PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720912}

Włoska narzeczona

Muchacha italiana viene a casarse
2014 - 2015
8,0 805  ocen
8,0 10 1 805
Włoska narzeczona
powrót do forum serialu Włoska narzeczona

Spoilery

ocenił(a) serial na 10

Tu można spojlerować!!!!

ocenił(a) serial na 10
Lol11

Moje pytanie: W którym odc był ślub Babki i Dantego?

ocenił(a) serial na 8
Lol11

Spoilery to coś dla mnie. :) Zawsze lubię wiedzieć wszystko wcześniej. ;) Kiedy Fiorella i jej siostra wyjadą do Meksyku?

Ramiro_29

W trzecim odcinku.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

No to szybko wyjadą do Meksyku. Już jutro będzie 3 odcinek. :) Spotkają się z tym Vittorio? Ciekawe co Fiorella powie na takiego narzeczonego. :)

Ramiro_29

Tak, szybko. Nie spotkają się z Vittorio, bo Giana rozchoruje się, a do tego Fiorella zgubi leki i adres Vittoria.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Fiorella chyba spotka się za to z tym asystentem Vittoria Benitem, tak?

Ramiro_29

Też nie. Jak Fiorella pójdzie z Gianną do lekarza to spotka tam rodziców Benita, którzy jej pomogą. Później Benito jak dowie się, komu pomogli jego rodzice to będzie utrudniał spotkanie Fiorelli z Vittoriem, bo on się w niej zakocha.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

To było na końcu dzisiejszego odcinka, jak rodzice Benita widzieli w szpitalu Fiorellę z Gianną. One nie miały pieniędzy i chcieli im pomóc. Kiedy się spotkają z Benitem i Vittoriem?

Ramiro_29

haha,ja też lubię spoilery.proszę o więcej:)

ocenił(a) serial na 8
Ramiro_29

Też uwielbiam wiedzieć wcześniej :D

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Widzę, że więcej jest tu takich osób, które chcą wiedzieć wcześniej co tam dalej się wydarzy w serialu. :) Nie lubię jakichś niemiłych niespodzianek, a jak już wiem co się będzie działo w odcinkach, to nic mnie nie zaskoczy. :)

Lol11

Nie przypominam sb czegoś takiego. Nie oglądałam całej telki, ale jak oglądałam to on miał romans z Federcią.

ocenił(a) serial na 10
jagodajulia

Tak? A słyszałem,że coś tam było jego ślubie z Babką

ocenił(a) serial na 9
Lol11

Victorio jest dobry czy zły? bo narazie to wydaje mi się takim "satyrem"

ocenił(a) serial na 9
ewelina84

A jeszce jedno dlaczego tak cała rodzina nie lubi babki?

ocenił(a) serial na 10
ewelina84

czy fiorella wyjdzie za victorio. i czy bedzie kiedys z pedrem

Natka15001_2

Nie wyjdzie i tak będzie z Pedrem.

ocenił(a) serial na 10
jagodajulia

a co bedzie z ta wredna dziena pedra
]

Natka15001_2

Którą? Tanią? Tania wypadnie przez okno balkonowe (wypadnie z balkonu), bo się upije i umrze.

ocenił(a) serial na 10
jagodajulia

tak wlasnie o nia mi chodzilo dziekuje mam jezcze kilka pytan czy siostra fiorrelli wyzdrowieje kto zginie i mniej wiecej kiedy i nie na temat chidzi mi o muzyke tytułowa filmu tylko o tytuł :)

Natka15001_2

Giana wyzdrowieje. Muzyka z entrady to Playa Limbo ||A dónde va nuestro amor ||
A kto zginie to nie wiem, bo ja oglądałam tylko do połowy i tam nikt nie umarł, ale sądzę, że Joaquina, Osvaldo.

jagodajulia

Zdaje się że zginie Osvaldo a Gianna dostanie jego serce

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Joaquina zginie, dlaczego? Jak to się stanie?

