PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23217
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

Dzisiaj dokładnie o godz. 00:01 moje życie przestało mieć sens. Obejrzałam ostatni odcinek 3 sezonu Weroniki Mars. Oby w końcu nakręcili ten film, a jeszcze lepszy by było gdyby powstał 4 sezon. Może moje życie znowu będzie miało sens:P
Pozdrowienia dla wszystkich fanów Weroniki Mars :)

Shaka_01

Ja zanim nie zrobiłam tego wątku to nie znałam nikogo kto by oglądał Veronice :P

ocenił(a) serial na 10
Sarunia_5

Ja V oglądałam z moją siostrą, ale ona ma 18 lat, a ja dopiero 12 ;D
Poza tym dzieci w moim wieku chyba nieczęsto oglądają takie seriale ;D

Shaka_01

Jakoś nie znam za dużo osób w Twoim wieku:P
Ale ogólnie moje koleżanki nie lubią kryminałów a ja je kocham <3 :D

ocenił(a) serial na 10
Sarunia_5

Ja też je kocham ;* A moi znajomi cały wolny czas spędzają na polu. Jeżdżąc na rowerach, rolkach, itd. A ja nie mieszkam tam gdzie moi znajomi, bo mam kawałek do szkoły, więc siedzę w domu zakochana w Loganie, Veronice, Chucku i Blair. ;D

ocenił(a) serial na 9
Shaka_01

Oj tam wiek nie świadczy o człowieku.

Aaa co do poprzedniego tematu o wyglądzie, to skłamałabym jeśli powiedziałabym, że wygląd się nie liczy, ale nie jest tak ważny w porównaniu z charakterem.
Chociaż kiedyś bym tak nie powiedziała, bo kiedyś byłam naprawdę wredną osobą, zostało mi trochę do teraz, ale wtedy nie chcielibyście mnie poznać :D

AngiBells

Haha i vive versa:P
Ja kiedyś dosłownie nikogo nie lubiłam... A teraz jak sobie kogoś wypatrzę to będę się nad tym kimś znęcać, teraz moją ofiarą jest chłopak przyjaciółki...
Nie ma się czym chwalić, ale nie będę udawać, że jestem aniołkiem :P

ocenił(a) serial na 9
Sarunia_5

Niestety o mnie też nie można powiedzieć Aniołek,robiłam takie rzeczy, że teraz bardzo żałuję.

W ogóle jestem strasznie wkurzona, bo moja niby przyjaciółka najlepsza wystawiła mnie i to porządnie za co mam przerąbane w domu.

AngiBells

Współczuję, ja czasami wgl nie rozumiem niektórych "ludzi"...:/

ocenił(a) serial na 9
Sarunia_5

Ja czasem się dziwie, że mnie ludzie lubią :D :D Jestem na maxa wredna i denerwującą osóbką :D :D A jak już się na kogoś uwezmę to jest koniec świata :D :D Czasem nawet współczuję swojemu chłopakowi a w sumie to się dziwię jak on ze mną wytrzymuje i z tym moim charakterkiem bo w sumie mu dość często się obrywa te zaczepki czy złośliwe komentarza :P Ale cieszę się że mam garstkę osób które mnie akceptują taka jaka jestem :) Dlatego że ta garstka osób które mam są mi bliskie i na które zawsze mogę liczyć no i vice versa :D Właśnie nie ważne kto ile ma lat ale na ile ma rozum :D Czasem nie każda dojrzała kobita czy mężczyzna potrafi się zachować jak niektóry nastolatek.. Więc mi wiek nie przeszkadza chodź nie mam szczerze młodych znajomych....
Ja niestety nie znam nikogo kto by oglądał Veronicę Mars za to jest kilka osób które znam co oglądają Plotkarę, Trawkę i Czystą Krew :D :D Ja osobiści jestem na 12 odcinku 3 sezonu Plotkary :D :D

ocenił(a) serial na 9
ollcia020

Dobrze, że mnie teraz nie widzicie, bo mogłabym zabić dzisiaj. Idę spać, bo jestem masakrycznie wkurzona.

Powiem tak zmieniłam się, ale w kaszę nie dam sobie dmuchać, więc jak ktoś nie ma we mojej osobie przyjaciela tylko wroga to współczuję, bo mogę posunąć się do wszystkiego.

ocenił(a) serial na 9
AngiBells

Pewnie większość z Nas nie da sobie w kaszę dmuchać i to jest prawidłowa postawa :D :D
Ja dziś lecę do sądu więc nie wiem jaki będzie dzisiejszy dzień... zapewne nic specjalnego ;/

ocenił(a) serial na 9
ollcia020

Po co do sądu, ollcia?

