PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6696
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Mi niestety tak /; . Nowe odcinki dodają dopiero o 1:00 rano a nie rzadko że trzeba czekać jeszcze z pół godziny ,a za nim
się obejrzy? . A jakoś się trzeba do tej szkoły wyspać nie ? a ze szkoły wracam o 15:00 ale mam mi tak załatwia ze
powiedziała iż da ,mi trochę kasy i mam iść do restauracji kupić sobie jakiś porządny obiad i o 16:00 mam byc na
korkach z matmy które trwają dwie godziny ,wtorek tak samo tylko ze 2 godziny Ang , środa zmiana i 2 godzin matmy
,Czwartek 2 godziny Ang a w Piątek godzinę Matmy i Godzinę Ang . I potem za nim dojdę do domu i zrobię zakupy bo
mama zawszę mi każe to jestem w domu o 19:00 i mam będzie mi kazać zrobić zadania a ,potem będzie mi kazała się
uczyć ze wszystkich przedmiotów i mnie będzie pytać . i 10 :00 idę się umyć i potem jestem taka zmęczona ze od razu
się usypiam . i tylko w piątek mam taki luz że ,mogę sobie siedzieć do której chce ,i nie muszę się uczyć ale i tak zadania
muszę robić . to teraz jedynie mogę sobie w piątki oglądać odcinki z całego tygodnia . Smutno mi /;

tears_in_heaven

Myślę, że jak Jorguś cię poprowadzi i chwyci w swe silne ramiona to dasz sobie radę :)

tears_in_heaven

Jorge umie tak tańczyć że spokojnie cię poprowadzi :D

zielona1218

A jak nie?

tears_in_heaven

W miłości się wszystko wybacza :D

zielona1218

Możemy razem pośpiewać zamiast tego ;D

tears_in_heaven

No właśnie, zaśpiewacie dla nowożeńców Podemos albo Nuestro Camino, KeThA się ucieszy a ty będziesz miała z głowy tańczenie:) tylko jak ta impreza będzie trwała kilka dni i nocy to nie wiem czy długo tak pociągniesz :D

zielona1218

Zuzka da radę, ale nie..> Wesele będzie trwało tylko jedną noc, przykro mi... Wiesz ... Później noc poślubna, nie chce mi się tak długo czekać ^^ Po latach rozłąki <3 Wreszcie razem!

KeThA

To ty pójdziesz na noc poślubną,a my będziemy się dalej bawić :D

KeThA

To mi się nie opłaca kupować biletu do Italii na jedną noc, no weź...

tears_in_heaven

To, że wesele trwa jedną noc nie znaczy, że wyzyta jest jednodniowa :D Państwo młodzi sponsorują weekend :P

KeThA

Dla lepszch znajomych, ofkors, ty się zaliczasz :D

KeThA

Ach, dzięki ci. Jutro wsiadam w samolot i jestem u ciebie, pomóc ci w przygotowaniach. xD

tears_in_heaven

Nie no, jeszcze nie jutro :D

KeThA

ŁAJ?

tears_in_heaven

Mówiłam - jego matka stoi nam na przeszkodzie... Jest okrutna... Poza tym nagrywa ten nowy serial, mój kochany :) Ale jak się skończy to zaraz potem ślub

KeThA

Mogę Ci nawet upiec tort. Taki wiesz osobisty prezent ode mnie:)

majka5454

Dzienkujem, bendem wdzienczna :D

KeThA

Dobra, tak naprawdę nie umiem piec, ale do wesela się nauczę, nie martw się będzie jadalny;)

majka5454

Ja umiem piec, nauczę cię ;)

tears_in_heaven

O, dobra to upieczemy razem:) Taki wiesz paro piętrowy. Już go sobie wyobraziłam;)

majka5454

Dla naszej muzykalnej Sarci proponuję: http://img2.stylowi.pl//images/items/o/201208/stylowi_pl_kuchnia_702573.jpg

tears_in_heaven

O, jaki fajny;) tylko musi być trochę większy (2000 gości musi się nim posilić) xd

majka5454

No, to tylko projekt. Dorobimy pięć pięter, zrobimy większą średnicę... Będzie dobrze ;D

majka5454

A w środku będzie pusty, nie zapominajmy o głównej atrakcji wieczoru - Xabianim wyskakującym z tegoż tortu.

tears_in_heaven

w samych slipkach xd

majka5454

I spódniczce hula (tak, Sarro, to JEST aluzja).

tears_in_heaven

o jak miło, dokładnie czytałaś :P

KeThA

A ja z kolei powinnam się na ciebie obrazić! ;D Tak btw. - wolisz Naxi czy Marcescę?

tears_in_heaven

Naxi... wiem, mam przeczytać. Zbieram się i zbieram, ale ciągle zapominam :D Obiecuję, że dzisiejszej nocy dostaniesz komentarz :D Wgl. w następnym chapie będzie dla Ciebie dedyk o którego się upomniałaś. Zaraz napiszę, wrzucę i idę cię czytać :P

KeThA

Dziękuję ;) A już napisałam prawie cały rozdział, a w nim taki ładny fragment o Marcesce... No nic, skasuję i zmienię na Naxi.

tears_in_heaven

NIEEET!!!!! JAk już napisałaś dziecko drogie to nie usuwaj! (pewnie i tak mną tylko manipulowałaś), ale nie usuwaaaj!

KeThA

Oczywiście, że to była podpucha, jeszcze mi całkiem nie odbiło ;D A Naxi zrobię tak czy tak. Obiecałam przecież.

tears_in_heaven

Mrrr... Kiedy rozdział?

KeThA

W tym tygodniu na pewno, ale nie wiem, na kiedy dokładnie się wyrobię. Pewnie koło czwartku.

tears_in_heaven

Mam czekać do CZWARTKU!!?? A ty podobno masz już go prawie gotowego! Phi!

KeThA

Muszę napisać Naxi! I "koło czwartku" może oznaczać wtorek wieczór xD A dziesiąty przeczytałaś?

tears_in_heaven

aaa, no to ja jutro oczekuję rozdziału. Czytam :D

tears_in_heaven

Jaki cudny <3 Skrzypce ode mnie, a pianino od Rugga... Dopełniamy się, jak ten tort!

KeThA

A i wgl.to kolejny znak, że jesteśmy sobie przeznaczeni!

KeThA

Nikt w to nie wątpił. Oboje macie takie urocze "rrr" w imieniu ;)

tears_in_heaven

Rrrrugi, Sarrrra;)

majka5454

Rugerro, Sarra :D Tylko jak dzieciom damy na imiona, żeby też miały r? :P

KeThA

Laura ? :D

KeThA

Jeszcze poprawiny na drugi dzień;)

majka5454

Człowieka nie ma w domu kilka godzin a tu już takie ustalenia :D

zielona1218

Widzisz? Całę wesele mi zaplanowały :D

KeThA

No właśnie czytałam :D musisz zrobić dziś ten oddzielny temat żeby to wszystko się zmieściło :D

zielona1218

Serio? :D

KeThA

Serio serio :D :P