haha no właśnie o tym wspominam.nawet nie musiałaś mi tego pisać,było do przewidzenia,że tak właśnie będzie:)jak już ktoś jest służącym to od razu staje się niewolnikiem,nie ma żadnych praw rodzicielskich etc ależ to nudne i oklepane.normalnie w Mexico kasty jak w Indiach,hehe:)
O matko i córko.... To niech się jeszcze okaże że Victorio jest prawdziwym ojcem Fiorelli... To by były jaja.
jaki ten świat mały.Włochy leża kawał drogi od Meksyku ale co tam.akurat tam mieszka biologiczna matka Fiorelli,ehhh:)
w telce jak już ktoś wspomniał fajnie jest przedstawiona rodzina.nie jest taka idealna i bez skazy.wszyscy tu knują i każdy dla każdego wilkiem.podoba mi się to.śmieszy mnie tylko,że tak wszyscy się do wszystkich kleją-nawet jeśli nie są biologiczną to jednak są rodziną.strasznie niewyżyci są;)
spokojnie.nawet gdyby to przecież między Fiorella a Victorio do niczego nie dojdzie,stary Włoch może sobie co najwyżej pomarzyć:)
No mam nadzieję, nie ma takiego alkoholu, który by mnie zmusił do pójścia do łóżka z nim :P
Też tak myślę, bo jakoś trudno mi sobie wyobrazić, żeby Fiorella chciała być z kimś takim, kto równie dobrze mógłby być jej dziadkiem. :)
hej, jak dobrze zrozumiałam tą rodzinę Ángeles to Eloísa i Maximo Ángeles miel dwóch synów Sergio (ojca Pedra) i drugiego ojca Osvaldo (który ma żonę Sonię) i Gaela ale kim jest na chwile obecną ta Roxana i Federica czemu one mieszkają na ranczu i co się stało z rodzicami Osvaldo i Gaela bo matka Pedro nie żyje bo była alkoholiczką wiem że pisałyście o tym ale nie wiem czy dobrze zrozumiałam
Jak się potoczy wątek Pedra i Fiorelli? Chodzi mi o to kiedy pojawi się Victorio? Co zrobi wtedy Fiorella. Kiedy Pedro i Fiorella będą razem?
Jak Vittorio pojawi się to Fiorella stwierdzi, że musi go poślubić, bo tak obiecała i to będzie się ciągnęło. A Pedro i Fiorella razem będą chyba od ok. 110 odc.
Od tego czasu będę tak naprawdę razem, bo wcześniej też będą tak jakby razem, ale co chwilę będą się schodzić i rozchodzić.
A kiedy nasz Pedrito pokocha Fiorelle? Pojawi się jeszcze w jego życiu jakaś lampucera, co będzie psuć mi krew?
Altana? A cóż to za imię. Dobrze że nie Stajnia...W sumie to padłam jak usłyszałam nazwisko Tani- Tania Casanova... :P
haha,ja też się z jej nazwiska śmieję.nie dość,że miała na imię Tania(po polsku brzmi dość jednoznacznie;)to jeszcze takie nazwisko.może chcieli podkreslić jaka z niej była podrywaczaka-jak słynny Casanova(tyle,że w spódnicy:)ja tak to widzę.
Takie śmieszne wymyślają niektórym te nazwiska, a jeszcze jak imię też jest równie ciekawe to dopiero wyjdzie jak z tą Tanią Casanovą. :)
W ktorym odcinku pojawi sie Victorio? Bedzie go chciala nawet jak będzie widziała że jest dziadkiem?
Pewnie jej kopara opadnie jak go zobaczy ale głupia obietnica będzie ważniejsza.
najfajniejszy w telce jak już było kiedyś wspomniane jest ojciec Pedra.mnie kojarzy się troche z Panasem,trochę z Jaggerem;)taki luzak i babiarz z niego.zawsze mam mega polewkę jak go widzę;)
Trafne skojarzenie, bo mnie też on trochę przypomina Panasa. :) No tak, niezły jest z niego luzak, ale przynajmniej jest się z kogo pośmiać. ;)
Mam takie same odczucia ogladajac ta telke. Malo ktora mnie tak bawila.. Rodzinne spotkania sa moimi ulubionymi momentami :D przez relacje babki z Fiorella tez przylomnial mi sie zbuntowany aniol. Mam nadzieje ze na dlugo Fiorella jej sie nie odwidzi bo fajnie ze ma jakiegos sprzymierzenca a nie jak to zwykle bywa wszyscy przeciwko najbiedniejszej... No i ojciec Pedra... Umarlam jak przyjechal na ranczo z prostytutka i grubo zrobiony, oczywiscie to tylko gra aktorka ale swietny watek hehe ;)
Sergio jest genialny, max pozytywna postać. Pomoże Juliecie szukać córki, będzie wspierał syna, będzie podziwiał Pedra za odwagę w dążeniu do szczęścia gdy syn mu powie o potajemnym ślubie z Fiorellą.
