PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=697374}

Wataha

2014 - 2020
8,1 113 tys. ocen
8,1 10 1 112692
7,1 26 krytyków
Wataha
powrót do forum serialu Wataha

Witam. Nurtuje mnie kwestia drugoplanowych postaci, a w szczególności kapitana Doktora, a także (choć może to wydawać się dziwne) osoba Łuczaka. O ile ten drugi wydaję się być "czysty", cały czas czuję że nie jest całkiem święty i szczery wobec Rebrowa. Co Doktora - cóż, jak dla mnie zagadkowa i niewyjaśniona postać bo zarówno pomaga i przeszkadza Markowskiemu, albo dla kogoś, albo własne ambicje by zostać komendantem lub faktycznie jest "prawym służbistą"? Ale w wojsku był (zdjęcia pokazane Doboszowej). Proszę o opinie.
P.S. Jak pisałem wcześniej liczę na kolejną serię jako kontynuację bieżących wydarzeń (Wataha 3) albo przedstawienie tego co było przed 1 serią (Wataha - Początek). Co o tym myślicie?
Dzięki, pozdrawiam K.

użytkownik usunięty
kadinhani

Nie. Niech zostawią serial tak jak jest. Zadnych początków, żadnych trójek. Bo to zepsują. Nie ma sensu. Po prostu otoczka serialu zmusiła nas do myślenia, że każdy jest winny i każdy ma coś za uszami. Kapitan chce po prostu przejąć stołek i nic więcej. Typowy śliski człowiek w środowisku, rano przybije z tobą piątke a wieczorem idzie do wewnętrznego na ciebie nadawać. Łuczak to po prostu dobry kumpel Wiktora.