Dzisiaj dokładnie o godz. 00:01 moje życie przestało mieć sens. Obejrzałam ostatni odcinek 3 sezonu Weroniki Mars. Oby w końcu nakręcili ten film, a jeszcze lepszy by było gdyby powstał 4 sezon. Może moje życie znowu będzie miało sens:P
Pozdrowienia dla wszystkich fanów Weroniki Mars :)
Może z tym, że za każdym razem ryczę to przesadziłam, ale kilka razy Blair i Chuck sprawili, że się rozpłakałam.
To Angi, kiedy rozwód wezmą? I jak już oficjalnie będziecie razem to nam go przedstawisz, prawda? ;D
Ja oczywiście tez liczę, że zostanę druhną :D :D Ja już skończyłam 3 sezon Plotkary i już ściągam sobie 4 sezon :D :D A w między czasie oglądam 2 sezon Trawki i 1 sezon Pamiętników Wampirów w sumie już oglądałam ale to było kiedyś jak nawet nie było w tv puszczane więc nie zaszkodzi sobie przypomnieć :D Nie uwierzycie rozpoczyna się długi weekend - majówka a ja co!!?? Leże chora w domu na antybiotyku i męczę się z silną anginą ;/ ;/:( Nawet pić czy jeść nie mogę tak mnie boli gardło i do tego promieniuje mi na ucho ;/ ;/
Biedactwo ;( :*
Znam ten ból :/
No nie pozostaje mi nic więcej jak życzyć Ci szybkiego powrotu na zdrowia :)
I ja też liczę, że zostanę druhną ;D W końcu to my pierwsze dowiedziałyśmy się o "początkach" waszej miłości ;D
Ale wizja rozwodu, który musi być przed ślubem należała do mnie ;D, dlatego ja również powinnam być druhną ;D.
Błagam powiedzcie mi że w 4 sezonie będzie grał jeszcze Ed. W ( Chuck Bass )... Nie chcę mówić o co chodzi bo nie chcę popsuć Shake oglądania dalszych sezonów Plotkary bo ja właśnie skończyłam oglądać 3 sezon i skończył się tak że wole nie myśleć że tak to się zakończy !!!!
Z tego co wiem to Ed W. będzie dalej Chuckiem Bassem, znaczy moja przyjaciółka ma na jego punkcie obsesje i by mi od razu powiedziała, jeśli coś by się zmieniło ;)
Ollcia, nie bój się będzie dalej ;)
A co do ślubu oczywiście, wszystkie zostaniecie druhnami. No wiecie nie wiem co robić, bo jednak rozwód tak szybko no nie wypada, więc chyba wezmę się za Harrego i będę miała dwóch ;D Widać, że chodzę do technikum o profilu agrobiznes ;D
Oj, widać ;D
A Harry lepszy, bo młodszy. ;)
Wiesz jakie to będzie cudowne: oficjalnie jesteś z Harrym, ale tak naprawdę kochasz Wiliama i masz z nim romans ;D
Napiszę o tobie książkę. ;D
Angie, skarbie, mnie to nie obchodzi z kim będziesz ważne żeby był sexy xD
A jeszcze ważniejsze jest to żebym była "pierwszą druhną ":*
Ale się rozmarzyłam xD
To przez tego orzeszka w mojej głowie, wybaczcie :P
Shaka, sama napiszę o sobie książkę, wiesz będą pikantne szczegóły xD
Sarunia, ważne żeby był sprawny xD
Niestety musiałabym zmienić wiarę na anglikanizm.
W wakacje jak będę w Londynie to muszę się wziąć za Harrego, Williama już miałam więc teraz został Harry ;D
Odbija mi ;]
No i kochana raczej żebyś była szczęśliwa i zaspakajana haha może młodszy to będzie bardziej wytrwalszy :D :D Ahhh jak się cieszę na bycie druhną :D A masz już jakieś pomysły na suknie druhen ??
