Dzisiaj dokładnie o godz. 00:01 moje życie przestało mieć sens. Obejrzałam ostatni odcinek 3 sezonu Weroniki Mars. Oby w końcu nakręcili ten film, a jeszcze lepszy by było gdyby powstał 4 sezon. Może moje życie znowu będzie miało sens:P
Pozdrowienia dla wszystkich fanów Weroniki Mars :)
Najlepszego Angi, spóźnione, ale zawsze.!
To ja też zacznę oglądać Pamiętniki ;)
Ja w przed ostatnim odcinku to ryczałam, nie wiem co mi się stało nigdy nie płaczę, w ogóle nie jestem uczuciowa, a się rozpłakałam.
Shaka, warto serio :)
Miałam się dzisiaj uczyć ale nic mi się nie chce.
Hej wróciłam :D :D Tęskniłyście chodź troszkę ?? :P :P Angi jak tam spędziłaś 18-nastkę ??? Mam nadzieję, że dobrze się bawiłaś :D :D Bo mi chrzciny bardzo się podobały :) Było miło, wesoło i rodzinnie :) Ahh czasem lubię się spotkać z moją rodzinką chodź nie zawsze za nią przepadam, ale raz na jakiś czas mi pasuje :)
Ja się jakoś w tygodniu wybieram do kina z moją siostrą na " Woda dla słoni " ale dobrze wiedzieć, że film jest dobry bo z tego co wiem i słyszałam to książka jest rewelacyjna :) Więc Wam powiem, że z miłą chęcią pójdę na ten film do kina :)
Ja też kocham Pamiętniki dziś będę mogła nadrobić ostatni odcinek tylko muszę go najpierw ściągnąć !!! Mam nadzieję tylko że Damionkiem będzie wszystko ok :D :D Powiem szczerzę, że strasznie go polubiłam nawet mega, mega mocno :D :D Więc dziś pewnie po obejrzeniu ostatniego odcinka będę rozpaczać, że to już koniec :( I kurczę z niecierpliwością będę czekać na kolejny sezon:) Z Plotkarą tak samo czekam już na ostatni odcinek i kurcze rozpaczam jak widzę mojego Chucka w takim stanie :( :( Ale cóż mi /nam zostało robić ?? też tylko czekać na ostatni odcinek a Ci wytrwalsi na kolejny sezon !!! Ehh te czekanie mi dobija, dobrze tylko i jak na razie pocieszam się myślą że w czerwcu wychodzi moje kochane True Blood ahhh już się nie mogę doczekać !!! Po prostu kocham i ubóstwiam ten serial !!!! :D :D Więc w tym czasie kiedy będę czekać na 5 sezon Plotkary i 3 sezon Pamiętników W. będę sobie umilać czas oglądając Czystą Krew !!! :D :D :D :D
A właśnie nie wiem czy widziałyście ten temat więc go Wam skopiowałam :) niestety nie miałam tak czasu, żeby przeczytać go dokładnie, ale jest coś na temat że niby nakręcają VM :):) Mam nadzieję, że to jakaś potwierdzona wiadomość i w końcu Nasze modlitwy zostały wysłuchane a ja wtedy będę piszczeć z radości !!! :D :D Więc jak przeczytacie, albo chodź rzucicie okiem dajcie znać co tam wyczytałyście i o co tam chodzi :D :D
No to żem się rozpisała :D:D: Miłej niedzieli moje drogie wieczorkiem jeszcze do Was zajrzę :*:*
http://www.filmweb.pl/serial/Weronika+Mars-2004-162141/discussion/weronica+mars+ season+4,741740
Kochana, przeglądałam ten temat kilka razy wcześniej i tam nic nie pisze. Wiadomość z 23 listopada, że kręcą VM FBI jako 4 sezon. A wszystkie wiemy, że to tylko krótki kawałek początku 4 sezonu (1 odcinka), który nigdy nie powstał.
Niestety ;/
A wiem o co chodzi ;/ Kurdę a już miałam nadzieję !!!!! :( :( Ale i tak nie tracę wiary hehe może jakoś przed 30-stką mnie zaskoczą jeszcze :) :) Modle się dalej w swoim zaciszu :)
Ollcia, ale się rozpisałaś ;D
Oj ostatni odcinek 2 sezonu TVD jest boski!!!
