Dzisiaj dokładnie o godz. 00:01 moje życie przestało mieć sens. Obejrzałam ostatni odcinek 3 sezonu Weroniki Mars. Oby w końcu nakręcili ten film, a jeszcze lepszy by było gdyby powstał 4 sezon. Może moje życie znowu będzie miało sens:P
Pozdrowienia dla wszystkich fanów Weroniki Mars :)
Fakt jak Keith zaatakował Logana to było dziwne bardzo. Dlatego wolę go pamiętać z akcji takich jak wykurzenie lokatora pani Fennel. To było dobre! Duncan był taki bezpłciowy.. Nie lubiłam go. No i dziękuję za powitanie haha i się od razu żegnam, bo wybywam do Krakowa na kilka dni :p
"Duncan był taki bezpłciowy" kocham to zdanie! Pasujesz do nas - nienormalnych fanek V. ;d A ja w Krakowie mieszkam.
Angi, to strasznie fajne. I spotkałaś się z nim? ;p Bo o tym nie pisałaś ... ;d I mogę sobie wyobrazić wasze miny ;)
Idziesz a przed sobą widzisz kolesia,który mieszka obok ciebie.hahaha to jest ostre.! ;d
Tak całe 3 dni spędziliśmy razem, znaczy wszyscy w piątkę. Normalnie nie mogłam uwierzyć ;D
j_sandomierska, widzę że pasujęesz tutaj jak ulał :D
ja narazie jestem po 2 serii , ale raczej napewno będę miał podobne odczucia jak i autorka tego tematu po obejrzeniu całości.
Rom_di_Prisco będziesz miał odczucia jak my wszystkie. I radzę ci nie zaglądać na forum przed skończeniem serialu bo możesz trafić na spoilery, które popsuja ci całą przyjemność z oglądania V. ;)
To fajne miałaś wakacje, Angi. A co na to Harry? Nie by zazdrosny? ;D Poza tym przez ciebie zostanę milionerką o rok później. Bo film będzie dopiero po twojej wizycie w Londynie. ;d A tak to mogłabym przebić Mark'a Zuckerberga ;d.
SPOILER SPOILER
Co sadzicie o związku Logana z Parker? Ja już wolałam jego z tą Hanną, czy jak jej tam było (tą z drugiego sezonu).
jedna sprawa mnie interesuje.chodzi o drugi sezon z kim w koncu mial dziecko duncan jak meg zginela w wypadku?
Logan nie pasował do Parker a Hanna niby fajna ale chyba nie w typie Logana. Moim zdaniem z Weroniką tworzył najlepszą parę :)
No wiesz bardzo był zazdrosny, ale wiesz musiał się liczyć z tym ;D
A wcale nie musisz czekać, więc już się ciekawe rzeczy wydarzyły ;D
A co do Logana i Parker, wiadomo było że jeden z ważniejszych powód dla których spotyka się z Parker jest sposób żeby zapomnieć o Veronice, myśląc że jest jego siostrą.
Jakoś do siebie nie pasowali.
Że kto jest czyją siostra Angi? ;d Bo się nie połapałam w twojej wypowiedzi ;D
To musimy się umówić na spisywanie twoich wspomnień. Może napiszę twoją biografię, a później na jej podstawie opracuje scenariusz do filmu ;d? I spytaj Harry'ego czy chciałby sam siebie zagrać ;d
Oczywiści, że Logan i V to najlepsza para ;d
Rom_di_Prisco Meg po wypadku trafiła do szpitala i udało się uratować dziecko, a ona nie przeżyła, czyli Duncan miał dziecko z Meg ;)
Logan przecież myślał, że Veronica jest jego siostrą :)
Ojjj co to byłaby za książką :D
Dokładnie Angi. To Duncan myślał, że V jest jego siostra i to było w pierwszym sezonie ;d
Chyba dodam do tej książki, że nasza główna bohaterka zaczyna mieć sklerozę, więc wszystkie fakty nie są pewnym źródłem. ;D
Musimy sobie zrobić powtórkę z V. Co powiesz na wspólne oglądanie.? Włączamy w tym samym momencie ;)
Myślałam całkowicie o czymś innym i o czymś innym pisałam xD
Sorka dziewczyny, ale Harry mnie wykończył psychicznie i fizycznie ;D To drugie tym bardziej ;) a miałam odpocząć nad morzem.
