Witajcie! Mam na imię Edyta i jestem nowa na forum, dlatego postanowiłam się przywitać ;)
Coś o mnie? Mam 16 lat, jestem uzależniona od kawy, dobrej muzyki, książek i pisania ;3
Witaj, mam na imię Ewa :D
A mogłabyś powiedzieć, jakie to książki lubisz i jakiej muzyki słuchasz? Tak z ciekawości pytam :D
Witaj, miło mi cię poznać ;D
Czytam bardzo dużo, głównie kryminałów i horrorów. Uwielbiam Paulo Coelho ;3 Muzyka, hm. Słucham głównie rocka. Ale starych zespołów, tj. Led Zeppelin, AC/DC, Kiss, Iron Maiden itp. Ale współczesne zespoły też lubię. A ty? ;)
Łooo, ja także słucham rocka :D A ponadto metalu, folku i starych piosenek, niekoniecznie rockowych :D
Także tym bardziej mi miło witać osobę o pokrewnej duszy muzycznej :D
Ooo^^ Przekonałaś się :D Bardzo mnie to cieszy :)
Mój nick jest tak dla nirpoznaki (tak właściwie to od maila, który założyła mi siostra wiele lat temu), więc wypadałoby się przestawić:z tej strony Hania ^^
Tak myślałam- należysz do bardzo mądrych osób- ale byłoby głupio, gdybym się nie przedstawiła ^^
EDZI SIĘ SKOŃCZYŁ LIMIT, SŁITASKI :D PRZYBĘDZIE DO NAS JUTRO Z CAŁYMI 6 WIADOMOŚCIAMI DO NAPISANIA XD
Ja ich nie przeżywałam, bo założyłam konto 2 lata przed rozpoczęciem udzielania się na forach :D Też nie wiem po co komu te ograniczenia...
Gdyby ich nie było, nikt nie zrażałby się na samym początku. Coś im to daje? Stratę...
witajoj :D Masło czy margaryna? Ulubiona postać? Co sądzisz o Angie? :D To tak pokrótce:D Ja jestem B. :D (Kocham się tak przedstawiać) :D Ubóstwiam Angie i Cię serdecznie witam w naszych progach :D
Witaj, witaj ;D Em, masło?; Chyba Ludmiła, Diego i Natalka ;D; Nic do niej nie mam ;);
Miło mi cię poznać, B ;D
Dziękuje za to miłe powitanie ^^
No witaj. Jestem Skai. Łapaj wywiadzik środowiskowy:
1. Co myślisz o Angie?
2. Germangie czy Pablangie?
3. Leonetta czy Diegletta?
4. Naxi czy Caxi?
5. Ulubiona postać z serialu?
6. Ulubiona para z serialu?
7. Ulubiona piosenka z serialu?
8. Oglądasz coś prócz Violetty?
9. Wolisz masło czy margarynę?
10. Ile masz lat i kiedy się urodziłaś? ^^
11. Co myślisz o Dielari?
12. Posiadasz bloga?
No hej, hej.
1. Nic do niej nie mam, ale nie powiem, że należy do moich ulubionych postaci.
2. Pablangie.
3. Chyba Leonetta, ale to dlatego, że Diego jest za fajny dla Violki ;3
4. Naxi <3
5. Diego, Ludmiła, Natalia, Fran, Fede.
6. Hmm.. Naxi i Marcesca ;3
7. "Si es por amor" i "Ser mejor", chyba... ;D
8. Oh, tak i to całe mnóstwo ;3 Sherlocka, TVD, Supernatural, Glee i jeszcze kilka innych ;)
9. Masło ;D
10. 16, 24 września.
11. Uwielbiam ich <3
12. Tak, zlaczeni-na-zawsze-w-milosci.blogspot. com/ (usuń spacje ;))
KOOCHAM CIE DEKLU XD
Witamy ♥ mam nadzieje, że spodoba ci się tutaj.
Wiem wszystko, więc pytać się nie będę.
<333
Kocham cię<3
A blogiem to się nie łaska pochwalić, takim cudeńkiem;)
Jak widzisz mamy na tym forum taki nieład, ale przyzwyczaisz się. Skai mnie uprzedziła, a chciałam zapisać te pytania XD
Witam:D
Ja Ciebie też <3
Aj, wcale nie żadne 'cudeńko' ;)
Nie jest tak źle, haha.