ocenił(a) serial na 10
Natka15001_2

Zginie Dante, otruje go Federica gdy się dowie, że on zabił jej ojca. W wypadku samochodowym zginie Osvaldo, jego serce zostanie przeszczepione Giannie.

ocenił(a) serial na 8
agata.15111990

Co się stanie z Joaquiną?

ocenił(a) serial na 10
Ramiro_29

Joaquina zginie potrącona przez samochód.

ocenił(a) serial na 8
agata.15111990

To bardzo smutne, bo to pozytywna postać i polubiłem ją. To będzie jakiś wypadek czy celowo ją ktoś potrąci?

ocenił(a) serial na 10
Ramiro_29

To już będzie pod koniec telenoweli, gdy Roxanna pozna już z prawdę, że to jej matka. Roxanna upije się w klubie i zadzwoni po matkę, ta pojedzie po nią z Fidelem. Gdy zobaczy córkę na ulicy przed klubem, będzie chciała do niej podejść, potrącą ją jacyś młodzi pijani gdy będzie przechodzić przez ulicę.

ocenił(a) serial na 8
agata.15111990

Wielka szkoda, że zginie w tym wypadku. :( A jak Roxana zareaguje na to, że Joaquina jest jej prawdziwą matką i kiedy ona się o tym dowie? Jak na razie to traktuje ją okropnie, zresztą chyba jak wszystkie służące. :/

ocenił(a) serial na 10
Ramiro_29

Jeszcze wiele odcinków przed nami nim się o tym dowie, to będzie wtedy gdy Pedro będzie niewidomy. Najpierw Joaquina wyjawi to Eloisie, a potem Roxannie. Nie uwierzy jej ani w wiadomość, że jest jej matką ani kto jest jej ojcem.

ocenił(a) serial na 8
agata.15111990

A kim tak oficjalnie byli rodzice Roxany, o których ona wie i uważała ich za rodziców?

ocenił(a) serial na 10
Ramiro_29

Maximo "przygarnął" Roxannę jak była maleńka, bo jej rodzice mieli zginąć w wypadku u byli jego przyjaciółmi. Taką wersję przedstawił rodzinie.

ocenił(a) serial na 8
agata.15111990

Było pokazane, że Roxana bardzo dobrze wspominała Maxima. Troszczył się o nią. Nie ma pojęcia, że jej prawdziwa matka jest tak blisko niej, a ona ją tak okropnie traktuje. :/

ocenił(a) serial na 10
Ramiro_29

Traktuje ją okropnie i nie zmieni swojego zachowania niestety...

ocenił(a) serial na 8
agata.15111990

Ona do całej służby tak źle się odnosi. Strasznie się wywyższa, wielka z niej dama. Tylko szkoda, że jeszcze nie wie, że sama jest córką służącej. A jak już się o tym dowie to nadal tak samo źle będzie ją traktować?

ocenił(a) serial na 10
Ramiro_29

Nic się nie zmieni, a jak już zacznie się normalnie zachowywać to Joaquina zginie w wypadku. Dziewczyna za późno się ogarnie i będzie żałować.

ocenił(a) serial na 8
agata.15111990

Wielka szkoda, że jej matka zginie w wypadku, a ona będzie dla niej taka zła. Dopiero tak późno zrozumie swój błąd. :( Roxana będzie z kimś na końcu?

ocenił(a) serial na 10
Ramiro_29

Tak, Roxanna będzie z Benitem, w ostatnim odcinku okaże się, że jest w ciąży. Będzie myślała o oddaniu dziecka do adopcji, ale postanowi wychować. Będą małżeństwem, a ona wykształci się na lekarza.

ocenił(a) serial na 8
agata.15111990

Czyli jednak zmądrzeje i spoważnieje, to bardzo dobrze. :) Fajnie, że będzie z Benitem, ona od początku mu się spodobała jak się tam pojawił na hacjendzie. Ona będzie lekarzem, no proszę jaka zmiana na lepsze. :) A Gael? On też studiował kiedyś medycynę a potem przerwał, wiesz dlaczego?