Ja już niedawno oglądałam więc sobie odpuszczę.
Wróciłam:) No Logan z Parker to było na siłę. Może i mu się tam podobała, ale na pewno nic głębokiego do niej nie czuł. Z Veronicą to było zupełnie coś innego. Dlatego powinni zrobić chociażby film z VM. Np jak pracuje w FBI i w jakąś jej nową sprawę wplątany jest Logan, którego nie widziała kilka lat :D Ahhh marzenia
Powinni, ale nic na to nie zapowiada ;/
Oj bardzo jest aktywny, aż czasem mu się dziwię xD
Wystarczy szczegółów, Angi. Wiesz lepiej nie wiedzieć za dużo o księciu. ;D
V nie wytrzymałaby kilka lat bez Logana, a on bez niej tym bardziej. ;)
Szczerze zaczynam w to wątpić. Ale cały czas możemy działać i mieć nadzieję. ;) Poza tym gdyby nie VM nie poznałabym wielu wspaniałych osób. Np. na tym forum mamy tak cudowną atmosferę i piszemy o wszystkim i to jest świetne ! ;*
tak niezbyt fajnie, bo by się okazało, że nie są razem, a przecież na zakończeniu ten wzrok Veronici pokazał, że jednak raczej coś czuje do Logana, lepiej gdyby było, że są razem
wczoraj w nocy obejrzałem ostatni odcinek serialu.
oczywiscie serial rewelacja.szkoda tylko ze nie do końca wyjaśnił się wątek Logana i VMars , tą dwójkę lubiłem najbardziej i chciałemaby byli razem.kolejna seria raczej nie powstanie nie ma co sobie robi nadziei.
z każdym serialem tak jest że gdy obejrzymy ostatni odcinek czujemy pewien niedosyt.ale jak to mówią wszystko co dobre musi się kiedyś skończyc...
Nie z każdym, bo niektóre się kończą tak, że jest wszystko ładnie wyjaśnione i można spokojnie spać.
A co do Logana i Veronici, to też tę dwójkę najbardziej lubiłam.
nie do końca się z tym zgodzę ponieważ nawet i te w których wszystko zostało wyjaśnione to i tak ciężko się pogodzic z myślą że coś się kończy.przykładami chocby szkola zlamanych serc,zycie na fali w których to taka sytuacja miała miejsce.w serialu joan z arkadii jak i w tym niestety tego nie było.
Ja się zgadzam z j_sandomierską. V została urwana! Trzeci sezon niewątpliwie zakończył się wstępem do czwartej serii, gdzie V miała pracować w FBI.
cieszę się, że ktoś podziela moją opinię :) No właśnie, ale oczywiście nie mogli pociągnąć Veronici czego chyba nigdy nie zrozumiem. Jakoś Dr. House jest ciągnięty i niestety ostatni sezon był bez pomysłu, a i tak kręcą 8-.-
A właściwie to dlaczego VM nie była kontynuowana???
Bo przecież był zamiar nakręcenia VM FBI a jednak nic z tego nie wyszło. Dlaczego?
Ja czytałam, że tłumaczą się kryzysem. Ale mają przecież tyle nowych produkcji i tyle seriali ciągną tak bezsensownie.
O znalazłam: "Rob Thomas jest w trakcie pisania scenariusza do filmowej wersji słynnego serialu, jednak Warner Bros. nie jest na razie zainteresowany ekranizacją, z powodu ogólnoświatowego kryzysu, który dotyka także koncerny filmowe." Wikipedia ;)
A VM FBI zaczęto nawet kręcić. Ale pierwszy odcinek chyba nie został skończony (czyt. nie ma go w internecie). Jest tylko kilka scen i fragment odcinka, ale to chyba wszyscy już widzieli:
Częśc 1:
http://www.youtube.com/watch?v=LG_dqD9RrKM
i część 2 (powinno być ich więcej, odcinek nie jest skończony):
http://www.youtube.com/watch?v=EYfGp6I0uy8
I jeszcze kilka scen z pierwszego odcinka:
http://www.youtube.com/watch?v=MTWFWlfhWIM
Nie jestem pewna, bo oglądałam to kilka miesięcy temu, ale z tego co pamiętam odniosłam wrażenie po tym odcinku, że V flirtuje z tym facetem. Niestety ^. Ale Logan jest ważniejszy! ;)
Swoją drogą to nie mogę uwierzyć, że już 4 miesiące minęły odkąd skończyłam V, to chyba pierwszy serial, który tak bardzo mnie pochłonął.
