Zauważyłam, że nie którzy też tak robią, więc nie będę gorsza. Mam na imię Weronika, mam 12 lat ( Tak wiem, że jestem wyjątkowo młoda) i jestem wielką fanką Violetty. Znaczy może nie samej głównej bohaterki, bo oglądam ten serial głównie z powodu wątków postaci pobocznych. Jestem nowa na filmwebie, założyłam konto z namów obecnej tutaj LuLuComello, mojej kuzynki.:D:D:D Od razu ją pozdrowię.
Moją ulubioną postacią jest Naty, co widać po avatarze.
Moje ukochane pary to Naxi, Marcesca, Femila, Leonetta, Pablangie.
Dużo czytałam wypowiedzi tutaj na forum, co również skłoniło mnie do założenia konta.
Wiem, że to może kolejny temat , zaśmiecający forum, ale nie mogłam się powstrzymać.
Jeszcze raz wszystkich pozdrawiam i witam*-*
te co masz na avie zresztą też brzydkie. A TERAZ NA TWITTERA I GŁOSOWAĆ NA LODO - DZIŚ OSTATNI DZIEŃ #LODOUNIVERSOCOMELLO #KCAARGENTINA #LODOVICACOMELLO ~J
wolałabym, gdyby było ładne. Ma chyba z 4 ładne, które serio są super, ale takto to niezbyt. ~J
hahahahahaha, hejcik pierwsza klasa, niczym jedna dziewczyna z mojej klasy XDDDDD
Ta, hejcik na poziomie zerówki :) Gratuluję! Zatkało mnie i już nie wiem sama, co odpowiedzieć.
hahahahahah, chyba przedawkowanie Ruggero. Najpierw był ok, ale później zaczęłam widzieć prawdę. Wy też kiedyś ją zobaczycie, a tymczasem będę czekać. :) A TERAZ NA TWITTERA I GŁOSOWAĆ NA LODO - DZIŚ OSTATNI DZIEŃ #LODOUNIVERSOCOMELLO #KCAARGENTINA #LODOVICACOMELLO TO JEST ROZKAZ!!!!!!!!!!!!
Yyy... jestem siostrą Twojego wujka (chyba, nigdy nie byłam zbyt dobra w tych zbyt skomplikowanych powiązaniach rodzinnych XD)
mi amorita <33333333333333333333333 (robię się na enterraz, bo to tak fajnie wygląda, ale cśśś) jesteśmy takie same bejbii :3 ~J
Jestem pewna, ale na razie łączą ją z Markiem Rogalskim, zamiast z Adasiem. W ogóle ona ma, że tak powiem zje*aną sytuację z Leną i Haną, i ogółem w tym szpitalu. :/ ~J
Ja tam nie mam o nim zdania. Ani fajny, ani ciekawy, ani nic. xd Agatę nawet lubię pomimo tego, że teraz prawie wszyscy jej nie lubią, ale Adam i Falkowicz to są chyba najlepsze postacie - oboje z imionami na A. Może to coś znaczyć? ~J
CO? Ja się już pogubiłam. Tu ciąże, tu odrzucenie zaręczyn, tu inne ciąże, tu zdrady, tu dziesięć randek, a tu bracia. XD ~J
OMG. To się nazywa historia. o; Ale przecież mógł mieć taką samą grupę krwi jak jego ojciec. Lol. Coś nie poważne mają te informację.
Tak, dokładnie. Chodzi mi o grę Legacośtam of Legends. XD ~J
Ja w Świecie Seriali to przeczytałam. Stałam z 5 minut z gazetą w ręce w sklepie xd
Widziałaś to?
http://www.swiatseriali.pl/seriale/na-dobre-i-na-zle-384/news-wiki-odrzuci-falko wicza,nId,1037015
Ja widziałam tylko na yt filmik jak odrzuca. ~J
Czytałam gdzieś tam, że ma podobno odrzucić, ale tego nie widziałam. Ja na jej miejscu bym przyjęła!!! Oj tak:)