PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=697374}

Wataha

2014 - 2020
8,1 112 tys. ocen
8,1 10 1 112302
7,1 26 krytyków
Wataha
powrót do forum serialu Wataha

byłem przekonany, że będzie ich jeszcze kilka i z niemałym zaskoczeniem dowiedziałem sie że to
koniec;)
Nie ma bata - tyle nierozwiązanych wątków zostawili, że na pewno myślą o kontynuacji...
Swoją droga to ciekawy pomysł, bo niby sie wszystko wyjaśniło, a tak naprawdę to niewiele
wiadomo;)

ukafek

Jak dla mnie ten serial urwali w połowie i można było jeszcze z 2 odcinki dokręcić. Mam nadzieję, że będzie drugi sezon i nie z całkiem nową historią, ale z kontynuacją tej i potem ewentualnie przejście do czegoś nowego.

ocenił(a) serial na 7
look7

dokładnie!
te wątki które zostały jakby zawieszone w powietrzu wystarczyłyby na co najmniej kilka odcinków...tak więc po tym można by się domyślać, że nie popalili mostów za sobą i chcę to wszystko rozwinąć;)

ukafek

Scenarzyści i być może producenci chcą to rozwinąć na pewno. Tylko czy HBO to kupi? Słyszałem, że ten serial ma być pokazany w 15 głównie sąsiedzkich państwach. Może czekają na opinie i oglądalność z tych krajów, nie wiem. Bo na razie nie ma oficjalnego stanowiska w tej sprawie. Nieoficjalnie ktoś tutaj pisał na forum, że drugi sezon ma być kręcony, ale to nie jest pewna informacja.