Witajcie! Mam na imię Edyta i jestem nowa na forum, dlatego postanowiłam się przywitać ;)
Coś o mnie? Mam 16 lat, jestem uzależniona od kawy, dobrej muzyki, książek i pisania ;3
Wrzuć. Wiesz, co jest straszne? Keczup miał na etykietce napisane, że jest łagodny, a w rzeczywistości był pikantny. Nadal nie umiem się po tym pozbierać.
Matko kochana! Ależ ty musisz mieć traumę!!! Biedactwo kochane...A le nie martw się, ciiicho, cicho, nie płacz...
Ale... ale... ale... Ja nie lubię pikantnego! :(( Biedronkowy jest jadalny, ale i tak! Przytul... pociesz...
*przytula* Nie płacz, słońce, bo to rani moje serce <333 Tak mi przykro :( Kupię Ci łagodny na urodziny
Aż z tych nerwów przypomniał mi się sprawdzian z matematyki. I konkurs. I opis na polski. I "Wesele" do przeczytania na piątek. I słówka z angola. I... chyba pójdę się pouczyć. :D
o.O Ależ ty tego masz. Ja robię zadania z fizyki xD W końcu jutro poprawa...
Idź się uczyć, dziecie, idź. Masz moje błogosławienstwo :D
Tak, tak, coś w tym jest ;) Tak jak pisała Sarra, już o tym słyszałam ;D I myślę, że jak tak dalej pójdzie to też dobije do piątki, haha - już jest 3 ;D Tak, zgodzę się z tobą - mam ochotę go znaleźć i zrobić to osobiście.
Ah, w takim razie dziękuje. Czuję się taka zaszczycona, haha ;D
Sarra zawsze musi mnie wyprzedzić. Ech. Nawet urodzić się musiała miesiąc wcześniej, co nietypowe w przypadku bliźniaczek. xDD
Nadrabiam pomału. Jak obiecałam, to skomentuję. Tylko obawiam się, że kompletnie nie umiem pisać komentarzy, zwłaszcza takich długich jak ty.
Haha, tak trochę nietypowe, trzeba przyznać XD
Może i piszę długie, ale sensu to one niestety nie mają, eh. Czasem mi coś wyjdzie, o! Ale rzadko ;D
Dobrze, że w tym samym roku przynajmniej. ;D Ty też uważasz, że Tinka zhańbiła cudowny rocznik 97? Powiedz, że tak. xD
Tak, tyle dobrze XD Zhańbiła? To mało powiedziane, haha XD Aż mi go obrzydziła, a taki piękny rok ;<
Witam Cię , Edziu ( mogę się tak do Ciebie zwracać? :D),na naszym forum :)
Tak dla ułatwienia jestem Lady Godiva z bloggera ;)
Pozdrawiam serdecznie!
Witam Cię, Olu (nie mylę się? ^^) Oczywiście, że możesz ;D Już nie raz spotykałam się z dziwniejszymi odmianami mojego imienia, haha.
Ja również! ;)
Oglądasz "Sherlocka", prawda? ;D
Tak, tak na imię mi Ola :D
Sherlocka oglądam i można powiedzieć, że jest on moją obsesją :D No bo jak tu nie czuć niedosytu kiedy ma się trzy serie, każda po trzy odcinki :) Przynajmniej są długie, takie pocieszenie :)
Tak więc teraz ja, niepoprawna fanka, czekam na czwartą serię :D
Ah, moją też, bo jakżeby inaczej? ;D Jeden z najlepszych seriali, powiedziałabym. Tak, 9 odcinków to zbyt mało ;< Dobrze, że - tak jak mówisz, są chociaż długie ;)
Oj, ja też czekam, matko - jak ja czekam! ;D
Słyszałaś, że będzie emitowany w TVP2 od marca? *.*
Witamy na forum :3 Jestem Ola. Nie przejmuj się dziwnym nickiem, długa historia.
Jak mogę się do Ciebie zwracać? :)
Witam, Olu ;3 Dobrze, rozumiem, haha ;D
Możesz jak chcesz ;) Ale najbardziej preferuję Eddie, Eda lub Edzia ;D
Dziękuję, ale mam okropne imię i muszę z nim żyć... I to nie jest Aleksandra. ;(
Myślałam o zmianie, ale musiałabym czekać jeszcze 5 lat.
Wolę używać zdrobnienia. Jest o wiele ładniejsze.
Hej ;) Fajnie Cię poznać. Ja jestem Gośka.
Ps. Świetny blog<3. Na razie przeczytałam prolog i strasznie się wciągnęłam. Masz talent xd.
Tak :) Kiedyś bardziej, teraz już trochę mniej, tak szczerze (ale to z pewnych powodów), ale wciąż lubię ich muzykę i no cóż, ich samych również ;D Rozumiem, że ty jesteś? ;D