Czyli Sergio nie będzie miał nic przeciwko temu związkowi Pedra i Fiorelli będzie ich popierał?
Kiedy Fiorella dowie się, że Julietta to jej matka i jak na to zareaguje? A Julietta też nie wie, że Fiorella jest jej córką?
Nie będzie miał nic przeciwko. Dowiedzą się tego pod koniec telenoweli, w tym samym momencie - Fiorella czytając list od ojca, w którym wyznaje prawdę i nazwiska biologicznych rodziców, a Julietta i Santino zobaczą zdjęcie małej Fiorelli i skonfrotują je z tym, które udało im się uzyskać w trakcie śledztwa.
To bardzo dobrze, że Sergio jest tolerancyjny i nie będzie się sprzeciwiał związkowi syna ze służącą.
Kim jest ten Santino? Nie kojarzę go jak na razie. Fiorella była adoptowana? Dlaczego Julietta ją zostawiła?
Santino dopiero pojawi się w serialu. Zagra go piosenkarz Marco di Mauro. To młodzieńcza miłość Julietty. Dziecko oddali do adopcji świadomie, w tamtym czasie po prostu go nie chcieli czy coś takiego. W sumie to była taka studencka wpadka we Włoszech.
Kiedy pojawi się Santino? Czy tak naprawdę Fiorella i Gianna są siostrami? Gianna ma chyba inną matkę, tak?
Nie pamiętam w którym odcinku dokładnie. Nie są siostrami z biologicznego punktu widzenia. Każda ma innych rodziców, Fiorella to córka Santina i Julietty, a Gianna ludzi, którzy wychowali obydwie dziewczyny.
Czyli jednak Fiorella i Gianna nie są siostrami nawet takimi przyrodnimi, jeśli miały zupełnie innych rodziców. Tylko wychowywały się razem. Oboje rodzice Gianny nie żyją?
Tak, matka zmarła jak dziewczynki były małe, a ojciec na początku telenoweli.
Kiedy Fiorella spotka się z Vittorio i jak zareaguje na to, że on jednak nie wygląda tak jak na tym zdjęciu, które jej wysłał? W tym dzisiejszym odcinku już o mało się nie spotkali, bo była z Gianną w jego restauracji, ale ona i tak by go nie rozpoznała.
W 21 odcinku, niedługo po pierwszym pocałunku Pedro zaprosi ją na kolacje i akurat udadzą się do jego restauracji. Będzie nieźle zdziwiona! Pedro jej będzie bardzo rozczarowany i zerwie ich relację, która ledwo się zaczęła.
No to już jutro będzie 21 odcinek, więc na pewno będzie ciekawie. :) Pedro ją zostawi przez Vittoria? Co zrobi Fiorella, kiedy już pozna Vittoria?
Pedro powie, że żałuje, iż w ogóle ją poznał. Fiorella będzie próbowała namówić go do rozmowy.
Będzie dużo fajnych rzeczy po drodze. Np. ok. 83 odcinka jak dobrze pamiętam, dzięki intrydze Federiki Fiorella z Vittorio oraz Pedro z Aitaną znajdą się na weekendowym wyjeździe w tym samym hotelu. Będzie śmiesznie i bardzo romantycznie ☺
Będą mieli fajne momenty, jakieś potajemnie spotkania itp. Odcinek 83 i dalsze będą z wyjazdu i dlatego o tym wspomniałam.
Z tego co ja pamiętam to na początku nie będzie chciał pozwolić by Pedro rzucił wszystko dla "ładnej służącej"
Jak na razie Sonia próbuje zbliżyć się do Pedra, ale chyba nic z tego nie będzie, bo on jest zakochany w Fiorelli.