O co chodziło w rozmowie Federici i Dantego? Jaka prawdę zna niby Eloisa, jak skrzywdzili jej ojca?
Ślub zorganizuje Pedro w tajemnicy przed Fiorella i będzie w ok 114 odc. Będzie piękny
Z tego, co pamiętam to finałowy odcinek będzie kręcony we Włoszech, ale nie cały. Może połowa, albo i mniej.
Hej, mogłabyś mi wytłumaczyć koniugacje (więzy) rodziny Angeles? :)
Kto jest dal kogo kim, bo już się gubię. Wiem, że Pedro, Gael i Osvaldo to wnuki Eluisy, której syn to Sergio. Sergio to ojciec Pedro. Osvaldo ma żonę Sonię.
A co dalej? Kim jest Federica? Gdzie są rodzice Gaela? Kim jest Roxana, czy ona jest dziewczyną Gaela?
A Julietta i Anibal?
Sergio jest ojcem Pedra. Osvaldo i Gael są kuzynami Pedra.
Federica jest córką brata męża Elosiy (mąż Elosiy miał brata i Federica jest jego córką).
Rodzice Gaela są też rodzicami Osvalda. Roxana jest córką kuzynki/kuzyna rodziny. Wg mnie nie jest dziewczyną Gaela, niby wygląda, że on chciałby, aby coś były między nimi, ale ona nie chce. Poza tym ja może być coś między nimi skoro są rodziną.
Julietta i Anibal to znajomi rodziny Angelesów.
Chyba, że chcesz wiedzieć więcej.
Dzięki za wytłumaczenie, bo już się właśnie zgubiłam, a tego w filmie, aż tak nie wytłumaczyli ;)
Dzisiaj wydawało mi się, że Roxana się kleiła do Pedra, a to prawda, ze Gael chciałby z Roxaną, ale jak pozna Giannę to wszystko się zmieni :). A Federica to ciocia, czy mama Gaela i Osvaldo? A Pedro jest na razie taki zimny i oschły dla Fiorelli, a ona przecież jest taka dobra. Kiedy to się zmieni?
Jeszcze wytłumaczą te relacje rodzinne ;) Do Pedra klei się nie Roxana :P Chyba, że mi coś umknęło.
Federica nie jest mamą Osvalda i Gaela, ona jest raczej ich ciotką/kuzynką (Federica, Sergio i brat Sergia, którego imienia nie pamiętam, który jest ojcem Osvalda i Gaela [tak pamiętam, jakbym się myliła to sorki], bo to raczej nie była siostra Sergia są kuzynami).
Hmm jeżeli dobrze pamiętam to postawa Pedra wobec Fiorelli zmieni się, gdy Giana będzie miała jakiś atak i będzie z nią bardzo źle. Pedro wtedy zrozumie, że źle ocenił Fiorellę, a Giana jest naprawdę chora.
A czy Julietta nie okaże się matką Fiorelii i Giany, bo w ostatnim odcinku na ślubie zrozumiałam (uczę się hiszpańskiego) że ma córkę!?
Julietta jest matką Fiorelli. Przynajmniej pamiętam jak Julietta wspominała, że kiedyś była w ciąży.
A czy Roxana nie jest córka tej służącej w czarnych włosach? (była chyba pokazana tylko w pierwszym odcinku).
Julietta matką fiorelli? OMG a jak to możliwe?Zostawiła ją?
Roxana tak naprawdę jest córką Joaquiny (tej służącej w długich czarnych włosach) i..... kto zgadanie? :P :D
OMG, ale jaja. Czyli jest ciotką Pedra haha.
A wiesz czemu Julietta ma taki uraz do Włoch? Dlaczego nie wychowywała Fiorelli?
Tak wychodzi :D
Hmm wiem tylko połowę, bo tylko połowę telki widziałam. Julietta była kiedyś we Włoszech, chyba studiowała. Poznała tam jakiegoś Włocha, zakochała się i zaszła w ciążę, ten jej chłopak stwierdził, że muszą pozbyć się problemu (nie powiedział tego wprost, ale tak zrozumiałam), a ona nie mogła powiedzieć rodzinie, że spodziewa się dziecka. W związku z tym przypuszczam, że Julietta oddała dziecko do adopcji ( inne opcje można sb dopowiedzieć).
Czyli Maximo miał romans ze służącą. Kiedy Roxana dowie się kto jest jej matką?
wiedzialam wiedzialam ze julieta jest maka fiorelli a roxana corka tego starego maxima. TYlko zastanawia mnie fakt jak to ukryli przed babka i jak joaqina moze pracowac u eloisy ?
nic nowego.w wielu telkach okazuje się,że służaca ukrywa ,że jest matką swojej pani.i zapewne dziecko zostało jej siłą odebrane.często też jest wynikiem gwałtu a służąca była za słaba by walczyć z całym światem itd itp jakże to oklepane.
Nie pamiętam jak to było w przypadku Joaquiny, ale podobno ona pracowała w firmie Maxima i mieli romans, gdy dowiedział się, że jest w ciąży to chciał jej odebrać dziecko, ale ona wyprosiła u niego pracę jako pokojówki na tym ranczu, aby być przy córce i on się na to zgodził (ale nie wiem na ile to pewne, bo już wtedy nie oglądałam).