PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23217
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

Dzisiaj dokładnie o godz. 00:01 moje życie przestało mieć sens. Obejrzałam ostatni odcinek 3 sezonu Weroniki Mars. Oby w końcu nakręcili ten film, a jeszcze lepszy by było gdyby powstał 4 sezon. Może moje życie znowu będzie miało sens:P
Pozdrowienia dla wszystkich fanów Weroniki Mars :)

ocenił(a) serial na 9
ollcia020

Masakra;/
Dzisiaj rozwiązywałam 4 i znów nie zaliczyłam ;/

Oooo w Szczecinie często bywam, a raczej bywałam znaczy wiesz moja ciocia mieszka na Ku słońca.

ocenił(a) serial na 9
AngiBells

O proszę bardzo blisko mojego chłopaka mieszka on kilka ulic dalej :D To następnym razem jak będziesz daj znać to się umówimy na jakąś kawkę i ploty :D :D

ocenił(a) serial na 9
ollcia020

Oj nie wiem czy teraz będę, bo jakoś już z ciocią nie te same tematy mamy, ale jak będę niedaleko to od razu napiszę ;D

Ja lecę jeździć na rowerku, a później biegać, napiszę później:*

ocenił(a) serial na 10
AngiBells

Jeśli śnieg jeszcze jest, to ja również chętnie przyjadę bałwana ulepić ;D

Shaka_01

Jedynym bałwanem teraz mogę być ewentualnie ja xD
Jeszcze rano było full śniegu, teraz tak zajrzałam za okno i nic nie widzę (nie chodzi o to, że jest ciemno :P) xD

ocenił(a) serial na 9
Sarunia_5

Sarunia, domyślam się że o to nie chodzi ;D
Zaliczyłam 4 test wzięłam się za 5 znaczy za lekcję do 5, i zrobiłam 4 lekcję i więcej mi się nie che;/

A co u was?
Ja tam cały czas planuje ślub xD
Aaa teraz idę pisać książkę, jeszcze niestety nie o księciu ;D

AngiBells

A u mnie ok, oprócz tego, że w tej cholernej szkole co chwilę przewalają :/
A co to za książka, jak nie o księciu?? :O:P
PS: Powodzenia z tymi testami, bo widzę, że masz masę tego.. :(

ocenił(a) serial na 10
Sarunia_5

Angi, w tym Londynie to musisz szybko działać i później szybko książkę napisać, bo ja nie chcę za długo czekać na mojego Oscara i na zostanie milionerką ;D I żeby było jasne; Harry i Wiliam nam sfinansują produkcję tego filmu ? xD

ocenił(a) serial na 9
Shaka_01

Hej u mnie też wszystko ok :) Ja dziś robiłam też test ale na dzidziusia ale niestety nic z tego ehhh :( Boże kochany ja dziś mam też szkołę i to do 21 ;/ A nie chce mi się jak cholera !!! ale co zrobić mus to mus i tak było dużo wolnego :D :D ja wczoraj byłam cały dzień u mojej siostry dlatego nawet nie zajrzałam bo jak przyszłam to padłam :)

ocenił(a) serial na 9
ollcia020

Mnie wczoraj też nie było, bo spałam u przyjaciółki xD
Shaka, oczywiście sama nawet to zrobię wiesz bd miała troszkę kasy, więc nie przejmuj się xD Wszystko będzie załatwione.
Ollcia, współczuję ci:(
Ja zaraz jadę do szpitala na badania i później muszę rozwiązywać testy ;/

ocenił(a) serial na 10
AngiBells

Czyli producenta mamy załatwionego ;D
Scenariusz napiszę na podstawie Twojej książki i oczywiście dam ci do przeczytania. Aktorów mamy wybranych. Właśnie, ja muszę kończyć, bo muszę zadzwonić do Jasona i napisać sms do Ed. ;D
Jak widzicie, jestem bardzo zajętą osobą, ten film jest dla mnie wszystkim ;D

ocenił(a) serial na 10
Shaka_01

Angi, ty 13 maja masz osiemnastkę, więc czuję się zaproszona. Wpadnę tylko na godzinę, dogadamy szczegóły projektu ;D A William i Harry oczywiście będą? Przyjdę z reporterami to to będzie świetna promocja dla filmu. A wpadnę na godzinę tylko dlatego, że reporterzy nie powinni cię widzieć nietrzeźwej, to wpłynie niekorzystnie na promocję filmu. Poza tym Elżbieta cię wydziedziczy ;D

ocenił(a) serial na 9
Shaka_01

Wiesz co 28 maja robię 18-stkę ;)
Wszystkie jesteście zaproszone i tak prawie na 70 osób ;P Więc co za różnica... ;D

