Widzisz jak łatwo można ci radochę zapewnić. Jednak WM to bajka z poziomem odpowiednim dla ludzi takich jak ty.
A skąd wiesz jak się łącze z internetem że oceniasz czas ściągania SP na 30 min.
Hmm, czyli SP jest mocno osadzony w amerykańskiej kulturze ?
Jak ktoś nie oglądał filmu "Heavy Metal" ? O sprawie heroiny pierwsze słyszę no ale nie nie oglądam wiadomości 24 godzin na dobę, a o sprawie gubernatora dziwkarza za kilka lat mało kto już będzie pamiętał itd. Za kilka lat jak obejrzysz ten odcinek nie będzie on już taki zabawny bo straci na aktualności.
Podsumowując w SP jest komentarz aktualnych wydarzeń. Można to wyrazić wzorem (aktualne wydarzenie) x (parodia jakiegoś filmu) = SP
Włatcy Móch pokazują świat oczami dziecka, pozawala mi on przypomnieć jak widziałem świat gdy byłem dzieckiem, bo już chyba powoli zapominam , jakie wtedy miałem problemy które teraz wydają się śmieszne :)
Podsumowując WM to zupełnie co innego niż SP
Ściągnij sobie chyba że jesteś tak leniwy i szkoda Ci 30 min ;P
Dlaczego nie jestem człeczkiem z kompleksami? Może dlatego, że takowych nie mam. A ty mógłbyś wytłumaczyć wszem i wobec, dlaczego jesteś analfabetą?
Pisz jeszcze trochę to może się z tego śmiechu rozpłaczę.
"Np. wykorzystywanie w nim czegoś takiego jak ironie, aluzje, stereotypy i temu podobne smaczki."
Skoro to jest głębia to WM ją jak najbardziej mają.
Wybacz, ale okazjonalne naśmiewanie się z kleru, lub polityki nie nazwałbym głębią...
Chodzi w tym o to że jak masz zajebisty humor to cie to bawi jak masz zryty to nie podoba ci się
http://wlatcymoch.laa.pl
niee. chodzi o to ze im inteligentniejszy jestes tym humor musi byc inteligentniejszy. wiec jak ma sie 14 lat to nic dziwnego ze sie uwielbia te popluczyny. i to zjawisko chyba normalne. bylem maly ogladalem pokemony, muminki. ok ok. mozna sie zgodzic. tylko ze to serial dla doroslych. reasumujac dla doroslych dzieci.
Jak ktoś nazywa WM badziewiem a SP bardzo fajną kreskówką to coś z nim nie tak, one są na tym samym poziomie, i jakiej tam głębi szukać??? to tylko bajeczka na poprawienie chumoru i nic więcej... jaka głębia, a z SP jest to samo... I denerwuje mnie to, że robi się z takiego filmiku coś w rodzaju religii....