Jeszcze bardziej ubóstwiam Stefana ;P
I oczywiście Damona :)
W dzień urodzin byłam w kinie, dostałam dwie książki:)
Aaaa 28 maja szykuje się impreza ;D
Ja Stefana nie ubóstwiam bo to miękka klucha!!! UGH!!!
Damona za to bardzo! I bardzo się cieszę że ... No z zakończenia się ciesze ostatniego odcinka , jak olcia obejrzy to podyskutujemy!
A Plotkara mnie rozbroiła. Wiem że mówiłam że jej nie lubię ale jakoś tak usiadłam i obejżałam kilka odcinków i od momentu kiedy Chuck przespał się z Blair ten serial stał się moim mega-kultem :D hahah
Też nie mogę patrzeć na to co się ostatnio z nim dzieje. Ale jedno jest pewne związek C&B jest toksyczny. Mimo że sa od początku do końca parą idealną..
Potrzeba im czasu, duzo czasu żeby to wszystko naprawić no i ta Blair wyleciał z tym ślubem teraz... :O straszne po prostu . Louise tak cholernie do niej nie pasuje.... OGH.. JUż wolałabym wersję Blair i Dana, są tak bardzo różni że aż ciekawi :D
OH!!!!!
Serialomania
Teraz mam dwa filmy megakultowe, które zamierzam obejrzeć, jak najszybciej
Ksiądz 3d i Piraci z Karaibów. Moja miłość !!!!!
Na Piratów też idę do kina :) A w tym tygodniu idę jeszcze na Woda dla słoni :)
Już obejrzałam VD !!!!!!!!!!!!! :D :D O mało co się nie poryczałam widząc Damona a to jak mówił Elenie że ją kocha i jak ją za wszystko przeprasza po prostu nie mogłam !!!!!!!!!!!!!! Rozczuliłam się jak nie wiem :) Już nie mogę doczeka się 3 sezonu a to dopiero we wrześniu ;/ Ale jestem wytrwała serialo-maniaczką więc dam radę :D :D
Ja osobiście wolę Damona :D :D Stefcio może być ze względu na swoją klatę heheheh Ale po jakimś czasie troszkę zaczął mnie nudzić :P :P :P
A no się rozpisałam :D :D
Angi widać miło czas spędziłaś :) A co za ciekawe książki dostałaś ???
Co do Plotkary to Chuck zaczął mnie troszkę przerażać :( :( A Blair jak to Blair doszła do swojej bajki jak planowała chodź nie wiadomo ile będzie rządzić tym królestwem......
Ich związek był bardzo toksyczny ale to ich właśnie wyróżniało i dostarczało nam tyle wrażeń... Mimo ich niezdrowych relacji i troszkę chorych charakterów chciałabym żeby byli razem !! Cały czas mam w pamięci jak Chuck się na nią patrzył jak tańczyła tą burleskę !! Myślę że łączy ich coś naprawdę mocnego tylko muszą do tego dojrzeć a Chuck w szczególności... Takie jest moje zdanie :)
Moje zdanie też jest podobne ;)
A ja lubię Jenny strasznie! ;D
I nie mówcie mi nic, bo ja jeszcze siedzę w trzecim sezonie ;D
No ja akurat za tą osóbką nie przepadam, w sumie to jest mało osób które lubię :D :D Na pewno lubię Dorotę haha :D
Oki Shaka jak skończysz to pogadamy na ten temat ja dziś czekam na ostatni już odcinek 4 sezonu Plotkary i czekam na 5 sezon i jak wiadomo się naczekam :D ;/
Boże ja jestem daleko w tyle z plotkarą, chyba dzisiaj sobie obejrzę.
Siedzę w domu bo się źle czuję ;/ Aaa jutro mam zacząć kurs na prawko;/
Ja jutro mam już egzamin państwowy z teorii i jak zdam od razu zapisuję się na praktyczny.... Masakra nie wiem jak ja podołam... Ja na wewnętrznym tak się stresowałam a co dopiero na państwowym ;/ ;/
Ja jestem po 15 odcinku 3 sezonu i Chuck nadal jest z Blair, ale mnie oni już wkurzają. Oglądam dla Jenny ;D
Oni w 4 sezonie sa dobrzy xD
Jak robią sobie na złość wzajemnie.
