PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23240
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

Dzisiaj dokładnie o godz. 00:01 moje życie przestało mieć sens. Obejrzałam ostatni odcinek 3 sezonu Weroniki Mars. Oby w końcu nakręcili ten film, a jeszcze lepszy by było gdyby powstał 4 sezon. Może moje życie znowu będzie miało sens:P
Pozdrowienia dla wszystkich fanów Weroniki Mars :)

ocenił(a) serial na 10
AngiBells

Do czegoś małego w okolicach Ustki. ;)
Nie pamiętam nazwy. ^

Shaka_01

Nie rozumiem, ten wątek jest prywatny czy odnosi się do serialu "Weronika Mars"? Bo lekko się pogubiłam.

ocenił(a) serial na 10
majka2115

Odnosi się do serialu Weronika Mars, lecz (jak już pisałam) wszystkie, najdrobniejsze wątki obgadałyśmy z 10 razy, a VM to stary serial, więc newsy co do produkcji pojawiają się bardzo rzadko. Jednak jeśli masz co.ś na temat V to pisz śmiało. ;) Chętnie poznamy twoje poglądy ;)

ocenił(a) serial na 10
Shaka_01

A ty Angi gdzie się w końcu wybierasz?

ocenił(a) serial na 10
Shaka_01

A moje plany właśnie przed chwilą się zmieniły. Jadę gdzieś koło Kołobrzegu ;D., Pewnie coś zmieni się jeszcze podczas jazdy ;D

ocenił(a) serial na 9
Shaka_01

No to super;)
Mam nadzieję że dobrze będziesz się bawiła ;D

ocenił(a) serial na 10
AngiBells

Było całkiem spoko ;)
A co u ciebie?

ocenił(a) serial na 9
Shaka_01

I gdzie wylądowałaś? Jaka pogoda?
Ja wyjeżdżam 6 sierpnia mam nadzieję że pogoda dopisze :)

ocenił(a) serial na 10
AngiBells

Pogoda była beznadziejna, tylko kilka dni słońca. Wylądowałam koło Ustki. ;)

ocenił(a) serial na 9
Shaka_01

No to fajnie, ja modlę się żeby u nas była pogoda.

ocenił(a) serial na 10
AngiBells

Będę się modlić razem z tobą ;D
A pisałaś do Pchełki albo Ollci?

ocenił(a) serial na 9
Shaka_01

Ollcią wczoraj :)

ocenił(a) serial na 10
AngiBells

I co pisała?

ocenił(a) serial na 9
Shaka_01

A wszystko w porządku u niej :) Poza tym nie wiem dlaczego, ale same zostałyśmy tutaj.

ocenił(a) serial na 10
AngiBells

No właśnie zauważyłam. I strasznie mi ich brakuje. Dawno nie słuchałam pozytywnych słów o Chuck'u Bass'ie, którego nie znoszę. A Pchełka zawsze informowała nas o czymś nowym jeśli chodzi o V. Sarunia założyła ten temat, a teraz ich wszystkich nie ma i zostałyśmy same. Przynajmniej my musimy tu zostać i czekać wiernie na Veronicę ;)

ocenił(a) serial na 10
Sarunia_5

Witam wszystkich! :)
Dosyć długo się tutaj nie pojawiałam na filmieweb,ale stale szukałam jakichs informacji na temat naszej kochanej VM.I dowiedziałam się,że to miała być czołówka,a może nawet jeszcze będzie jak się uda nakręcić serial internetowy,podaję link: http://www.youtube.com/watch?v=CfkZoz7n3xo . Jeśli ktoś już o tym wiedział to się cieszę,ale chciałam tylko przypomnieć.I znalazłam jeszcze taką stronkę,gdzie są opisane odcinki 4 sezonu VM.Jest ich 13,ale niestety w języku francuskim. Również podaję link : http://veronica-mars.hypnoweb.net/season-4/plat-principal---episodes.39.716/
PS.Są tam również dodane zdjęcia do każdego odcinka,ale kiedy je oglądałam to wydawało mi się,że są one no takie ''przerobione''.Ale to może tylko moje takie zdanie.Wszystko sobie tłumaczyłam na tłumaczu i w ostatnim odcinku wyszło na to,że Veronica pogodziła się z Loganem i są znów razem,ale czy tak napewno jest to tego nie wiem.Może tylko tako ktos sobie napisał własne opowiadanie,bo mu tez brakowało VM.Nie wiem.W każdym bądź razie,chciałabym żebyście to przeczytali i napisali co o tym myślicie.Dajcie znać.
Pozdrawiam fanów! ♥

ocenił(a) serial na 10
moniczka97

I podam jeszcze coś takiego : http://veronica-mars.hypnoweb.net/episodes-.39.2/
Są tu 4 sezony.

