PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=697374}

Wataha

2014 - 2020
8,1 112 tys. ocen
8,1 10 1 112302
7,1 26 krytyków
Wataha
powrót do forum serialu Wataha

Obejrzałam pilota i nawet mi się spodobał. Chyba jednak oczekiwałam czegoś bardziej "wow" po tak mocnej kampanii promocyjnej. Niemniej serialowi daję szansę, choć widywałam lepsze filmy.

Ps. Czy mnie się zdawało czy bohater filmu najpierw miał tatuaż na prawym ramieniu a potem na lewy? Nosił lewą rękę na temblaku a potem zabandażowaną miał prawą? Czy ktoś zwrócił uwagę może na te detale?

sawbona

Nie zdawało ci się, też to zauważyłam, wpadusia ;)
I mam podobne odczucia - dobre, ale bez szału. Zobaczymy, co będzie dalej.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
suszyMie

W drugim ujęciu Rebrow przegląda się w lustrze a lustro jak wiadomo...

ocenił(a) serial na 8
majkelkorleone

No to lustro może zmylić...ale ..przypomnijmy sobie: ujęcie - bohater idzie w stronę lustra, widz widzi bohatera z bandażem na lewej ręce patrząc na wprost i z tatuażem na prawej, czyli odbicie w lustrze pokazuje że w realu jest odwrotnie . Może uda mi się nagrać powtórkę to sprawdzę raz jeszcze :)

sawbona

To cale ujecie to lustrzane odbicie. Mozesz sprawdzic od reki na www.hbogo.pl - pierwszy odcinek jest odkodowany.

ocenił(a) serial na 8
majkelkorleone

Obejrzałam odcinek raz jeszcze i wydaje mi się, że jednak myliłam się z tymi pomyłkami ( tatuaż oraz ręka).

ocenił(a) serial na 9
sawbona

ogladnełam pierwszy odcinek, przyznaje ze wydaje sie calkiem niezly. czy ktos jeszcze mial wrazenie ze niektóre motywy są sciagniete z amerykanskich seriali?