Aaaa wiesz niestety Williama nie będzie, bo niestety wiesz dopiero co się o hajdał i nie możemy wiesz afiszować się z całą sprawą, a Harrego jeszcze nie znam, dopiero w wakacje ;D
Wiesz prezent dostanę oczywiście od Williama i też Roba, Iana, Paula i Aleksa, aaaa no i jeszcze Ed...
Więc wiesz mogę powiadomić wszystkich osobiście ;D

ocenił(a) serial na 10
AngiBells

Ok, wpadnę więc z dziennikarzami, a gdy zaczniesz dziwnie chodzić i mówić dziwne rzeczy to ich wywalę ;D

Szkoda, że Wiliama nie będzie ;/ Liczyłam, że mnie przedstawisz ;D

ocenił(a) serial na 9
Shaka_01

No cholercia niestety, wiesz żona i musi udawać niestety. Mam mu za złe że nie podpisał tej intercyzy teraz go puści z torbami jak przeczyta książkę i zobaczy film xD

Właśnie chyba nie muszę ci przypominać jak wita się księcia. Prawa noga do tyłu i jak najniżej się ukłonić przy tym zachować równowagę i elegancję ;D

ocenił(a) serial na 9
AngiBells

Widzę, że produkcja ruszyła pełną para :D :D I od razu dziękuję za zaproszenie na pewno się pojawię :D :P I to może nawet nie sama :P Mam nadzieję że to nie będzie przeszkoda :P ??

Angi jak tam idą Ci te testy ????

ocenił(a) serial na 10
ollcia020

Musisz pojawić się z kimś eleganckim, żeby dobrze to wpłynęło na promocję filmu.
I żeby było jasne; jeśli któraś mi się upije to nie ręczę za siebie! ;D Wyrzucam z obsady ;D

ocenił(a) serial na 9
Shaka_01

Hihi mam nadzieję, że Ed zechce mi towarzyszyć :D :D A jestem zdania że jest odpowiednią osobą która może pojawić się na takiej imprezie i to u mojego boku :D J już dziś pewnie kochane do Was nie zajrzę bo mam imprezkę, ale jutro na pewno się pojawię :D :D Miłej soboty :*

ocenił(a) serial na 10
ollcia020

Olcia, byłoby cudownie gdybyś zechciała mieć romans z Edem. To by była świetna promocja ;D

ocenił(a) serial na 9
Shaka_01

Jak dla mnie nie ma problemu i zrobię to nawet nie tylko na względy promocji ale też swoje :D :D

ocenił(a) serial na 9
ollcia020

Hola, hola ;D
Ja tutaj mam romanse ze wszystkimi sławnymi osobami, no ale ollcia ze względy na ciebie u dostępnie ci Eda na kilka nocy xD Wiesz zachłanna jestem :P

A co do testów cały czas rozwiązuje, teraz kończę 5 i zostało jeszcze 4 myślałam, że przez tydzień starczy mi czasu, ale muszę jeszcze tydzień poświęcić.

Wczoraj balowałam na dyskotece, bo jeszcze tylko 5 dni i 18stka i tak jakoś świętowaliśmy i żałuję tego!!!!

ocenił(a) serial na 10
AngiBells

A słyszałyście może o nowych newsów o VM?

Angi, jesteś taka dobra dla Olci ;D

ocenił(a) serial na 9
Shaka_01

Ja nic nie słyszałam ;/

Jestem dumna z siebie skończyłam 5 rozdział, zostało tylko 4 testy ;) Dzięki Bogu.
Jutro do szkoły, a tak strasznie nie chce mi się iść. Dobrze, że jutro 4 lekcje bo plan zmienili i mam 2 wf na których nie ćwiczę i dwie ekonomiki. Jeszcze jutro do dentysty ;/

Shaka, niech ollcia pozna moje dobre serce;]
Idę spać, bo o 5 rano poszłam spać o 9:30 już wstałam więc się nie wyspałam, ale tak jest jak chce się balować.

