PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Witajcie! Mam na imię Edyta i jestem nowa na forum, dlatego postanowiłam się przywitać ;)
Coś o mnie? Mam 16 lat, jestem uzależniona od kawy, dobrej muzyki, książek i pisania ;3

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Wrzuć. Wiesz, co jest straszne? Keczup miał na etykietce napisane, że jest łagodny, a w rzeczywistości był pikantny. Nadal nie umiem się po tym pozbierać.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Matko kochana! Ależ ty musisz mieć traumę!!! Biedactwo kochane...A le nie martw się, ciiicho, cicho, nie płacz...

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Ale... ale... ale... Ja nie lubię pikantnego! :(( Biedronkowy jest jadalny, ale i tak! Przytul... pociesz...

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

*przytula* Nie płacz, słońce, bo to rani moje serce <333 Tak mi przykro :( Kupię Ci łagodny na urodziny

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Aż z tych nerwów przypomniał mi się sprawdzian z matematyki. I konkurs. I opis na polski. I "Wesele" do przeczytania na piątek. I słówka z angola. I... chyba pójdę się pouczyć. :D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

o.O Ależ ty tego masz. Ja robię zadania z fizyki xD W końcu jutro poprawa...
Idź się uczyć, dziecie, idź. Masz moje błogosławienstwo :D

tears_in_heaven

Tak, tak, coś w tym jest ;) Tak jak pisała Sarra, już o tym słyszałam ;D I myślę, że jak tak dalej pójdzie to też dobije do piątki, haha - już jest 3 ;D Tak, zgodzę się z tobą - mam ochotę go znaleźć i zrobić to osobiście.
Ah, w takim razie dziękuje. Czuję się taka zaszczycona, haha ;D

ocenił(a) serial na 2
Eddie_972

Sarra zawsze musi mnie wyprzedzić. Ech. Nawet urodzić się musiała miesiąc wcześniej, co nietypowe w przypadku bliźniaczek. xDD
Nadrabiam pomału. Jak obiecałam, to skomentuję. Tylko obawiam się, że kompletnie nie umiem pisać komentarzy, zwłaszcza takich długich jak ty.

tears_in_heaven

Haha, tak trochę nietypowe, trzeba przyznać XD
Może i piszę długie, ale sensu to one niestety nie mają, eh. Czasem mi coś wyjdzie, o! Ale rzadko ;D

ocenił(a) serial na 2
Eddie_972

Dobrze, że w tym samym roku przynajmniej. ;D Ty też uważasz, że Tinka zhańbiła cudowny rocznik 97? Powiedz, że tak. xD

tears_in_heaven

Tak, tyle dobrze XD Zhańbiła? To mało powiedziane, haha XD Aż mi go obrzydziła, a taki piękny rok ;<

Eddie_97

Witam Cię , Edziu ( mogę się tak do Ciebie zwracać? :D),na naszym forum :)
Tak dla ułatwienia jestem Lady Godiva z bloggera ;)
Pozdrawiam serdecznie!

Penny_15

Witam Cię, Olu (nie mylę się? ^^) Oczywiście, że możesz ;D Już nie raz spotykałam się z dziwniejszymi odmianami mojego imienia, haha.
Ja również! ;)

Oglądasz "Sherlocka", prawda? ;D

Eddie_972

Tak, tak na imię mi Ola :D
Sherlocka oglądam i można powiedzieć, że jest on moją obsesją :D No bo jak tu nie czuć niedosytu kiedy ma się trzy serie, każda po trzy odcinki :) Przynajmniej są długie, takie pocieszenie :)
Tak więc teraz ja, niepoprawna fanka, czekam na czwartą serię :D

Penny_15

Ah, moją też, bo jakżeby inaczej? ;D Jeden z najlepszych seriali, powiedziałabym. Tak, 9 odcinków to zbyt mało ;< Dobrze, że - tak jak mówisz, są chociaż długie ;)
Oj, ja też czekam, matko - jak ja czekam! ;D
Słyszałaś, że będzie emitowany w TVP2 od marca? *.*

Eddie_97

Nie słyszałam aż do teraz :D
Więc yay! *_*

Penny_15

Haha, dokładnie *_*
Od 2 marca - zapowiada się cudowny, niedzielny wieczór ;D <3

Eddie_97

Witamy na forum :3 Jestem Ola. Nie przejmuj się dziwnym nickiem, długa historia.
Jak mogę się do Ciebie zwracać? :)

slicznoscyzciebie

Witam, Olu ;3 Dobrze, rozumiem, haha ;D
Możesz jak chcesz ;) Ale najbardziej preferuję Eddie, Eda lub Edzia ;D

Eddie_972

Ok, Eddie.
Ładne imię przy okazji ;)

slicznoscyzciebie

Nie lubię go, ale dziękuje ;) Ty to masz bardzo ładne imię ;3

Eddie_97

Dziękuję, ale mam okropne imię i muszę z nim żyć... I to nie jest Aleksandra. ;(
Myślałam o zmianie, ale musiałabym czekać jeszcze 5 lat.
Wolę używać zdrobnienia. Jest o wiele ładniejsze.

slicznoscyzciebie

Oh, w takim razie, jakie to imię?
Rozumiem :)

Eddie_971

Olga... Fuuu :/ ;(

slicznoscyzciebie

Aj, co ty opowiadasz? Bardzo ładne ;)

Eddie_97

Hej ;) Fajnie Cię poznać. Ja jestem Gośka.
Ps. Świetny blog<3. Na razie przeczytałam prolog i strasznie się wciągnęłam. Masz talent xd.

Gosia1_7

No hej. Mi Ciebie również, Gosiu ;)
Aww, dziękuje <3

ocenił(a) serial na 2
Eddie_97

Hej :) Ja jestem Marysia, miło Cię poznać :)

One_Direction

Hej ;) Mi Ciebie również, Marysiu ;)

ocenił(a) serial na 2
Eddie_97

W opisie na blogu zobaczyłam, że jesteś Directioner. Czy to prawda?

One_Direction

Tak :) Kiedyś bardziej, teraz już trochę mniej, tak szczerze (ale to z pewnych powodów), ale wciąż lubię ich muzykę i no cóż, ich samych również ;D Rozumiem, że ty jesteś? ;D

ocenił(a) serial na 2
Eddie_97

Ja teraz też trochę mniej, ale kiedyś... Wszystko zaczęło się od koleżanki z klasy, ona mnie w to wciągnęła :)