Ja dzisiaj napisałam jeden sprawdzian zaległy, ale był tak cholernie trudny, że szok w ogóle przez te dni wolne teraz muszę zrobić na takiej stronie zadania z ekonomii, które zajmą mi jakieś 20 godz ;/ Już się cieszę.
Jeszcze jutro dwie klasówki z matmy ;/

ocenił(a) serial na 9
AngiBells

Z matmy współczuję ;/ ja jestem noga z matmy ;/
A mieliśmy dziś z chłopakiem sprawę w sądzie w sprawie wypadku... Jak jechaliśmy autem t facet w nas wjechał i nie przyjął mandatu więc sprawa trawiła do sądu... Ale jest już po i sprawę wygraliśmy :D :D Więc możemy już auto robić :)

ocenił(a) serial na 10
AngiBells

Ja też nie mam łatwego charakterku ;D [delikatnie ujmując]

ocenił(a) serial na 9
Shaka_01

Ja jutro muszę napisać te sprawdziany na 4, tak to będę miała 4 na koniec roku :D

Właśnie skończyłam oglądać rytuał, powiem wam że mocny film.

Ollcia, dobrze że już po wszystkim.

AngiBells

Wy to macie przeżycia :O
Ja tam od szkoły znowu mam odpoczynek, bo trochę chora jestem :/ Ale na całe szczęście nic przez te trzy dni nie ma do roboty; żadnych sprawdzianów ani nic ;)

A ja dzisiaj oglądałam Szesnaście świeczek, Szkoła życia i w matni całkiem całkiem filmy :)

ocenił(a) serial na 10
Sarunia_5

Zazdroszczę Saruniu ;) Tak 'lekko' chora, ale na tyle by nie iść do szkoły to ja też bym chciała ;D

Shaka_01

Nie symuluje! Byłam u lekarza! xD
I powiedziała mi, że mogę iść do szkoły ale jak się źle czuję to mogę zostać w domu, no to się źle czuje :PP

ocenił(a) serial na 9
Sarunia_5

No tak wiadomo, że wolisz w domu xD
Ja jutro jadę na 11:25 do szkoły i zostaję na 3 lekcjach xD

AngiBells

O a to dlaczego? :P

ocenił(a) serial na 10
Sarunia_5

Oczywiście, że nie symulujesz! Nawet przez chwilę tak nie myślałam ;D

Shaka_01

:D:D
A tak zmieniając temat to już 10 strona nam idzie :D Niby raz na jakiś czas się doda jakiegoś posta a to idzie i idzie oby tak dalej :D

ocenił(a) serial na 9
Sarunia_5

Widzę, że nie tylko ja się obijam ale widzę też że niektórzy ciężko pracują :D :D Ale jak to mówią jedni muszą ciężko pracować, żeby drudzy mogli się obijać :D :D
Boże kochany zostało mi jeszcze chyba z 3 odcinki do końca 3 sezonu Plotkary.... Boże dziś przeszłam samą siebie powyłam się jak Blair rozstała się z Chuckiem normalnie nie mogę tego przeżyć... Jejciu ależ ja jestem głupia ;/ Ale cóż poradzić wytłumaczę się tym że jestem bardzo wrażliwa ;p

ollcia020

Po prostu jesteś uczuciowa i wrażliwa :D:P
A co do tego filmu William i Kate, nie wiecie może dlaczego nie ma go na filmwebie?

ocenił(a) serial na 10
Sarunia_5

Ja nie wiem. Ollciu, nie pisz o 3 sezonie Plotkary, bo jeszcze go nie oglądałam i nie chcę wiedzieć co tam jest ;D. A ja za każdym razem jak Blair się rozstaje z Chuckiem ryczę. I na początku 2 sezonu jak ona była z tym lordem, a wcale go nie kochała, a Chuck tak chciał z nią być też ryczałam ;D I jeszcze jak stwierdzili, że nie powinni być razem, bo obydwoje kochają grę też. Więc wiem co czujesz ;D I pewnie jak tam dojdę to też będę ryczeć xD

ocenił(a) serial na 9
Shaka_01

Sarunia, już napisałam pod aktorem który gra Williama<333 Boże dlaczego on się żeni!! Haha, wracając do tematu, bo się rozmarzyłam. Nie wiem dlaczego nie mam nadzieję, że szybko dodadzą.

Właśnie obejrzałam krzyk4, i powiem jedno jeśli chcecie obejrzeć film gdzie laski krzyczą, a główna bohaterka jest nieśmiertelna i do tego jej rodzinka jest psychiczna i brakuje im miłości, to polecam ;D

Ollcia, ja Czystą krew 3 sezony obejrzałam w niecały tydzień, więc nie dziwię ci że plotkarę cały czas oglądasz ;]

AngiBells

Shaka, to Ty chyba bez przerwy ryczysz bo Blair i Chuck mają co chwilę konflikty :PP

Angie, a kto gra Williama? :P
Bo ja wgl nie wtajemniczona:P

ocenił(a) serial na 9
Sarunia_5

Mój kochany Nico ;D
Może nie jest taki piękny, ale mam słabość w ogóle do księcia brytyjskiego, Williama ;***

ocenił(a) serial na 9
AngiBells

Szkoda, że bierze ślub...A miał na mnie poczekać jak przylecę do niego w te wakacje ;)