ocenił(a) serial na 10
AngiBells

Twoje dobre serce, Angi wszyscy znamy ;D
Chciałabym by pojawiły się jakieś newsy, ale w tym ukrywam, że to mnie trochę przeraża ;/ ;<
I ja tak bardzo tęsknię za V! Żaden serial, żadna postać jej nie dorówna! ;) ;*

ocenił(a) serial na 9
Shaka_01

Angi dziękuję za Twoje dobre serce :* :* Wiesz jak być dobroduszną osóbką .... Boże ja balowałam w sobote ale impreza zakończyła się dość nie miło ;/ Ja dziś byłam pierwszy dzień w mojej nowej pracy i po prostu nie czuję nóg!!! ja nie wiem jak jutro wstanę tak bolą mnie nogi a w szczególności stopy !!! :( Do tego znów wróciła mi angina i gorączka więc ledwo co żyję !!!!!!!! ;/
Ja niestety też nie słyszałam nic nowego o VM :(

ocenił(a) serial na 10
ollcia020

Olcia trzymaj się ;*

ocenił(a) serial na 9
Shaka_01

ollcia, a co to za praca? Moja impreza też za dobrze się nie skończyła niestety ;/ Powiem wam jedno ci faceci są niewyżyci i tyle...

Oj wiem jaka jestem dobra, kochana, piękna, cudowna...i no wiele więcej ;D

ocenił(a) serial na 10
AngiBells

To mi jest przykro, że już tutaj o V nie piszemy, ale wiem, że nie ma co.
Co nie zmienia faktu, że na forum o V piszemy o takich głupotach. Chociaż z drugiej strony to fajne ;D
Bo gdyby nie to forum to nie poznałabym przyszłej gwiazdy Hollywood i przyszłej księżniczki. ;D
Olcia, zaakceptuj moje zaproszenie do znajomych ;D

Shaka_01

hej dziewczyny tutaj jest link gdzie Kristen Bell wypowiada się na temat VM co prawda mowi nie wiele i raczej nie ucieszy was ta wiadomość http://www.youtube.com/watch?v=k_JtQGkMxYg

ocenił(a) serial na 9
LoveVM

A praca dobrze :)
Pracuje w Reserved i jak na razie jest ok ale nogi dostają nieźle!!!!!!!!! Oki Shaka już akceptuje :)
oj kochana dopiero teraz dowiedziałaś jacy są faceci ?? wiesz to troszkę inny gatunek więc trzeba brać na nich poprawkę :P

ocenił(a) serial na 9
ollcia020

No niestety wiem to od dawna, ale myślałam że został jeszcze jakiś porządny. W ogóle pisze do mnie chłopak, który widział mnie na dyskotece kilka razy i nawet z nim nie rozmawiałam, a on wypytywał o mnie wszystkich i dowiedział się jak mam na imię i znalazł mnie na skype. I teraz pisze do mnie, jednym słowem masakra!

Tym bardziej jakby dowiedział się William to by było koniec z tym facetem ;D No i wiecie nie mogę pozwalać sobie na flirty skoro zaraz wezmę się za Harrego.

Shaka, nasz temat trochę odbiegł od V.M, ale i tak pierwsze co robię włączając komputer zaglądam tutaj, bo jest zajebista atmosfera.
A niestety dużo nowych wiadomości o V.M. nie ma ;(

ollcia, no to super że masz nową pracę.
love, nie wiem dlaczego nie chce się włączyć.

AngiBells

Angi tu masz jeszcze raz link http://www.youtube.com/watch?v=k_JtQGkMxYg a jak tak ci nie zadziała to wpisz na youtubie Craig Ferguson 4/14/11D Late Late Show Kristen Bell ;))

ocenił(a) serial na 9
LoveVM

Ok, mam możesz mi powiedzieć w której minucie ;)

Dobra już mam od jakieś 3:50 ;)

ocenił(a) serial na 9
AngiBells

Mam nadzieję, że jednak coś wymyślą i że będzie następny sezon, ona też ma takie nadzieje ;P

ocenił(a) serial na 10
AngiBells

Ja też mam taką nadzieję. I robię dokładnie tak samo jak Ty, Angi. Też pierwsze co robię po włączeniu komputera to tu zaglądam, "bo jest zajebista atmosfera. " ;D ;*

ocenił(a) serial na 9
Shaka_01

Nie jestem sama ;P
Nie wiem nawet tylko w adres wpisuję m i od razu wyskakuje mi ta strona ;)

ocenił(a) serial na 9
AngiBells

Do tego to i ja się podpisuję :) W chodzę tutaj od razu po odpaleniu kompa z nadzieją że zostawiłyście nowe komentarze :)
Fakt zupełnie odbiegłyśmy od danego tematu ale czy to komuś przeszkadza ?? Bo mi zupełnie nie właśnie fajnie że mimo nie ma info o VM my dalej możemy ze sobą pogadać i to jest właśnie fajnie :)

ocenił(a) serial na 9
ollcia020

Właśnie to jest super niby łączy nas V.M, ale łączy nas o wiele więcej z głupiego ślubu Williama<333 i Kate potrafimy zrobić historię ;P
Więc strasznie uwielbiam nasze forum !!!

