Dzisiaj dokładnie o godz. 00:01 moje życie przestało mieć sens. Obejrzałam ostatni odcinek 3 sezonu Weroniki Mars. Oby w końcu nakręcili ten film, a jeszcze lepszy by było gdyby powstał 4 sezon. Może moje życie znowu będzie miało sens:P
Pozdrowienia dla wszystkich fanów Weroniki Mars :)
Zaraz wejdę obejrzeć ;) Tak swoją drogą to jak masz Angi na imię, bo będzie mi łatwiej znaleźć ;D?
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.108983349177743.14798.100001982367815#! /photo.php?fbid=137029793039765&set=a.108983349177743.14798.100001982367815&type =1&theater
Wiadomo podobny do cioci ;P
A co słychać? Bo ja się kuruję i cieszę wakacjami ;D
Jej jaka urocza i śliczna kruszyna !!! Prześliczny jest i to wiadomo że po cioci hehe :) ;)
U mnie wszystko dobrze jakoś leci :P W ten weekend miałam już końcowe egzaminy w szkole więc już do września jestem wolna i bardzo się tym cieszę :D :D
Teraz się hmm troszkę kuruję bo wczoraj u mnie w Szczecinie były dni morza i była impreza na Wałach więc trochę ze znajomymi zabalowałam i dopiero o 4 na chatę wróciłam :D :D Więc dogorywam !! A jak tam palny na niedzielę??
Ja właśnie wróciłam do domu, bo wcześniej występowałam. Moje plany na niedzielę to jeść pyszne lody i oglądać Pamiętniki! ;] (właśnie zabieram się za 14 odcinek 2 sezonu ;])
Ogólnie serial całkiem niezły, ale wkurza mnie w nim kilka rzeczy ;
* to, żer Elena nie jest z Damonem ;D
* to, że Caroline nie jest z Tylerem i, że ona chce być z Mattem (nie rozumiem!)
* to, że Bonnie jest czarownicą. Wkurzają mnie te sceny jak ona czaruje - są źle zrobione i wyglądają bardzo nienaturalnie ;D
Angi, oczywiście, że po cioci ;)
A powiedziałybyście coś innego, haha xD
Ja szczerze nic nie robię, moja rodzinka opija Oliviera, a ja siedzę i mam zamiar dokończyć rozdział ;P
Ollcia, śliczny avatar.
Oglądałyście może MTV Movie Awards?
Ja jak oglądałam to leżałam i się śmiałam.
Jak Robert pocałował Taylora i jak Robert powiedział do Reese ja cię w wodzie dla słoni nie wyciąłem, ale przeleciałem. Nie mogłam z tego ;D
Dziękuję za komplement co do mojego avatarka :D :D Ja widziałam tylko urywkami ;p Jak Rob pocałował Taylora to akurat widziałam heheh :D :D
Ja właśnie wróciłam do domku... Byłam od 15 u koleżanki a później z nią i jej córcią poszłyśmy na piwko do parku bo przy okazji umówiłyśmy się ze znajomym i tak jakoś czas zleciał, że się obejrzeliśmy a to juz było po 22 i po niedzieli :D :D W sumei ten weekend minął bardzo sympatycznie :) I na zakończenie położę się do łóżeczka włączę sobie na DvD Zmierzch i będę oglądać zasypiając sobie ;p
No to żyć nie umierać jak usypiać przy Zmierzchu, ja to znam ten film od podstaw, bo już tyle razy go obejrzałam, że masakra ;)
Aaaa ja biorę się za sprzątanie i później muszę naszykować się bo jadę do przyjaciółki jutro:P
Ja kochana tak samo :P Mogę równo z lektorem gadać tak go znam na pamięć :D :D
Mam do was prośbę tylko szczerze powiedzcie co o tym sądzicie:
Pełnia księżyca przepełnia nas, ukazując wspomnienia pięknych chwil.
Nadszedł już czas, najwyższy czas schować wspomnienia do wehikułu czasu, które razem z nami przeniesie się. Księżyca blask pokieruje nas i nigdy nie zgubimy drogi do wspomnień, które łączą nas.
Zawsze razem przez wszystkie dni, pełnia księżyca połączy nas i już nigdy nic nie rozdzieli więzów krwi.
Nie wiem w jakim to ma być kontekście i do kogo... Ale mi się bardzo mi się podoba... Jest bardzo ciekawe :) Jeśli sama to napisałaś to jesteś pomysłowa i gratulacje :)
Mnie się podoba tylko mogłabyś powiedzieć co to ma być ;)
A ja właśnie skończyłam drugi sezon Pamiętników i mam nadzieję, że Elena będzie z Damonem, a Stephan się zrobi zły i będzie zabijał ludzi ;D Liczę też, że Caroline będzie z Tylerem i jestem ciekawa o o co chodziło z Vicky i Anną ;D
A serial taki sobie ;]
Ja, głupia włączyłam sobie niedawno kilka odcinków VM, bo skończyłam wszystkie seriale i szukam nowego no i jak oglądnęłam te odcinki to nic mi nie pasuje. Znacie jakieś dobre seriale?
Wielbię VM i bardzo podoba mi się Pretty Little Liars. Pamiętniki Wampirów i Plotkara też są niezłe. Polecacie coś innego? (poza Trawką i Glee, bo mi się tre seriale nie podobają)
A ja Trawkę lubię :)
Sorka nie było mnie trochę ale już wróciłam :)
Nie mam pojęcia co mogłabym Ci polecić :(
Już prawie wszystko oglądałam ;D
Zamierzam się wziąć za
The Killing i Herosów, ale nie wiem czy mi się spodobają ;)
Weronika jest najlepsza! A słyszałyście coś nowego?
