PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=697374}

Wataha

2014 - 2020
8,1 113 tys. ocen
8,1 10 1 112679
7,1 26 krytyków
Wataha
powrót do forum serialu Wataha

Hicior to to nie będzie!Juz widać ze będzie jeden watek rozwleczony do granic możliwości.W
dodatku nie słychac co oni mówią do jasnej cholery przecież to jest w każdym polskim filmie nie
słychać co mówią aktorzy bełkot jakiś!Te same geby co w kazdym polskim filmie ,serialu nawet
graja w ten sam sposób po co sie wysilać.Czy gra księdza,morderce ,policjanta wszystko na jednej
minie jak Samuel MUTHERFxxxUCKER Jackson!

ocenił(a) serial na 6
lupus198116

No właśnie jest jakiś problem z polskimi dźwiękowcami faktycznie....i to nie w pierwszym filmie...normalnie ciągle muszę powtarzać scenę, żeby się wsłuchać w dialogi...

Kierownica

A nie pomyślałeś o tym żeby podgłośnić dźwięk podczas dialogów ? Ja tak zawsze robię i jakoś wszystko słyszę

lupus198116

A nie pomyślałeś o tym żeby podgłośnić dźwięk podczas dialogów ? Ja tak zawsze robię i jakoś wszystko słyszę

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 7
lupus198116

Ja tam się ciesze, że nie słyszę co oni mówią, bo jak już usłyszę to mi smutno, że to co mówią jest takie durne. Złe dialogi, kiepska gra, dość banalne zdjęcia, choć miejscami wysmakowane. Niemniej to troszkę za mało by znowu oglądać polskie produkcje.

olek1

Mogl bys przytoczyc jakis inny polski serial nowoczesnej polskiej kinematografii ktory twoim zdaniem jest lepsza produkcja ? Tylko podkreslam - SERIAL - nie film.

ocenił(a) serial na 7
lukasq_2

niestety nie - ale ciągle jest nadzieja, jak Duńczycy potrafią, to może i nasi się nauczą. Ech , ale Dania miała Hamleta, to i inna bajka ;)