ocenił(a) serial na 9
AngiBells

Dokładnie !!! Poza tym jest tu bardzo zabawnie :P :P Angi a Ty jutro świętujesz ?? :)

ocenił(a) serial na 10
AngiBells

Ja też uwielbiam to forum.!
I to na prawdę fajne, że mamy tematy poza V. ;)
Ale mimo wszystko szkoda,że nie ma o niej nic nowego...

ocenił(a) serial na 9
Shaka_01

Ja świętuje dokładnie za 2 godziny i 33 minuty, bo tyle zostało do moich 18 urodzin, ale nadal ich nie chce ;/ Nie chce być dorosła oprócz kilku fajnych rzeczy dzięki 18 urodzinom :P

AngiBells

Skarbie, to ja teraz czuję, że się starzeję, a mam niecałe 15 lat :P

ocenił(a) serial na 9
Sarunia_5

To co ja mam powiedzieć, haha xD
Nie no młode jeszcze jesteśmy, ale jak kończy się to 18 lat to już trzeba brać taką odpowiedzialność większą, chyba rozumiecie co chce przez to powiedzieć.

ocenił(a) serial na 10
AngiBells

Chyba rozumiemy ;D

ocenił(a) serial na 9
Shaka_01

Już myślałam, że wariuje bo mału xD

AngiBells

To co ja mam powiedzieć jak za 7 miesięcy będę mieć lat 20... zaczynam się sypać :D

Tak w ogóle witajcie Super Fanki :D Dawno mnie nie było, ale znów jestem.
Wracam z informacją że wróciłam do ponownego oglądania Plotkary i tak się wciągnęłam że obejrzałam wszystkie sezony...iii okey, przyznaje uzależniłam się
ale do nowego BH 90210 nigdy mnie nie przekonacie sorrki :D hahaha

ocenił(a) serial na 9
Cpt_Pchelka

Boże a ja kończę 22 lata to co ja mam powiedzieć ??!! Ja przy Was to już jakaś babcia w ciepłych kapciach :D :D
Ja się na razie "uzależniłam" od Plotkary i Pamiętników W.
Kurczę dziś ostatni odcinek 2 sezonu Pamiętników a ja cholera obejrzę go dopiero niedziela -poniedziałek ;/ ;/ Niestety mam dziś pracę później szkołę wieczorem muszę lecieć do mojej siostry pomóc jej w gotowaniu itp bo jutro są chrzciny mojego siostrzeńca tak wic cały weekend mam zawalony na tyle, że mogę zajrzeć do Was dopiero w niedzielę dlatego nie mogłam się oprzeć i nie wejść teraz mimo to że powinnam już wychodzić do pracy :P Więc dziewczyny miłego weekendu później zdajcie relacje.... :)

No i oczywiście : Sto lat ! Sto lat ! Niech żyje, żyje nam Angi !!!!!! Wszystkiego najlepszego kochana buziaki od babci Oli :*:*:*:*

ocenił(a) serial na 9
ollcia020

Haha, dziękuje bardzo. W szkole dzisiaj chcieli mnie lać ;D
Ale czuję że na 18 dostanę za wszystkie czasy, moja mama powiedziała że jak mi przyłoży to poczuje 18 lat udręki ze mną ;D

W ogóle po mału szykuję się do kina, bo jadę na wodę dla słoni, bd wieczorem, więc obejrzę sobie pamiętniki<333
KOCHAM TEN SERIAL!!!

AngiBells

Ja już ściągam sobie odcinek :D
Plotkara też się kończy teraz 22 ostatni odcinek za 3 dni będzie :D
hahahaha xD Dlaczego mama chce cię bić? :D

ocenił(a) serial na 9
Cpt_Pchelka

Ja mam za dużo do obejrzenia, nie wiem czy dzisiaj obejrzę ;) Właśnie wróciłam z kina po wodzie dla słoni, bardzo fajny film!