No i oczywiście ja już zamawiam sobie jedną książkę, chciała bym być jedną z pierwszych a może i nawet pierwszą osobą która przeczyta Wasze losy :D :D
Boże dziękuje za informację o Ed.W nawet nie wiecie jak mi ulżyło bo przez chwilę po prostu się zdołowałam... Team Chuck :D :D
Zawsze i wszędzie TEAM CHUCK!!! ;)
Wiesz co ollcia nie zastanawiałam się jeszcze nad sukniami myślę nad swoją ;)
Wiesz u Kate zmieniali igłę co 30 minut i myli ręce co 3 minuty, a u mnie będą myli co minutę i co 10 minut zmieniali igłę ;D
Nie ma co ;P
Jak skończę książkę, którą teraz piszę biorę się za księcia ;)
Wiecie muszę zaplanować ślub, jakieś gołębie, kareta itp.
Ha ha xD Ok, ale wiesz jakiś ładnych aktorów musisz wziąć na nasze miejsce ;D
Shaka, już się rozkręcam to musimy się zgada, bo niedługo zaczynam pisać, a na wakacje biorę się do roboty, LONDYN czeka ;D
No to umówimy się jakoś we wrześniu ;D
A jeśli będziesz chciała to sama siebie zagrasz. Harrym będzie Jason Dohring, a Wiliama zagra Ed Westwick ;D
To będzie piękny film! Wyobraź sobie; ty i Ed w scenie, która miała miejsce dzień przed jego ślubem ;D
TEAM CHUCK! ;*
To będzie dopiero film, boski!!!
Normalnie nobla dostaniemy ;P
I to jeszcze na faktach prawdziwych ;]
Wiesz co nie wiem czy będę mogła zagrać, bo będę osobą publiczną jak ożenię się z Harrym ;)
Będziesz mogła! Harry i Elżbieta ci pozwolą ;D
Dostaniemy Noble i Oscary. Obie ;D
Mówię ci nasza historia się chowa przy innych xD
Normalnie to będzie historia!
To może ja pojadę już w lipcu do Londynu ;]
Hehe o nie jak jest możliwość zagrania z Edem to jeśli można i jeśli byś chciała ja mogę zagrać Ciebie :D Obiecuję stanę na wysokości zadania i Cię nie zawiodę !!!!! Ale nie może ominąć mnie taka szansa poznania go :D :D PROSZĘ, PROSZĘ, PROSZĘ :P
Ollcia, zawsze możesz zagrać Kate i wtedy będziesz miała jeszcze więcej scen z Edem ;D
Ollcia, właśnie myślałam o Kate, ale nie chce żebyś mnie zabiła jak będę z nim poznawała się bliżej ;D Haha xD
Sarunia w Londynie mam zamiar zwiedzać i poznawać nową kulturę, zawsze marzyłam o podróżowaniu ;D
Nooo i oczywiście szukam męża, haha ;D
Oczywiście, że możesz ;P
Tylko wiecie po zastanowieniu, to cholera żaden aktor nie będzie podobny do osoby, którą grają ;D
Jestem załamana, muszę do poniedziałku rozwiązać test na komputerze. Mam jeszcze 37 lekcji do wysłuchania i do rozwiązania 8 testów. Jeden już rozwiązałam, a raczej musiałam rozwiązywać aż nie uzyskałam 75%. Tak więc za 4 razem się udało ;P
Masz coś do mojego Williama i Harrego, bo wiesz lepiej z przyszłą księżniczką nie zadzierać ;D
HahaxD
Widzę Angie, że już się wczułaś w swoją rolę xD
A co do tego Londynu to fajnie tak pozwiedzać i wgl :D
A poszukiwanie męża to już sama przyjemność :) :D
Oczywiście, że nic do nich nie mam! Ale Ed i Jason mimo wszystko mi bardziej przypadają do gustu.