I Shaka uwierz mi że to ich kolorowe szczęście nie potrwa długo :D
A ja tam ich uwielbiam nawet jak są osobną są jednymi z moich ulubionych postaci !!! :D :D Ja właśnie zasiadam do ostatniego odcinka teraz :) Chciałam się tylko przywitać bo właśnie wróciłam z pracy :D :D AAAA muszę się Wam pochwalić dziewczyny :P Z racji tego że jutro mam imieniny dostałam już dziś od chłopaka mój prezent bo jestem dość niecierpliwa i ) Haaa i dostałam jaśka z obrazkiem Eda/Chucka :D :D Teraz będę mieć kolorowe sny :D :D Ależ ten mój chłop jest dobry :D :D W zeszłym roku na urodzinki jednym z moich prezentów był też jasiek ale z Alexandrem Skarsgardem :D :D Tak więc moje miłe ja uciekam obejrzeć ostatni odcinek Plotkary a potem przykładnam główkę do mojego cudnego, nowego jaśka i idę spać bo rano do pracy ;/ Kolorowych :*:
Ooo no to nieźle ;D
Jadę ollcia do ciebie, mieszkasz w Łodzi?
Ja dzisiaj zaczęłam prawko, koleś chciał nas wymęczyć ;D
3 godziny i jak się postaramy skończymy w następnym tygodniu.
Ja Angi?? Nie ja mieszkam w Szczecinie :):) Oo to ładnie ja też się szybko uwinęłam z godzinami gorzej jest później :) Ja jeszcze w poniedziałek mam egzamin teoretyczny państwowy, bo niestety wczoraj nie zaliczyłam przez ten cholerny stres :( :(
Angi, nie mów mi nic! Jenny musi być w 5 sezonie, a jak nie to ja tego nie oglądam! ;D
Właśnie biorę się za 17 odcinek 3 sezonu. I nie mówcie mi nic co będzie dalej!
Spokojni Shaka nic nie mówimy :) Swoja drogą właśnie wróciłam z kina byłam z siostra na Woda dla Słoni i powiem Wam że jestem mile zaskoczona :) Film mi się bardzo podobał :P Co prawda mogła bym się doczepić troszkę do gry Roba i do niektórych momentów gry Rose ale ogólnie film oceniam bardzo dobrze :)
A ja bym chciała zobaczyć Pattisona w jakiejś innej roli: np płatnego zabójcy, albo złodzieja,
mam dość patrzenia na tą jego flakowatą twarz, jako amanta :D
Przydałby mu się pazur. Nie proponuję mu roli psychopaty, bo do takiej musiałby być dobrym aktorem, a on jest raczej przeciętnym.... Ale powinien spróbować czegoś nowego., czegoś co pokona niesmak Edwarda, bo niestety on dla mnie jest aktorem jednego filmu, a to zła metka... :)
Oczywiście bierze udział w innych produkcjach tak jak no ta woda dla słoni, ale to nie jest nic oryginalnego. Rola powinna być wstrząsająca! :)
Całkowicie się z tobą zgadzam, Pchełko.
Ollcia, skoro nic mi nie powiecie to już jestem spokojna ;)
A u mnie 18 odcinek 3 sezonu Plotkary i Blair już nie jest z Chuckiem ;< Chociaż (jak już wspominałam) oni mnie już wkurzają. Na razie czekam cierpliwie aż Jenny będzie z Natem ;)
Co do Plotkary powiem tylko że na ostatnim odcinku płakałam jak nie wiem :D :D Wiem mam coś z główką :) Ale cóż bywa :) :) Dokładnie dziewczyny zgadzam się z Wami Rob jest dość słabym aktorem... Nie powiem w pierwszej części Zmierzchu zagrał dobrze były emocje, jakaś tam mimika twarzy a później co część to gorzej ;/ ;/ Nie wiem wkurza mnie jego wyraz twarzy cały czas taki sam... W ogólne nie umie zagrać mimiką nie wiem ale to jest drażniące.... Twierdzę że jest kiepskim aktorem bo może to przesada że go teraz tak porównuję ale przypomnijcie sobie jak np Dicaprio zagrał w Titanicu czy w Romeo i Juli a miał tam może z 17-18 lat To kurczę jest aktor on na prawdę potrafi dobrze zagrać:) Nie wiem może Rob dostanie w końcu jakąś rolę w której się znajdzie, otworzy i pokaże na co go stać:) No a może i nie i dalej będzie tylko przeciętnym aktorem :) Hehe le i tak Zmierzch będę kochać i co do Wody dla Słoni nie zmienię zdania bo jako same filmy nie wyliczając błędów :D :D są dobre i bynajmniej mi się podobają :D
Haha xD
Ja tam szczerze mówiąc widziałam w filmie klątwa pierścienia jak dobrze pamiętam i od razu mi się spodobał. Dlatego też poszłam na zmierzch i jeszcze dlatego, że był o wampirach, a ja mam takie małe zboczenie ;D
Poza tym w niektórych momentach mnie wkurza, ale cenię go jako aktora. Zacznijmy że żaden aktor nie jest idealny. Poza tym nienawidzę małolat, które kochają się niby w jakimś aktorze czy piosekarze. Może to być jedynie zafascynowanie i zauroczenie, ale nie miłość, bo jak można zakochać się w kimś z kim nawet się nie rozmawiało. To chore!