moniczka97

Zgadzam się a nawet bym powiedziała, że jestem pewna, że te zdjęcia są poprzerabiane, wygląda jakby ktoś wyciął ich z innych zdjęć i wkleił :/ Ale zawsze coś :)
Wydaje mi się wgl, że niektóre sceny pamiętam z 3 sezonu, jeszcze dokładnie tego nie przejrzałam ale mam zamiar :D
Wielkie dzięki moniczka :*

ocenił(a) serial na 10
Sarunia_5

Otórz to Sarunia_5.Te zdjęcia,gdzie Verka się przytula do Logana to z 3 sezonu 12odc. i reszta też..Ale te teksty są nowe i chyba miały być wykorzystane do 4 sezonu.

ocenił(a) serial na 9
moniczka97

Oooo no to nieźle ;) Ja się zbieram, bo dzisiaj właśnie wyjeżdżam do Łeby ;D
Módlcie się żebym miała pogodę ;* Lecę podbić Łebę ;D I złamać kilka serc, albo kilkadziesiąt ;P

ocenił(a) serial na 10
AngiBells

Ja zaraz zabieram się za przeglądanie tego. Modlę się o pogodę Angi ;) I przy okazji dowiedziałyśmy się, że jednak nie jesteśmy tu same. Bardzo fajnie to wiedzieć. ;) I proszę was: zaglądajcie tu, nawet, gdy nie ma nic nowego o V. ;]
Lubię mieć pewność, że nie siedzę tu sama i nie marnuję czasu na czekanie aż któraś się odezwie ;)

ocenił(a) serial na 10
Shaka_01

Heh.ok,będę zaglądać częściej,jeśli oczywiście znajdę czas. ;*'*
Pogoda napewno dopisze.Miłego wyjazdu Angi. ;]

ocenił(a) serial na 10
moniczka97

musisz znaleźć ;)
nie możemy zostawić V ;d

ocenił(a) serial na 10
Shaka_01

No my jej nie zostawimy,ale ona niestety zostawiła nas. ;((

ocenił(a) serial na 10
moniczka97

Zawsze możemy do niej wrócić (oglądać w kółko wszystkie sezony).
Szkoda, że Pchełka już tu nie zagląda ^. Ona zawsze miała jakieś newsy...

ocenił(a) serial na 10
Shaka_01

Napewno jeszcze tu będzie zaglądać,może nie tak często jak wtedy,ale będzie wracać do nas.A wkońcu zawsze możemy ja złapać na facebooku.Ale gdyby miała jakieś świeże newsy to by je dodała na fejsa w 100%.
:)

ocenił(a) serial na 10
moniczka97

wiem, wiem.
Chodzi mi tylko o to, że brakuje mi tych dziewczyn, które już tu nie zaglądają. ;)

ocenił(a) serial na 10
Shaka_01

Ale myślę,że są wakacje i poprostu nie maja czasu albo gdzieś wyjechały. ;]

ocenił(a) serial na 10
moniczka97

Mam nadzieję.
Zauważyłam u ciebie, że oglądałaś dużo filmów z Kristen Bell i zastanawiałam się czy masz taki cel jak ja, by oglądnąć wszystkie filmy z nią, czy to przypadek? Bo tematycznie to one od siebie odbiegają, więc raczej fanem gatunku nie jesteś ;d?

ocenił(a) serial na 10
Shaka_01

Hahaha,mam taki sam cel tak jak ty.Oglądam z nią filmy,bo ją b.b.b.bardzo lubię! hihi♥

ocenił(a) serial na 10
moniczka97

Mam tak samo... ;d
A tak z ciekawości, jacy są twoi ulubieni bohaterowie z VM? (podaj 5 pierwszych miejsc)

1. V
2. Logan
3. Weevil
4. Dick ;d (uwielbiam tego gościa xD)
5. Vinnie (jego też ;d)

ocenił(a) serial na 10
Shaka_01

1. V
2. Logan
3. Weevil
4.Dick
5.Don Lamb(To jak udawał robota było extra. heh. ;])

ocenił(a) serial na 10
moniczka97

No tak, nie wiem jak mogłam zapomnieć o Lamb'ie! ;d
Vinnie chyba spada u mnie na pozycję numer 6. ;d

ocenił(a) serial na 10
Shaka_01

haha

ocenił(a) serial na 10
moniczka97

tak z ciekawości, ile masz lat? ;d
i widzę, że oglądałaś "Wybór Gracie", podobało ci się? bo od dawna zamierzam zobaczyć ;d bo oczywiście gra team Kristen.