AngiBells

Haha xD
Ale masz fantazje, ja już wiem co ty byś z nim robiła na wakacjach xD
A ten cały Nico to całkiem, całkiem :D
Ale ostatnio jakoś mało kto mi się tak bardzo podoba:P

ocenił(a) serial na 9
Sarunia_5

Oj Boże nie wyobrażasz sobie ;D To dopiero byłby skandal ;]
Na pewno byście o mnie usłyszały :D

AngiBells

To Ty byś się z nim przespała czy go zgwałciła? xD

ocenił(a) serial na 9
Sarunia_5

Haha xD
Nie chcesz wiedzieć ;D Ale zapewniam, ze by się działo i nie zapomniałby tego do końca życia ;P

AngiBells

O matko! xD
Czego Ty się dziewczyno naoglądałaś? xD

ocenił(a) serial na 9
Sarunia_5

Haha xD
Wczoraj przeczytałam, że księżna powinna być dziewicą ;D Nadaję się ;P

AngiBells

No to szybko leć puki czas :D

ocenił(a) serial na 9
Sarunia_5

No cholera właśnie odpalał swój odrzutowiec ;D Kate nie będzie miała szans ;]

AngiBells

No pewnie :D
A jak mu zaczniesz gadać o serialach to oszaleje na Twoim punkcie :D
Tylko nie opowiadaj za dużo o Chucku :P

ocenił(a) serial na 9
Sarunia_5

No właśnie wiem, muszę wiesz opanować się i nie opowiadać o Aleksie, Paulu, Ianie i Robercie, bo będzie źle.
Wiecie jak jutro będzie nieswój na ślubie to nie dziwcie mu się jednak spędzi ze mną noc :)

AngiBells

hahahaha wasza konwersacja mnie rozbroiła dziewczynki :D

Ja widziałam kawałek filmu. I 100 razy fajniejszy ten Niko, niż oryginalny William !!
http://www.obmawiamy.pl/wp-content/uploads/2011/04/william-kate-film-tvn-427x260 .jpg

Cpt_Pchelka

A tak wracając do wieku całkowicie zgadzam się z postem Olli :) Wiek się nie liczy :) Liczy się to co masz w głowie! O! xD xD

ocenił(a) serial na 9
Cpt_Pchelka

Też uważam, że aktor jest ładniejszy, nawet aktorka jest ładniejsza, ale i tak do Williama mam słabość ;]
Kurcze jutro będzie zmieszany po tej nocy ze mną, nie wiem czy się ożeni, a wszystko przez mnie, haha xD

ocenił(a) serial na 9
AngiBells

Nie no kochana z dziewicą nigdy się nie wygra więc wygraną masz murowaną haha Ja niestety nie oglądałam tego filmu więc się nie wypowiem niestety :( Ale może sobie zerknę nawet tylko żeby zobaczyć tego Waszego "księcia" ;p ;w tydzień pochłonęłaś 3 sezon True Blood to też dobrze hehe ja jak zaczęłam oglądać 1 sezon TB to pochłonęłam go w całą noc :D :D :D Za to z dwójką troszkę wyluzowałam i rozłożyłam sobie tak odcinki żebym miała co oglądać i z 3 było tak samo chodź i tak mi nawet obejrzenie ich nie zajęło tydzień no a może ale nie dłużej :D :D :D

ollcia020

Ja też nie oglądałam tego filmu o Williamie i Kate tylko weszłam na niego(tego aktora) żeby sprawdzić czy ładny :P
Jak na razie to ten film jest na długiej liście moich filmów do obejrzenia :D
A wracając do tego wiek się nie liczy i ważne jest to co się ma w głowie to ja chyba nic nie mam xD

Sarunia_5

hahahah xD xD
ja myślę że jednak coś tam masz :)

Cpt_Pchelka

Ewentualnie niewielkiego orzeszka włoskiego xD

ocenił(a) serial na 9
Sarunia_5

Oj tam zaraz orzeszka :) Na pewno coś większej pojemności :) Ale szczerze czasem sama wątpię czy mój mózg nie został zastąpiony czymś innym :D :D

ollcia020

Haha xD
No dobra może to być duży orzech włoski xD

ocenił(a) serial na 9
Sarunia_5

No właśnie z dziewicą się nie wygra.
Jeśli nie oglądałyście nic straconego w niedzielę o 13:10 podejrzewam jest na TVN.

Nie chwaląc się mówiłam wam dziewczyny, że będzie miał minę dziwną, mówiłam ci że po nocy ze mną nie będzie wiedział czy powiedzieć ''TAK'' , no i ta obrączka nie chciała wejść na jej palec, bo on wcale nie chciał założyć, mówię wam po nocy ze mną nie da się zapomnieć ;D Haha xD

AngiBells

A nawet nie wiem jak ta całą "ceremonia" wyglądała, bo nie oglądałam :P
Angi, nie zabijaj:P