Ja piszę, że kocham Aleksa, Roberta, Iana i Paula, ale po prostu cenię ich za aktorstwo i wygląd.
Troszkę się rozpisałam mam nadzieję, że zaraz na mnie nie naskoczycie za te słowa :)
A co do jazd to dzisiaj mam kolejne 3 godziny, uwierzcie mi że mam już dosyć. Od 17 do 20 nawet nie chce mi się później wchodzić na kompa. Jeszcze od jutra o 6 i wieczorkiem będę biegała.
Wiesz każdy ma swój gust. Jedni są bardzo wymagający, innym zależy tylko na dobrej rozrywce w kinie :)
Ja tam na przykład lubię Bena Barnesa, mimo że gra jak drewno :P:P haha Lubię go właściwie tylko dlatego że mi się podobał kilka lat temu :)
Żaden aktor nie jest idealny... :) Dobre stwierdzenie chociaż ja bym paru znalazła: De Niro, Dicaprio , Depp ( chociaż ostatnio coś kpi sobie...), Brad Pitt :D
W nowym aktorskim pokoleniu ciężko ostatnio znaleźć kogoś kto gra BOSKO :) chociaż Ed Westwick z Plotkary według mnie gra dobrze. I to prawda bardzo sugerujemy się wyglądem. Ja na przykład nie cierpię gry Paula Wesleya ( Wasilewskiego xD xD) , ale lubię na niego patrzeć. Ian , jeszcze za czasów Lost był moim bożyszczem, ale gra wychodzi mu może nie idealnie-ale ciekawie.
Jeśli chodzi o Dziewczyny to Kristen Bell, Megan Fox i Amanda Seyfried i Michelle Trachtenberg są takie całkiem naturalne.
Oh mnóstwo tych drewniaków :)
Ollcia ja zmierzch lubię z sentymentu dla książki :D Ale nie mogę się powstrzymać i zawsze leje ze śmiechu jak to oglądam :)
I tez ryczałam Na Plotkarze. Chyba domyślasz się w którym momencie :):)
A ja jestem właśnie po trzecim sezonie Plotkary i nie takiego zakończenia się spodziewałam. A przede wszystkim nie takiego chciałam! I chociaż Chucki Blair mnie wkurzają to mogliby być razem. I moja ukochana Jenny wyjeżdża. ;<
Ale cii! Nic nie mówcie.
A ja za Zmierzchem (delikatnie mówiąc) nie przepadam. I nie znoszę Kristen Stewart!
Pchełka dokładnie wiem w którym momencie !! To byłą masakra, łzy leciały mi jak grochy :D :D :D
Shaka szybciej oglądaj bo nie można pogadać, żeby nie popsuć Ci zabawy a jest dużo do omówienia z 4 sezonu :D :D :D
Jak dla mnie Ed też jest dobrym aktorem i tu nawet nie chodzi o jego wygląd ale to jak umie przekazać emocje bardzo i się podoba :D Wiadomo jest dużo dobrych aktorów i takich słabych każdy ma swój gust i nigdy nikogo za to nie krytykuję, ale i też zawsze wypowiadam swoje zdanie chodź może różnić się od reszty i tak jasno wygłaszam swoje poglądy a ktoś albo to zaakceptuje albo nie :P:P
Ja mam bardzo duży sentyment do książek Zmierzchu i nie ukrywam film też bardzo bardzo lubię chodź wiadomo książka lepsza :) :) Ja brechtam tylko w jednym momencie jak oni w Zmierzchu leżą na tej polanie i z góry tak ich kamera obejmuje, nie wiem czemu ale to scena zawsze mnie rozbawia :P :P Poza tym mam fioła na punkcie Zmierzchu i co tu ukrywać a na punkcie wampirów to już w ogóle mam bzika :D:D
Oj na punkcie wampirów to wolę się nie wypowiadać. Każde życzenia na 18 urodziny, było wszystkiego najlepszego....no i oczywiście żebyś znalazła tego wampira :D Za każdym razem śmiać mi się chciało xD
Aaa plotkary jeszcze nie oglądałam, ale muszę się zabrać. Niestety nie mam teraz czasu przez weekend muszę się ostro kuć.
