PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=697374}

Wataha

2014 - 2020
8,1 112 tys. ocen
8,1 10 1 112318
7,1 26 krytyków
Wataha
powrót do forum serialu Wataha

Kiedy 2 sezon?

ocenił(a) serial na 8

Kiedy i w zasadzie czy będzie drugi sezon? Ktoś coś wie? (Bo mnie się wydaje, że powinien być.)

ocenił(a) serial na 5
jurystka

Wystarczy tylko trochę poczytać by wiedzieć, że to ma być miniseria 6 odcinków i koniec historii. Jak będzie 2 sezon to zupełnie o czymś innym, chyba, że nagle wpadną na inteligentny pomysł dalszego ciągu historii ale wtedy to nie będzie miało ani rąk ani nóg. Bo jak wyciągnąć coś z czegoś co zamknęli.

ocenił(a) serial na 8
Play4Fun

nie czytam. idę na łatwiznę - pytam. :D zatem to będzie naciągane zakończenie, skoro tak rozwiniętą akcję chcą zamknąć w ciasnych 45 min... szkoda.

ocenił(a) serial na 9
jurystka

Jestem świeżo po 5 odcinku i jeżeli w 6 wszystko logicznie i spojnie ma się wyjaśnić to może być lekka kicha - jest tyle świetnych wątków, że spokojnie powinni pociągnąć to w drugim sezonie.

ocenił(a) serial na 7
jurystka

45 minut to wcale nie tak mało jak na serial.

użytkownik usunięty
Play4Fun

Chciałeś chyba napisać "inteligentny" pomysł. Ale znając geniuszy polskiej tv wszystko jest możliwe i 6 odcinek mógłby być zrobiony na odczep się celem odpalenia kolejnego sezonu. Odrazu napiszę: ja jestem za miniserialem w danej historii bo inaczej może się źle to skończyć dla serialu.

ocenił(a) serial na 9

Dobrym pomysłem mogłoby być coś na wzór "Detektywa" czyli drugi sezon "Watachy" z inną historia ale osadzona w ramach Straży Granicznej

ocenił(a) serial na 9
hanek82

Popieram :)

ocenił(a) serial na 7
jurystka

Mam nadzieję, że nigdy.

ocenił(a) serial na 9
jurystka

Nie może NIE być drugiego sezonu.... w zasadzie....
Tylko czy ktoś podejmie się pokazania i próby walki z korupcją o której wiemy, że jest wszędzie i niejako dla świętego spojkoju przechodzimy obok niej.... może warto pokazać rozliczenie tych, którym wydaje się, że są bezkarni...? przynajmniej na ekranach, przy pomocy świetnego skąd inąd serialu....

jurystka

W jednym z trailerów jest scena, kiedy Wiktor w mundurze SG strzela do kogoś z Glocka w jakims pomieszczeniu.Nie przypominam sobie, bym widział to w ktoryms odcinku. Więc być może jest to zapowiedź kolejnego sezonu?

ocenił(a) serial na 7
darek9987

to kadr z kręcenia filmu

kontonafejsbuku

Kadr kadrem, ale sceny tej sobie nie przypominam z żadnego z odcinków.

ocenił(a) serial na 9
jurystka

Będzie drugi sezon jak się dogadają co do wysokości budżetu

jurystka

Czy będzie, nie wiadomo, ale tutaj fajnie opisane jest CZEMU powinien być 2. sezon: http://gameplay.pl/news.asp?ID=89015

ocenił(a) serial na 8
bukins

Autoreklama? ;)