi, i jego babcia, ale jego babci już coś z ręką zrobić itd, ale musi się nim zajmować, jak kuzyna nie ma tzn. już jest, ale był taki rok, że nie mieszkał tu i wtedy właśnie coś jej zrobił, a ona jest przecież dla niego dość bliską osobą, więc wiesz. ~J

ocenił(a) serial na 10
LiLiComello

ty też chcesz spotkanie ze mną złą i psem kuzyna, który przybiegnie mnie ratować? :xx ~J

MagdaJulka

Oczywiście, mój pies i pies Weroniki, nam pomogą.

ocenił(a) serial na 10
LiLiComello

Zawsze spoko. :) W sumie u mnie na osiedlu jest kilka yorków to może też pomogą. xD ~J

MagdaJulka

Aha, właśnie ja mam yorka:P;P:P

ocenił(a) serial na 10
LiLiComello

yorki zawsze spoko. Moja mama nie lubi psów. :( ~J

MagdaJulka

Moja mama też najpierw nie lubiła, ale się przekonała.

ocenił(a) serial na 10
LiLiComello

Jak się wabi? ^.^ ~J

MagdaJulka

Benek, imię nadane mu przez mą 11-letnią siostrę

ocenił(a) serial na 10
LiLiComello

A ty ile masz lat? Benek, zawsze spoko xdd ~J

MagdaJulka

14lat

ocenił(a) serial na 7
MagdaJulka

hahaha ja się dzisiaj dowiedziałam, że moja babka od angielskiego jest polonistką :P Babka od zawodowego zna włosiki i jeszcze zapisała się na hiszpański :P

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

może jej się nudzi? A ja dowiedziałam się, że mąż siostry kierowcy autobusu, co towarzyszy nam od trzech lat (mówię o kierowcy) kieruję busy i była jakaś historia o jakimś jego aucie, co je sprzedał, ale nie zrozumiałam o co chodzi. ;P ~J

ocenił(a) serial na 7
MagdaJulka

no babka jest wzrokowcem, a wredna z kursu nie zapisała im 'encantada' i 'mucho gusto' i miała problem z zapamiętaniem :P ale za to wie jak jest lis i ropucha hehe :D

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

mistrz, ja nie wiem, ale jakbym potrzebowała to mogę sprawdzić. Za to wiem jak jest pająk - arana! ~J

ocenił(a) serial na 7
MagdaJulka

ja wiem jak jest pies :D A 'arana' mi się kojarzy z aragogiem :P
Zdradzę Ci Julciu tajemnice :p dzisiaj tak pilnie robiłam notatke na geografii, że uczyłam się hiszpańskiego, bo sobie zabrałam kilkanaście fiszek ! :P

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Mi też. W ogóle dużo zaklęć u J.K. Rowling jest podobne ze słowami hiszpańskimi, co znaczą to, do czego służy te właśnie zaklęcie. ~J

ocenił(a) serial na 7
MagdaJulka

nom 'zapominać' było bardzo podobne, momentalnie mi się skojarzyło :D

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Ja też się uczę z fiszek, całkiem fajny sposób do nauki języka xd

ocenił(a) serial na 7
majka5454

ja ostatnio mało co się uczę hiszpańskiego :( Ale zaraz mnie zobligują w szkole ! :D

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Ucz się skoro masz jechać do Hiszpanii xxd Ale masz jeszcze dużo czasu do kwietnia możesz mówić po hiszpańsku jak rodowita hiszpanka xd

ocenił(a) serial na 7
majka5454

Mam książeczkę 'Mów jak rodowity Hiszpan' :D ale mam mieć 100 godzin hiszpańskiego w szkole ; ) I mnie to cieszy, a będę musiała chodzić do szkoły w soboty z powodu tego hiszpańskiego i tydzień w ferie po 5h dziennie :D

