Wednesday
powrót do forum 2 sezonu

Jestem zaskoczona. Myślałam , że odgrzany kotlet nie będzie tak smakował , a to miła niespodzianka

ocenił(a) serial na 8
marchewkowe_pole_2

Od początku zapowiadali więcej elementów horroru i mniej nastoletnich romansów i tak jest. Do tego jest więcej Addamsów, a zwłaszcza Morticii która kradnie każdą scenę. Jest zdecydowanie lepiej niż poprzednio, tylko te dzielenie sezonu to katastrofa.

marchewkowe_pole_2

Co? Nie wiem dlaczego mam w takim razie dokładnie odwrotne wrażenie, że ten do 1 póki co nie ma nawet podjazdu :)

ocenił(a) serial na 5
Ren_89

Drugi sezon to jeszcze bardziej taki cukierkowy dla dzieciaków jest.

8609_Miki

Serio cukierkowy ? A co w nim cukierkowego było ? W drugim sezonie więcej się dzieje , właśnie w pierwszym było więcej wątków nastolatkowych. Tu też więcej jej rodziców pokazywali , rodzinę . Zdecydowanie póki co 2 sezon jest dla mnie lepszy, ale o gustach się nie dyskutuje ☺️

ocenił(a) serial na 5
marchewkowe_pole_2

Dla mnie to typowy serial dla młodszego widza. Nie jest to poważne kino. Obejrzałem jedynie zeby dotrzymać towarzystwa.

8609_Miki

Tak to prawda jest to typowy serial dla młodzieży. Ja 30+ więc na pewno nie jest to seria dla mnie , ale mam sentyment do rodziny Adamsów. dlatego te porównania z sezonem 1 i 2

Ren_89

Chętnie się dowiem co Ci się lepiej w pierwszym sezonie podobało ☺️

marchewkowe_pole_2

KOMPLETNA kpina Seson 1 mial poziom i akcje dialogi byly na poziomie wiecej niz 20paro latkow Sezon 2 jest tak beznadziejny i dziecinny ze nie jest to klimat adamsow tylko jakis dzieci przy ognisku niestety ale totalna porazka komentarze na forach angielskich i polskich pokazuja tylko jak. Bardzo odleciał serial i nie trzyma rownego poziomu.... Dla mnie 3/10 a jestem wybrednym kinomaniakiem 40letnim i to. Jest kropka i koniec dla tego serialu

marchewkowe_pole_2

A ja odwrotne wrażenie, ledwo przebrnąłem przez pierwsze trzy odcinki tego sezonu, nudy. Potem trochę to się poprawia, ale ogólnie o wiele słabiej niż w 1, a z tym też miałem problemy, ale można było go określić jako "dobry".

marchewkowe_pole_2

Dokładnie też myślałem że to odgrzewany kotlet i podchodziłem z dużą rezerwą ale mnie zaskoczył i dobrze się bawiłem.