ocenił(a) serial na 10
Shaka_01

Mam 14 ;d
Tak,wczoraj ściągnęłam i obejrzałam i muszę przyznać,że to jak tam ona grała było poprostu świetne!Bardzo mi się podobał.:)

ocenił(a) serial na 10
moniczka97

ona zawsze jest świetna ;d

Shaka_01

Moje 5 pierwszych to:
1) Veronica
2) Logan
3) Wallace
4) Keith Mars
5) Weevil

ocenił(a) serial na 10
j_sandomierska

Ja szczerze mówiąc nie przepadałam za Keith'em. Był fajnym ojcem, ale za bardzo wtrącał się w sprawy Weroniki.

Shaka_01

ooo no i oczywiście uwielbiałam Cliffa :D najlepszy adwokat, ever!

ocenił(a) serial na 10
j_sandomierska

ja właśni go tak nie ubóstwiałam. wolałam Lamb'a i Vinnie'ego ;d
Weronika spada w rankingu seriali! Od czasu, gdy ja wypowiadam się na forum tak nisko jeszcze nie było ;<
76 miejsce?! Powinna być co najmniej, hmm... pierwsza? ;d
W każdym razie V miała już 67 miejsce, a teraz prawie o 10 mniej... ;< Ale ci co oceniają się nie znają, prawda? ;]
Poza tym witam naszą nową fankę V! ;*

ocenił(a) serial na 10
Shaka_01

Aa tak,tak witamy serdecznie heh ;*
Masz racje Shaka Veronica powinna być na 1 miejscu no bo wkońcu ona jest główną bohaterką i najbardziej daje uroku temu serialowi.I też się przyłączam do tego,że nie lubię za bardzo Keitha,bo tak jak ty napisałaś wcześniej wtrącał się do spraw Veronici,np.wtedy w 3 sezonie jak pogonił Logana i przerwał Veronice w odsłuchiwaniu wiadomości,bo gdyby V doszła do końca to by tam usłyszała jak Logan mówi jej,że ją bardzo kocha i by może do siebie wtedy wrócili i sprawy potoczyły się inaczej. ;/

moniczka97

Veronika jest fajna ale uroku temu serialowi najbardziej daje Logan. To przez Jasona Dohringa zaczęłam oglądać ten serial i przez niego go polubiłam najbardziej. W VM jest niesamowity :)

ocenił(a) serial na 9
immortal13

Boże dzisiaj o 6:10 przyjechałam z Łeby. Powiem tylko jedno chce tam wracać!!! Oczywiście Łeba podbita, ale to jak zawsze u mnie ;D Poza tym, było pięknie, cudownie, ślicznie itp. Pogoda nawet w miarę.

ocenił(a) serial na 10
AngiBells

Cieszę się, że ci się podobało, Angi.A Harry się pojawił? ;d

A co do tego, co wcześniej pisałam to chodziło mi op ten "Filmwebowski (nowy przymiotnik! ;d) ranking seriali". Bo VM jest już na 76 miejscu, a odkąd ja trafiłam na V to tak nisko jeszcze nie była, ale trudno, ci ludzie się nie znają!

Co do postaci to ja uważam, że każda jest tak oryginalna i fajna na swój sposób (może z wyjątkiem Duncana, ale tacy bohaterowie też są potrzebni), że ciężko stwierdzić kto jest najciekawszy.

ocenił(a) serial na 9
Shaka_01

Oczywiście, że był i nie tylko on ;D

ocenił(a) serial na 10
AngiBells

Kto jeszcze? ;d

ocenił(a) serial na 9
Shaka_01

Oooo to dłuższa historia ;D

ocenił(a) serial na 10
AngiBells

Haha,po to jest forum żeby na nim pisac o wszystkim ;d

ocenił(a) serial na 9
moniczka97

Haha. Jasne. Poza tym, że to było takie przeznaczenie, że trudno uwierzyć, ale stwierdźcie to same:

Nad morzem przez przypadek puściłam sygnał do kolegi, którego poznałam 2 lub 3 lata temu i mieszkamy koło siebie praktycznie, ale nie widujemy się. On odpuścił sygnał więc napisałam mu sorka to przez przypadek, a on ja też i buźka. No to ja co słychać, a on że jest nad morzem. Moja przyjaciółka walne jeśli jest w Łebie. Piszę mu gdzie jest. A on że w Łebie. Chcielibyście zobaczyć nasze minę i reakcję. Noooo i takkk jakoś....