To nie jest pierwszy odcinek z tego co wiem. To chyba jest próbka dla Warner Bros. jak miałby wyglądać ten film, ale im się to jakoś nie spodobało i uznali, że nie mają na to funduszy. No i potem Kristen Bell chciała sfinansować tę produkcję, ale dla odmiany Warner Bros. nie chciało sprzedać praw autorskich. Błędne koło -.-
Szkoda bo niewiele jest takich fajnych seriali :(
A te fragmenty VM FBI były bardzo ciekawe, jak mogły się nie spodobać.... :(
Szkoda że tylko Logana nie ma
Ja słyszałam, że to pierwszy odcinek czwartego sezonu, więc może dlatego Logana nie ma. A jeśli to film to Logan na pewno byłby później ;D
Szczerze mówiąc jeśli chcieliby zrobić kontynuację, gdy Veronica pracuje w FBI, to teraz jest chyba najodpowiedniejszy czas, ale.. właśnie to ale. Oczywiście, że nie zrobią, bo pewnie uznają, że im się to nie opłaca. Ciekawa jestem co musieliby zrobić fani, żeby jednak ruszyli tę produkcję.
Moglibyśmy, np. zmusić się do nieoglądania żadnego serialu tej stacji ;D Może by zadziałało ;d. Chociaż ja bym chyba nie wytrzymała nie oglądając Pamiętników Wampirów.
Co nie zmienia faktu, że gdybym miała pewność, że to zadziała to byłabym skłonna do poświęceń ;d.
@ j_sandomierska wysłałam ci zaproszenie do znajomych ;)
Wątpię zeby to coś dało. Zwykle po takiej przerwie już nie wracają do kręcenia kontynuacji :(
A szkoda bo chętnie bym zobaczyła czy Logan i Veronica będą jeszcze razem...
Znacie może jakieś forum Veronici Mars? Bo chętnie poczytałabym sobie cokolwiek co kiedyś pisano, bo pewnie działającego nadal forum to nie ma... Logan i Veronica muszą być razem, dlatego ŻĄDAM zakończenia historii Veronici!
gdzie są wszyscy? ;d pewnie jak ja nie macie czasu.;)
ale wracać tu w tej chwili! ;d
ja również żądam zakończenia V, ale może takie "niedokończone zakończenie" przypomina nam o tym jak wyjątkowa jest V? ;) w końcu pisaliśmy wcześniej, że seriale, które ciągnięte są za długo stają się takie nijakie ;d choć w przypadku V to zdecydowanie nie jest "za długo", a za krótko. ja chyba wolę pamiętać taką cudowną Veronicę niż żeby pociągnęli ją do 10 sezonów i stałaby się beznadziejna. tylko czy V może być beznadziejna?
mam chyba za dużo sprzecznych wypowiedzi xd
Po 10 sezonach rzeczywiście by sie znudziła... chyba
Ale tak choc 1 sezon podsumowujący i powrót Weroniki do Logana oczywiscie :-) Lubiliście szeryfa? Bo ja bardzo szkoda że go zabito :-
vinnie jak vinnie wszyscy byli spoko najbardziej oczywiscie logan i veronica.ale tak prawdę powiedziawszy to ten serial zacząłem oglądac jako odskocznię od joan z arkadii.cięzko bylo pogodzi się z myślą że jeden z najlepszych seriali jakie ogladalem w swoim zyciu sie konczy.może 1 sezon nie ale już od 2 serii uwielbiałem ten serial.spełnił swoje zadanie tylko niestety szkoda że i ten się skończyl.........