... ale różnie to bywa z pierwszymi odcinkami. Oby tylko nie zrobiła się z tego telenowela - i pod
względem jakości (a obawiam się, że może tak być - bo to plaga w polskich serialach) i liczby
odcinków.
drugi odcinek jak dla mnie lepszy no i właśnie wciągnął mnie ten serial zobaczymy jak dalej będzie
Widać, że wymagania masz niewielkie i wciągnąć Cię może nawet reklama Żabki. Tam też tyle samo fabuły i napięcia.
no jak na razie ciekawie się robi w serialu a reklam żabki nie znam bo nie oglądam TV
póki co to ty bredzisz...wyobraź sobie ze można oglądać seriale niekoniecznie mając TV...ciekawe cnie?
Jasne, ale cały czas jest to TV, niezależnie od tego jakim sposobem to oglądasz cwaniaczku.
TV na smartfonie to teraz normalna historia. Napisałem wcześniej, że to serial telewizyjny (zresztą na stronie serialu masz w opisie jak byk: "Wataha (2014) serial TV",więc o co te spory? Możesz oglądać to w zegarku, ale to i tak telewizja. Przeproszę, jak dasz mi namiar na kino, gdzie puszczają "Watahę". Pzdr.
"Yntelygent" błysnął. Jak brak argumentów, to atakuje. W niektórych kręgach takie zachowania nazywa się brakiem elementarnego wychowania,a w popularnych ostatnio facebookowo-tweeterowych społecznościach, zwykłym buractwem.