Ja zaczęłam od początku True Blood i zaczęłam już 3 sezon ;)
Kocham to!!!
W ogóle długo mnie nie było, bo tydzień byłam u przyjaciółki, a później klawiatura mi się zepsuła;/ Dzisiaj dopiero kupiłam. Co słychać? Ja we wtorek miałam pierwsze jazy i....... nie zabiłam nikogo ;D
W piątek mam kolejne jazdy, ale z facetem i nie wiem czego się spodziewać.
To trzymam kciuki bo ja już 3 razy nie zdałam państwowego egazaminu :D :D ale podchodze dalej :) Ja chce sie zabrac za Dextera
A mi się bardzo podoba to co mówi o V Kristen tu;
http://www.youtube.com/watch?v=G6GYUyHDbyc&feature=related
Jestem po dwóch odcinkach Herosów i jak na razie bardzo pozytywnie ;)
Dziewczymy, co się z nami stało?!
Kiedyś potrafiłyśmy całymi dniami siedzieć na tym forum . Miałyśmy cudowną atmosferę, pisałyśmy scenariusze i książki, wymyślałyśmy plany na poderwanie Harry'ego. Myślicie, że nie mogłybyśmy znowu tyle ze sobą pisać?
Szczerze nie miałam czasu. Jestem padnięta jak wracam po 6 godzinach zapierdzielania w polu na praktykach ;/ I później mam jeszcze jazdy. Mam nadzieję że te praktyki się skończą jak najszybciej.
Jestem strasznie padnięta, wszystko mnie boli;/
No, no już wakacje się zbliżają i niedługo sierpień i Harry będzie ;D
Będę trzymać kciuki i trzymaj się dokładnie planu! ;*
A co z resztą dziewczyn?
Oj niestety właśnie moje marzenie rozprysło się jak mydlana bańka:(
Niestety w tym roku nie pojadę do Londynu, bo moja przyjaciółka nie może jechać więc sama nie mogę pojechać :( Oj mój Harry...
Napisz do niego szybko i wyjaśnij, że w te wakacje go nie poderwiesz ;)
Przykroi mi Angi, trzymaj się ;*!
Koniecznie. Ja też jadę nad morze i zamierzam ściągnąć tam Eda żeby uzgodnić szczegóły produkcji ;D
Na początku sierpnia, bo my mamy problem z wybraniem miejscowości do jakiej jechać.
Czy wie ktoś może coś o VM ? Nie satysfakcjonuje mnie zakończenie 3 sezonu i z chęcią zobaczyłabym dalsze losy
Ja też nie. Jedyne czym możemy pooglądać stare wywiady z Kristen w których mówi ona, że ma nadzieję, że V wróci. Mi się ten podoba: http://www.youtube.com/watch?v=G6GYUyHDbyc&feature=related
Ja pojadę najprawdopodobniej do czegoś małego (w planach mam miejscowość z 10 domami ;D i 3 km do centrum ;D. takie ekstremalne warunki). Nazwy nie pamiętam, ale na mapie i tak chyba nie ma ;D
Ja w Łebie byłam trzy lata temu, a w tym roku moja siostra się tam wybiera. I nie wiem czy są tam jakieś imprezy, ale pamiętam, że jak ja tam byłam to wystawiali wieczorami wielkie ekrany na plażę i puszczali filmy ;D To chyba robili raz w tygodniu ;)
Oooo to super, szkoda że w tym roku tam się nie wybierasz :(
Spadam na jazdy, bo właśnie do mnie zadzwoniła i mam 3 godziny dzisiaj jazd...
Aaaa u Harrego, bardzo dobrze ;D
Zdrowy psychicznie i przede wszystkim fizycznie, chociaż trochę wymęczony ;D
Ty go tak wymęczyłaś? ;D
I czym?
Mogłabym się domyślić, ale chcę to "usłyszeć" (przeczytać ;D) od ciebie ;D
Przepraszam, to jest forum towarzyskie czy filmowe? Tutaj piszemy OPINIE, RECENZJE, tudzież ODCZUCIA związanie z filmem/serialem. Gadać, plotkować etc możecie GDZIE INDZIEJ.
Tylko ile można pisać o serialu, którego produkcję zakończono w 2007 roku? My o Veronice piszemy jak któraś z nas coś znajdzie. Jest to stary serial, więc newsy co do produkcji filmu czy 4 sezonu pojawiają się bardzo rzadko. Każdy, najdrobniejszy wątek obgadałyśmy już z 10 razy. Poza tym popatrz na początki tematu, tam cały czas jest o V. A jeśli nie pasuje ci ten temat, to znajdź sobie inny i daj nam spokój ;)
Shaka, bardzo dobrze powiedziane ;) Nie ma nowych wiadomości o Veronice to mamy pisać po 50 razy te same...
Aaaa co do Harrego to domyśl się ;P
Sorka, że tak długo mnie nie było ale byłam u przyjaciółki a dzisiaj jadę na działkę do dziewczyn ;D
A co u was?
Dziękuję ;*
Co u NAS?
Mi się Angi wydaje, że zostałyśmy same. ;< Niestety ^.
U mnie w miarę dobrze. W piątek wyjeżdżam, więc do końca lipca mnie nie będzie.
A ty wiesz może co u reszty dziewczyn? Mnie strasznie brakuje tu Pchełki (zawsze wiedziała co nowego u V) i Ollci (kto inny gadałby tyle o Chuck'u, którego szczerze już nie znoszę? ;D). Nie wspominam już o Saruni, bo ona chyba opuściła nas na dobre^.