PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6696
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Mi niestety tak /; . Nowe odcinki dodają dopiero o 1:00 rano a nie rzadko że trzeba czekać jeszcze z pół godziny ,a za nim
się obejrzy? . A jakoś się trzeba do tej szkoły wyspać nie ? a ze szkoły wracam o 15:00 ale mam mi tak załatwia ze
powiedziała iż da ,mi trochę kasy i mam iść do restauracji kupić sobie jakiś porządny obiad i o 16:00 mam byc na
korkach z matmy które trwają dwie godziny ,wtorek tak samo tylko ze 2 godziny Ang , środa zmiana i 2 godzin matmy
,Czwartek 2 godziny Ang a w Piątek godzinę Matmy i Godzinę Ang . I potem za nim dojdę do domu i zrobię zakupy bo
mama zawszę mi każe to jestem w domu o 19:00 i mam będzie mi kazać zrobić zadania a ,potem będzie mi kazała się
uczyć ze wszystkich przedmiotów i mnie będzie pytać . i 10 :00 idę się umyć i potem jestem taka zmęczona ze od razu
się usypiam . i tylko w piątek mam taki luz że ,mogę sobie siedzieć do której chce ,i nie muszę się uczyć ale i tak zadania
muszę robić . to teraz jedynie mogę sobie w piątki oglądać odcinki z całego tygodnia . Smutno mi /;

KeThA

Z niecierpliwością czekam na to wielkie wydarzenie!

Luu_4

Ja też :D Do zobaczenia na ślubie, na pewno dostaniesz zaproszenie!

KeThA

A mnie zaprosisz? Daję dobre prezenty :D

Crazy12

Już zaprosiłam :D

KeThA

Czuję się zaszczycona! Kupię komplet sztućców!

Luu_4

Oł, dziękuję :) Przedstawię cię przyjaciołom pana młodego (Diego D.?) :D

KeThA

Wolę Jorge, ale on chyba wybiera się na przyjęcie z osobą towarzyszącą xD

Luu_4

Z Zuzą... ;]

Luu_4

Hahaha... to jest ten twój dobry prezent :D

zielona1218

A jakże! Każdy prezent jest dobry, najważniejsza jest pamięć!

KeThA

Już zaczynam szukać sukienkę:)

majka5454

Tak,możesz wybrać jaką chcesz, pragnę, aby druhny dobrze się czuły i każda wybierze sobie strój :)

KeThA

Wybiorę taką by nie przyćmić twojej sukni ślubnej xd

majka5454

Dziękuję, ale będę miała taką cudną, że byłoby to dla Ciebie trudne. Poza tym olśnisz Artura (nie wiem czemu skojarzyłaś mi się jakoś z partnerką dla Braco ::P)

KeThA

Właśnie myślałam z kim tu pójść na wesele xd

majka5454

Mówię ci - Artur już czeka :D

KeThA

Ciekawe czy dobrze tańczy? Ale to spoko, przeszkolę go jak coś xd

majka5454

Nauczy się chłop,ale kurde,Diego już chyba zajęty,nie mam z kim iść...

Crazy12

Diego ktoś tam zajął na twoje nieszczęście xd

majka5454

Czy ktoś wgl jest jeszcze niezajęty by z nim iśč? Bo nie mam zbytnio z kim :(

esteckiewicz1

Tego kwiatu jest pół światu:)

majka5454

Problem w tym, że mało kto z tego kwiatu umie tańczyć xd

majka5454

Przecież on jest tancerzem! Nie trafiłby do Violetty, gdyby nie to :D Zobacz ja yt, jak tańczyy ;) Będziecie najlepiej tańczącą parą na weselu, a może chcesz złapać bukiet? ;> I być następna? Już możemy też twój ślub planować!

KeThA

Oczywiście, że chcę złapać bukiet! Masz rzucić w moją stronę, panno młoda xd

majka5454

Też się zastanawiam jaką chcę, głównie chodzi mi o kolor xd i też nie mam z kim iść :(

esteckiewicz1

Myślałam o niebieskiej, albo czerwonej xd

majka5454

Myślę że też wybiorę coś w ten deseń, żadnych pasteli nie włożę xd

esteckiewicz1

Albo żółtą, na półmetek mam zółtą:) albo nie kupię jakąłś nową, na takim weselu trzeba wyglądać wystrzałowo, jeszcze mi paparazzi zdjęcie zrobią xd

majka5454

Paparazzi pewnie będą fotografować Ruggusia i Sarrę xd ale może o druhny zahaczą? Otóż to, trzeba wyglądać wystrzałowo, bo takie weselicho zdarza się bardzo rzadko xd

esteckiewicz1

Ja tam się będę pchała do zdjęć:)

majka5454

Haha, jak będzie 27 druhen to możemy się nie dostać do paparazzi, ale we dwie damy radę xd

esteckiewicz1

Oczywiście, Ruggara musi być :D Ale jak znajdziesz sobie jakiegoś hot gościa to tobie też zrobią. Może Jerry Velazquez (DJ)? O nim wszystkie zapomniały jak było zaklepywanie, a też całkiem interesujący chłopaczyna :P

KeThA

A tam DJ, ja kcem kogoś do tańczenia xd jakby był Tomasek to bym go wzięła, byśmy we dwoje rządzili na parkiecie, ale on jest zajęty, robi wielką karierę, wiesz xd

esteckiewicz1

Może tak po starej znajomości wpadnie na ślub Fede:)

esteckiewicz1

Phi, taką dobrą dupę odrzucać... Wstyd!

KeThA

Szczerze mówiąc myślałam że bierzesz DJa jako prowadzącego zabawę weselną xd chociaż jakby się zastanowić, Jerry nie jest zły xd BIORĘ!

esteckiewicz1

O i widzisz masz już partnera:)

majka5454

Ty też xd nasze dwie pary (no i państwo młodzi xd) będą szaaaleeeć na parkiecie!

esteckiewicz1

Jeszcze tylko prezent muszę kupić, musi być coś porządnego, wiesz...

majka5454

Robimy składkę xd tylko co kupujemy? Hmmmmm......

esteckiewicz1

och, wystarczy sama wasza obecność <3 Ale będę musiała mieć więcej niż jeden bukiet, żebyście mogły obie złapać :D

esteckiewicz1

Wsadźmy jej w kopertę pieniądze i sama sobie coś kupi (wiem jestem bardzo wygodna) xd Chyba, że masz jakieś propozycje:)

majka5454

Dobry pomysł, pieniądze i niech sobie kupują co chcą xd Jak Maruś będzie prowadził to ja bierę DJa. A tak a propos, to musimy Marusia wciągnąć w przygotowania weselne!

esteckiewicz1

Ręczniki albo pościel :D

esteckiewicz1

Nienienie, Maruś prowadzi wieczór panieński to i wesele poprowadzi :D

KeThA

Och, Maruś będzie:) To już czekam z niecierpliwością xd

majka5454

Ja też, normalnie jaram się xd to będzie towarzyskie wydarzenie roku ten ślub!

esteckiewicz1

Ja też się jaram!!! xxd

majka5454

Kto się nie jara? W końcu to Rugguś i ja ;D

KeThA

Ja się jaram! Tylko się martwię, bo nie umiem tańczyć. A z Jorgem nie mogę podpierać ścian, bo się chłopaczyna załamie. Co robić?