Witam, witam ;D
No i znowu limit się kończy -.- Wrócę dzisiaj (tylko później ;D) z drugim kontem, a co! XD Dobranoc wszystkim <3
Tak, zgadzam się. Ja już mam drugie, ale chyba zaraz założę jeszcze trzecie, o! ;D Bo znowu mam limit ;/
Eddie!
Jakby co, tutaj kornelia80 z bloggera.
Ciesze się, że do nas dołączyłaś! ♥
Cześć. Jestem Zuzka, dziwniejsza siostra Sary. Jeśli jeszcze nie znasz osoby potrafiącej pokłócić się o wszystko, wkurzającej, o niezrozumiałym poczuciu humoru i za wysokiej samoocenie - to bardzo mi miło. :D
Wiesz, Edytko, jestem skazana na wieczne potępienie za nieudzielanie się na twoim blogu. Dlaczego? Bo skłamałabym mówiąc, że dopiero teraz się o nim dowiedziałam. Po raz pierwszy weszłam na niego, gdy była tam tylko jedna miniaturka, "Lalkarz". I czemu, czemu wtedy nie skomentowałam i nie rozreklamowałam cię gdzie się da? Jestem idiotką. To przez lenistwo nie jestem na bieżąco z twoimi wspaniałymi rozdziałami, co jest strasznym uchybieniem z mojej strony. A to, że masz mnóstwo innych fanów, mnie nie tłumaczy. Przebacz. Więcej grzechów nie pamiętam, żałuję za nie i chce się poprawić. Jeżeli w tym tygodniu nie pojawi się komentarz ode mnie, to będzie oznaczało, że kosmici porwali mnie dla celów badawczych. Albo, co o wiele gorsze, że odcięto mi internet. Ale miejmy nadzieję, że tak się nie stanie.
Wybacz mi tą małą litanię. Choćbym nawet chciała cię nie lubić, to nie mogę. Ten opis na górze, z wyjątkiem imienia, zgadza się co do joty z moim. Nawet rocznik ten sam.
Witaj, miło mi Cię poznać, Zuzanno ;) Haha, myślę, że się dogadamy - w niektórych rzeczach jesteśmy podobne ;D
Nie przepraszaj, (i tak nie ma czego komentować) bo w tym miejscu to ja powinnam się kajać za nieskomentowanie twojego bloga. Jestem straszna, nie mam nic na swoją obronę ;< Myślę jednak, że możesz spodziewać się komentarza w najbliższym czasie, o ile oczywiście uda mi się sklecić coś w miarę mądrego, by oddać twój talent ;)
Aj, ja również się rozpisałam, więc jesteśmy kwita ;D To niesamowite, jak wiele nas łączy ;)
To magia. Na pewno. Kawa, rock i książki łączą ludzi. Tak swoją drogą, dwa konta to pikuś. W swoim czasie miałam pięć. xD Ten, kto wymyślił te limity, powinien wisieć.
Jak nie ma czego komentować? Nie bluźnij, piszesz świetnie. A wierz mi, że nie mówię tego każdemu :D Mam spore wymagania.
Zuzanno byłaś przykładem pięciu kont, który podałam Edzi, więc... Ona już o tym wie xD
Btw. To ja jestem dziwniejsza :P
Nie koniecznie bym chciała, ale taka jest prawda, skarbeczku xD
A nie wiem, jakoś tak xD Zuzka! :D
Dla większości ludzi jestem Zuzią :D Względnie - Józią, na co wpadli moi mądrzy koledzy zamieniający pierwszą literę imienia z pierwszą literą nazwiska.
Spadaj, jestem dziwniejsza. Spytaj kogo chcesz.
No chyba nie. Sama spytaj - wszyscy Ci powiedzą, że ja jestem dziwniejsza.
Nie będziesz dla mnie Zuzią - jak coś to Zuzką xD Józia? Ciekawie... A ja nie miałam nigdy przezwiska :( To takie smutne.
Bardzo. To takie smutne być nazywaną własnym imieniem. Na twoim miejscu skoczyłabym z krawężnika.