Nie ma potwierdzonych informacji, słyszałem że w ogóle ma nie być drugiego sezonu. A kilka dni temu znowu czytałem że jak będzie kasa to będzie drugi sezon. Ile w tym prawdy nie wiadomo.
Ale wątpię by był drugi sezon, my mamy taką mentalność że takie właśnie naprawdę dobre seriale jak Wataha porzucamy.
To jest bardzo zła wiadomość - szkoda serialu, może nakręcą drugi sezon, jak zobaczą, że ludzi zaciekawił.
Nie wiem dlaczego miarą dobrego serialu musi być zakończenie wyjaśniające precyzyjnie wszystkie wątki. Niedopowiedzenia, sugestie, nieodkryte tajemnice - to jest to.
Uważam, że w przypadku Watahy nie będzie drugiego sezonu. Tu naprawdę wyjaśniło się prawie wszystko. Nie widzę potencjału dla dalszego rozwijania tej historii. Wszystkie wydarzenia i emocje postaci kręciły się wokół tematu, które zostały zamknięte.
Ogólnie - brawo dla scenarzystów i reżyserów.
Jakies 2 tygodnie temu tworcy oraz aktorzy byli goscmi "Porannego Kakao" w Rock Radiu i z tego co mowili wynika ze HBO prawdopodobnie da kase lecz o szczegolach sza. taka byla puenta mini wywiadu o serialu i jego produkcji . Sorry za bledy lecz nie mam polskich znakow. Pozdrawiam i dzieki za opinie.
Czytałem wywiad z reżyserem i jego asystentką(?) ,albo kimś innym kto miał coś do powiedzenia przy produkcji tego serialu . Sam reżyser chciał aby ten serial miał tylko kilka odcinków , jeden sezon i koniec , natomiast reakcja widzów , liczbą oglądalności w dniu premiery itd. sprawiły iż ta "asystentka" zaczęła walczyć o kolejny sezon :) Nie wiadomo co z nim będzie ,ale trzeba mieć nadzieję ,że będzie kontynuacja .
Trochę zepsuli zabawę na końcu bo wszystko się sypło i pomysł z Grzywą jako tym złym jakoś przewidywalny się wydaje ale chętnie "wrócę do lasu" a na dzień dzisiejszy 8/10 i czekam co będzie. P.S Pani prokurator jest w dechę zagrana BRAWO