ocenił(a) serial na 10
Ramiro_29

Gael był i na tym etapie filmu jest uzależniony od narkotyków. Z pomocą Gianny i psycholog wyrwie się z nałogu, wróci na studia. Zasponsoruje też naukę Giannie i obydwoje zostaną kardiologami. Ślub wezmą w szpitalu przed przeszczepem.

ocenił(a) serial na 8
agata.15111990

Czyli to przez to uzależnienie od narkotyków przerwał studia, albo go wyrzucili. To bardzo dobrze, że uda mu się skończyć z tym nałogiem i wrócić na studia w dodatku razem z Gianną. Piękna jest ta ich historia miłosna i co najważniejsze skończy się szczęśliwie. :)

ocenił(a) serial na 10
Ramiro_29

Gael całe życie czuł się odrzucony przez rodzinę, miał poczucie, że nie jest jednym z nich. To również miało wpływ na jego nałóg. Jak się potem okaże - przeczucie go nie myliło.

ocenił(a) serial na 8
agata.15111990

Dlaczego on zawsze się czuł odrzucony przez rodzinę? On jest bratem Osvalda czy okaże się, że może jednak nie?

ocenił(a) serial na 10
Ramiro_29

Wystarczy popatrzeć - Gael jest spokojny, miły, ma dobry charakter. A Osvaldo - po trupach do celu. Ojciec był taki sam. Gael jest synem innego człowieka, Agustina. Pojawi się on w telenoweli w dniu ślubu Pedra z Aitaną.

ocenił(a) serial na 8
agata.15111990

No tak, Gael ma zupełnie inny charakter niż Osvaldo. Czyli jednak nie są braćmi. A kiedy będzie ten ślub Pedra z Aitaną? Ona dopiero się pojawiła i spotkała się z jego babcią.

ocenił(a) serial na 10
Ramiro_29

Tak, ale ona była już narzeczoną Pedra. Nawet jej się oświadczył, a ona potem go zostawiła. Ślub będzie wtedy gdy Fiorelli i Vittorio, 107 odc.

ocenił(a) serial na 8
agata.15111990

Wiem, że była jego narzeczoną, a dlaczego go zostawiła i wyjechała, miała kogoś innego? Jaka ona jest, to dobra osoba? To jednak będzie ślub Fiorelli z Vittorio? :) Jak ona się dała do tego przekonać, żeby wyjść za takiego dziadka? :)

ocenił(a) serial na 10
Ramiro_29

Wszystko z litości i wdzięczności. Do żadnego z tych ślubów nie dojdzie. Aitana to wredna małpa, wróciła tylko dlatego, że jej ojciec chce przejąć firmę rodzinną Pedra i w tym celu posługuje się córką, która nie jest temu bynajmniej przeciwna. Zostawiła go, bo nie chciała ślubu i kto wie jeszcze dlaczego.

ocenił(a) serial na 8
agata.15111990

Aha, czyli te śluby niby będą miały się odbyć, ale się nie odbędą, tak? No to się zawiodłem, bo ta Aitana sprawiała przynajmniej w tym dzisiejszym odcinku raczej miłe wrażenie. Nie wiem, być może wcześniej chciała być z Pedrem, tylko bez ślubu, a on może chciał się z nią żenić i się nie dogadali, więc go zostawiła.

Ramiro_29

Już nie pamiętam za bardzo tej telki i nie chcę "zasiać fałszywej nadziei", ale wydaje mi się, że to Aitana porzuciła Pedra a nie on ją i nawet nie wiem, czy oni się nie zaręczyli. Niestety nie mam jak tego teraz sprawdzić, ale może ktoś wie lepiej i jakbym wprowadzała w błąd to mnie poprawi.