PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=697374}

Wataha

2014 - 2020
8,1 113 tys. ocen
8,1 10 1 112679
7,1 26 krytyków
Wataha
powrót do forum serialu Wataha

... ale różnie to bywa z pierwszymi odcinkami. Oby tylko nie zrobiła się z tego telenowela - i pod
względem jakości (a obawiam się, że może tak być - bo to plaga w polskich serialach) i liczby
odcinków.

ocenił(a) serial na 7
jan_niezbedny0

drugi odcinek jak dla mnie lepszy no i właśnie wciągnął mnie ten serial zobaczymy jak dalej będzie

ocenił(a) serial na 3
roland_roland

Widać, że wymagania masz niewielkie i wciągnąć Cię może nawet reklama Żabki. Tam też tyle samo fabuły i napięcia.

ocenił(a) serial na 7
silverpen

no jak na razie ciekawie się robi w serialu a reklam żabki nie znam bo nie oglądam TV

ocenił(a) serial na 3
roland_roland

Przecież to serial telewizyjny, to o czym bredzisz?

silverpen

póki co to ty bredzisz...wyobraź sobie ze można oglądać seriale niekoniecznie mając TV...ciekawe cnie?

ocenił(a) serial na 3
KoraL7

Jasne, ale cały czas jest to TV, niezależnie od tego jakim sposobem to oglądasz cwaniaczku.

silverpen

Czyli powiadasz ze ogladając serial TV np na smartfonie to ogladam TV?? ok..nie wiem być może

ocenił(a) serial na 3
KoraL7

TV na smartfonie to teraz normalna historia. Napisałem wcześniej, że to serial telewizyjny (zresztą na stronie serialu masz w opisie jak byk: "Wataha (2014) serial TV",więc o co te spory? Możesz oglądać to w zegarku, ale to i tak telewizja. Przeproszę, jak dasz mi namiar na kino, gdzie puszczają "Watahę". Pzdr.

ocenił(a) serial na 7
silverpen

silverpen daj se siana

ocenił(a) serial na 3
roland_roland

"Yntelygent" błysnął. Jak brak argumentów, to atakuje. W niektórych kręgach takie zachowania nazywa się brakiem elementarnego wychowania,a w popularnych ostatnio facebookowo-tweeterowych społecznościach, zwykłym buractwem.

ocenił(a) serial na 7
silverpen

nikt nie atakuje buraku

ocenił(a) serial na 3
roland_roland

Z każdą dalszą wypowiedzią coraz bardziej się pogrążasz. Młody jeszcze jesteś, więc dam ci radę. W necie najwyżej zrobisz z siebie głupka, w realu - dostaniesz po tyłku. Dla mnie koniec tematu.