(odpowiednio grzecznie i uprzejmie to napisałam, przyszła księżniczko? ;D)
No nie wiem brakuje mi kilku pochlebieństw dla księżniczki ;D Wiecie co rozpieszczacie mnie tu i rady sobie ze mną później nie dadzą ;D
Zawsze marzyłam żeby podróżować i chce spełnić to marzenie i nie tylko to.... ;)
Poza tym moi rodzice są troszkę podenerwowani, bo jadę do przyjaciółki którą znam z 4 lata, ale przez internet.
Nie rozpieszczamy Cię! Dajemy Ci, Przyszła Księżniczko, wszystko na co zasługujesz ;D
A twoim rodzicom się nie dziwię. Ale będzie dobrze kochana ;*
Hehe widzę, że ktoś poczuł mały smak władzy :D :D Oj tam nie ważne kogo mają zagrać Ed i Jason oni są idealni w każdej roli :) A co do mnie :P Dziękuję to jest zaszczyt zagrać samą wysokość jeszcze u boku takich facetów !! Dziękuję Ci !!!! Na pewno Cię nie zawiodę :) Brawo dziś czuję się już dużo, dużo lepiej więc postanowiłam szczelnie i cieplej się ubrać i iść na rodzinnego grilla.. Troszkę świeżego powietrza zrobi mi na pewno dobrze :D
Oj nie ma za co zawsze możecie liczyć na moją łaskawość ;)
Ja dzisiaj chciałam trochę porozwiązywać tych testów, ale głowa mnie boli wzięłam się za angielski. A jaka u was pogoda? Ja wczoraj miałam grilla, ale zimno było jak cholera.
Ollcia, zaszczyt jak cholera! Przy moim boku stać ;P
Oj komuś woda sodowa uderzyła do głowy ;P
"Oj komuś woda sodowa uderzyła do głowy ;P"
Na pewno nie tobie ;D
I mnie również należą się podziękowania, w końcu to ja jestem reżyserem ;D
Ja właśnie wróciłam z grilla nie chciałam tez przesadzać z tym siedzeniem na dworze bo jestem trochę pochorowana :D U mnie pogoda niby jest bo słońce świeci i i tak się usiądzie to grzeje, ale niech tylko wiatr zawieje to jest masakra jest tak zimno.. poza tym po dłuższym posiedzeniu szczerze powiedziawszy po prostu piździ i to nieźle :D A jak u Was??
A właśnie orientujecie się czy ma być 5 sezon Plotkary??
Będzie 5 sezon, ale ja muszę obejrzeć 4, bo jestem sto lat za murzynami.
Shaka, nie no wcale ;)
A co do pogody w Pabianicach nawet dobrze tylko pada, ale niedawno byłam w Zduńskiej Woli i tam pasał śnieg, wiec nie za ciekawie.
Oczywiście, że nie, Angi. ;D
A u mnie wieje wiatr i pada deszcz. Słońca nie widać.
To wiszę, że tylko w Szczecinie pogoda nawet dopisała grillującym i nie tylko :D :D Boże kochana śnieg??!!! To gdzie Cię tam wywiało ?? :D :D
Ooo to super już czekam z niecierpliwością na kolejny sezon :D W sumie jestem na 12 odcinku 4 sezonu ale to już bliżej niż dalej do końca serii więc czkam na kolejną "D Niedługo muszę skolekcjonować sobie wszystkie części książek Plotkary i przeczytać :D :D
Przepraszam bardzo, u mnie od 10 rano do około 20 padał śnieg BEZ PRZERWY, więc pogoda boska po prostu (100% sarkazmu) xD
To gdzie ty mieszkasz maleńka ??!!! SZOK :D :D Sarunia to zaproś Nas to ulepimy wspólnie bałwana a później gorąca czekolada :D Co Wy na to ?? :P
Ja się piszę tym bardziej, że jestem bajecznie wkurzona! Rozwiązywałam test i ciągle miałam 65% a muszę mieć 75% żeby zaliczyć później było coraz gorzej, więc wezmę się jutro za niego, bo nie dam rady już dzisiaj. Rozwiązywałam go z 50 razy jak nic.
Ollcia, mnie wywiało na zadupie ;P
Ollcia to ty mieszkasz w Szczecinie?