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

To tydzień w ferie by mnie przerażało i jeszcze po 5 godzin ;)
Ja jadę do Niemiec za 2 tygodnie i też kuję słówka po nocach:)

ocenił(a) serial na 7
majka5454

Dobrze kojarzę, że to Ty bronisz niemieckiego Dominiko ?:D A mnie nie przeraża, kocham hiszpański i przynajmniej będe miała co robić :D

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Tak to ja ;d
Fakt, czasami na feriach jest nudno xd

ocenił(a) serial na 7
majka5454

nom jest :D

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

NIE JESTEM RTAK OKRUTNAQ!!!??? ACH TAK?! JAK MOŻESZ TAKIE RZECZY MÓWIĆ OOO MOIM RUGGUSIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

ocenił(a) serial na 10
KeThA

mam numer do psa kuzyna na szybkim wybieraniu i nie zawaham się go użyć (przypominają mi się wakacje w namiotach, i magda mówiąca tak o numerze babci <3333333333) A TERAZ NA TWITTERA I GŁOSOWAĆ NA LODO - DZIŚ OSTATNI DZIEŃ #LODOUNIVERSOCOMELLO #KCAARGENTINA #LODOVICACOMELLO TO JEST ROZKAZ!!!!!!!!!!!! ~J

MagdaJulka

Sara zaraz tu przyjdzie i ci nakopie! ;p
Dla mnie już w sumie wszystko jedno Leonetta/Diegetta, ważniejsze są dla mnie inne pary ;pp

ocenił(a) serial na 10
karolina199

A NIECH NAKOPIE TO JA Z NIĄ DO SĄDU ZA POBICIE I DOSTANE MILIONA I PÓJDZIE DO WIĘZIENIA NA 10LAT SKAZANA NA CODZIENNY WIDOK RUGGERO I JEGO OCZÓW mvahahhahahah jestem okropna. ~J

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Prawię się przestraszyłam.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

NA NAJGORSZYCH FOTKACH, BO DOBRE TO MA NAWET NAJWIĘKSZY BRZYDAL. ~J

ocenił(a) serial na 8
MagdaJulka

Sarra będzie zła. Poza tym ja też jestem, ale ci wybaczę, bo jestem dobrotliwa, aż za bardzo:*

ocenił(a) serial na 10
LuLuComello

widziałaś jego oczy? :x Masz oczy? (nie miało być obraźliwe!) ~J

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

ON MA CUDOWNE OCZY! Zaraz będę jak Sebel\k...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

yyyyyyyyyyy yyyyyy yyyyyyyy yyyyyy ciekawe. ~J

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Jak możesz tak mówić... -,- a raczej pisać

ocenił(a) serial na 10
wesolutkabardzo

mogę, bo jest ohydny bleeeee ~J

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

LECZ SIĘ!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

z tego co wiem to dla Magdy też przystojny nie jest, to nie jestem jedyna, tylko wy patrzycie na ładne zdjęcia, a ładne zdjęcia, tak jak i te gorsze ma każdy. Ja uwzględniam wszystkie. ~J

ocenił(a) serial na 10
wesolutkabardzo

MOGĘ BO JEST OHYDNY Bleeeeeeeeeeeeee A TERAZ NA TWITTERA I GŁOSOWAĆ NA LODO - DZIŚ OSTATNI DZIEŃ #LODOUNIVERSOCOMELLO #KCAARGENTINA #LODOVICACOMELLO ~J

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Chciałabyś. Nikt nie będzie głosował na Lodo przez Ciebie i twe bluźnierstwa na temat Ruggero.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

spadaj, lodo ma prawdziwych fanów jak ja, co będą ją uwielbiać zawsze, nawet gdy powie, że Ruggero jest ładny/brzydki. <33333333333 no cóż, każdy ma prawo do własnego zdania. ~J

KeThA

Od teraz podważanie talentu i urody Ruggero to bluźnienie? ;D

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIE... BRAK MI SŁów! :O