A ja nie muszę! BO MAM WAKACJE!!! xD
Matury pozdawane, teraz trzeba poczekać tylko na wyniki :D
Ja kochałam wampiry od "Wywiadu z Wampirem" poprzez "draculę " ( z Oldmanem) , potem przez wiele innych Blade'ów i tym podobnych , po czym pojawił się Edward "Ciulen" i zniszczył wizerunek wampira... przez co wampir w literaturze i filmie zmienił się w ckliwego amancika. I choć z początku nawet mi się to podobało to nawał tych wampirycznych "śmieci" sprawił że mam tego dość.
I dlatego szacunkiem darzę Pamiętniki Wampirów, które zachowały co nieco z krwawości wampirów :) O! !!!!
Olcia, ostatnio mam mało czasu, bo przygotowuję się do występów, a jak nie mam próby to muszę odrabiać zadanie, więc plotkary tak szybko nie obejrzę. Na razie jestem w trakcie 2 odcinka 4 sezonu ;)
Nie jest jeszcze tak źle :) :) Ja na razie oglądałam sobie 2 części Piratów z Karaibów muszę jeszcze obejrzeć 3, żeby sobie poprzypomina zanim pójdę do kina na 4 część :D :D
Mam nadzieję, że Wam kochane weekend zleci lepiej niż mi... Ja miałam dość ambitne plany jechania nad jezioro i wyszła jedna wielka klapa bo oczywiście muszę iść do pracy ;/ ;/ I to dziś pracuję od 11:00 - 21:30 a jutro, cholera w niedzielę 12:00 - 20:30 MASAKRA !!!!!
WyZYSK istny!!!!!!!!!!
Wybaczcie zapomniałam o True Blood :D hahah xD <3 chociaż te ich wampirze zęby - buahahah
Tak te ich zęby są po prostu śmieszne ;D
ollcia, współczuję.
Ja muszę dzisiaj się uczyć ;/
Dziewczyny, mam do was prośbę, bo za tydzień mam 18 i wiecie muszę jakoś muzykę. Mam już disco polo i polskie zespoły, ale teraz szukam jakiś zagranicznych, szybkich. Np. on the floor. POMOCY!
Gaga - Poker Face i Bad Romance
Pitt Bull - I know you want me
Kate Perry - Firework
Rihanna - tu właściwie dowolność : S&M, Who's That Chick, Umbrella
Longer i Junior - Tańczyć Chcę
Pewex - Dżiunia
Devid Guetta - One love
W sprawach techno ci nie pomogę, ale jest jedna taka piosenka przy której w klubie wszyscy się dobrze bawią:
http://www.youtube.com/watch?v=xDLFwcUr1A4
Spankers - Sex on the beach
Nie wiem o tam jeszcze może być :D Świat muzyki jest ogromny
black eyed peas myślę że dowolne ich kawałki bo mają fajne :) Nie wiem może nelly frutado ja osobiście lubię jej kawałki.. Z szybkich to np Armin van Buren czy Tiesto :D To co Pchełka wymieniła oczywiście :) Hehe powiem trudne zadanie dałaś tak na poczekaniu żebym coś wymyśliła bo na co dzień słucham wszystkiego a ogólnie kocham Eminema czy lubię Prodygi ale raczej na imprezę tańczącą to się nie nadaje :D
Dzięki dziewczyny ;*
Jak coś to piszcie jeszcze jakieś kawałki jak wam coś przyjdzie do głowy ;)
Nie ma za co :) Akon ma też fajne kawałki :) nie wiem może Beyonce niektóre kawałki też mogą być :)