PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23240
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

Dzisiaj dokładnie o godz. 00:01 moje życie przestało mieć sens. Obejrzałam ostatni odcinek 3 sezonu Weroniki Mars. Oby w końcu nakręcili ten film, a jeszcze lepszy by było gdyby powstał 4 sezon. Może moje życie znowu będzie miało sens:P
Pozdrowienia dla wszystkich fanów Weroniki Mars :)

ocenił(a) serial na 10
Cpt_Pchelka

A ja nie mam pojęcia. Dziewczyny już chyba wszystko wymieniły. Poza tym moje ulubione zespoły to: Simple Plan, Green Day, Rotten Bark, Paramore, Panic! At The Disco i 30 Second To Mars, a oni na imprezę tego typu się nie nadają ;D

ocenił(a) serial na 9
Cpt_Pchelka

Dziękuje Dziewczynki ;*
Ja się szykuję na wykłady, bo o 17 mi się zaczynają do 20 ;/
Masakra;/
Nie chce mi się iść, ale tylko do końca tygodnia...
Nie mogę już doczekać się 18 ;D Boże co to będzie za impra :P
Opowiem wam wszystko ze szczegółami jak w poniedziałek się pozbieram ;)
A co u was słychać?

ocenił(a) serial na 10
AngiBells

U mnie w miarę dobrze, chociaż nie poszłam dzisiaj do szkoły , bo chora jestem, ale mam nadzieję, że się pozbieram, bo w czwartek mam występ, a jutro bardzo ważną próbę.
A co do osiemnastki Angi, to ja niestety się nie pojawię, ale będziesz musiała mi opowiedzieć jak Ed, Wiliam, Harry i Jason się zachowywali. ;D Jeśli Ed lub Jason się upiją to będę musiała wykluczyć ich z produkcji. xD

ocenił(a) serial na 9
Shaka_01

Ok powiem ci jak coś xD

W ogóle jestem bardzo wkurzona w ostatniej chwili osoby mi mówią że nie przyjdą ;/
Może wy przyjdziecie? ;D

ocenił(a) serial na 9
AngiBells

Dziękuję kochana za zaproszenie :) Gdyby było bliżej to z chęcią :D :D Boże ja wczoraj po robocie byłam taka padnięta, że nawet nie miałam siły do Was zajrzeć ;/ Szybki prysznic i do łóżka... Teraz też lecę do roboy i kończę dopiero o 21 to jakaś przesada ale cieszę się tylko z tego że jutro wolne to mi chyba daje siły :D :D A u mnie ogólni ok w sumie nie mam na nic czasu więc nawet nie ma co się wydarzyć.... O właśnie wczoraj zdałam teorię państwową z prawka i 31 maja mam już państwową praktykę :D :D Modle się żeby zdać :) Buziaki wieczorkiem zajrzę :*

ocenił(a) serial na 10
ollcia020

A ja jestem chora ;/

Shaka_01

No ja chyba też się nie wybiorę z różnych powodów :D:D
Np. takich że zamierzam gdzieś wyjechać :D hehe

U mnie tak ogólnie też w porządku. Pracy szukam na te DŁUGIE wakacje :)

P.S Angie nie przejmuj się tymi jełopami co nie chcą przyjść i wycofują się w ostatniej chwili z doświadczenia ( nie mojego bo robiłam kameralną osiemnastkę w domu a i tak przyszło 12 osób) że zawsze tak jest! !! zawsze Są takie cepy co mówią że będą potem ich nie ma, albo wycofają się w ostatniej chwili BO COŚ ....
Trzeba się z tym pogodzić jak robi się zabawę :) Niestety. Ale nie przejmuj się tym. Prawdziwi przyjaciele i dobrzy znajomi przyjdą! TO najważniejsze :)

ocenił(a) serial na 9
Cpt_Pchelka

No wiem niestety ;/
Zaprosiłam inne osoby w ich miejsca, a do tych osób nie mam zamiaru się odzywać do końca roku.

ocenił(a) serial na 9
AngiBells

Heheh kochana to jeszcze długo nie zostało Ci pozostać w tej milczącej atmosferze :P :P Właśnie prawdziwi przyjaciele zawsze będą przy Tobie !!! Przynajmniej wiesz komu na Tobie zależy kochana :) A resztę olej :P :P

ocenił(a) serial na 9
ollcia020

Haha xD
Wkurzyły mnie te osoby strasznie ;/
No ale ;/
Właśnie zgrywam muzykę. Coraz więcej przygotowań, jednym słowem masakra.

AngiBells

Uczuj podniecenie jak Blair Waldorf :P

ocenił(a) serial na 9
Cpt_Pchelka

Hahah dobry tekst Pchełka :)

ocenił(a) serial na 10
ollcia020

A mi zostało jeszcze tylko 5 odcinków do końca Plotkary ;] I cierpię, bo w tym sezonie prawie nie ma Jenny, a w następnym nie będzie jej wcale ;<

ocenił(a) serial na 9
Shaka_01

Boże dziewczyny jestem padnięta. Sala już prawie naszykowana. Wyślę wam zdjęcia po 18 ;)
Już nie mogę się doczekać, choć powiem że atmosfera w domu jest napięta.

Haha, niezły tekst ;P Zgadzam się z Olcią...

No i oczywiście nie zabraknie Iana, Paula, Aleksa, Harrego, Williama, Eda, Roberta ;D
Boże już nie wiem ile ich będzie ;P

ocenił(a) serial na 10
AngiBells

Zapomniałaś o Jasonie! ;D

ocenił(a) serial na 9
Shaka_01

Kochana czekam na zdjęcia w takim razie i miłej zabawy do białego rana :D :D

ocenił(a) serial na 10
ollcia020

Właśnie skończyłam Plotkarę. Myślicie, że Blair jest w ciąży z Chuckiem? I chociaż mnie wkurzają te ich rozstania i powroty, to przy tym odcinku płakałam ;)

ocenił(a) serial na 10
Shaka_01

Zauważyłyście, że V ma 68 miejsce w rankingu seriali Filmwebu? Wcześniej miała 73 ;D

ocenił(a) serial na 9
Shaka_01

No Shaka w końcu !!! :D :D Ja też płakałam na tym odcinku a w szczególności jak oni się żegnali :( Też podejrzewam że jest w ciąży z Chuckiem no chyba że to test Sereny ;/ ;/ U niej by był kłopot wskazać kto jest ojcem :D :D
Mimo że VM nie jest już emitowana to i tak jej oglądalność się podnosi i się nie dziwię <3
Angi pewnie zabalowała i teraz odsypia ciekawe czy wieczorkiem zajrzy do Nas :)

ocenił(a) serial na 10
ollcia020

Może zajrzy ;)
A jeśli chodzi o test to nie pokazywali by była możliwość zajścia w ciąże u Sereny, więc to pewnie Blair. Dzięki temu testowi będę oglądała 5 sezon, bo miałam sobie odpuścić, bo 4 mi się nie podobał. I nie będzie Jenny, ale jestem teraz ciekawa co z tym testem będzie ;D
A V jest wieczna ;)

ocenił(a) serial na 10
Shaka_01

A może to mama Blair jest w ciąży, albo Dorota znowu ;D?

ocenił(a) serial na 9
Shaka_01

Przecież mama Blair już nie mieszka z nią, żeby to była Dorota też wątpię ;) Jak Serena nie ma możliwości spała z Nethem, i z tym nauczycielem więc jest duża możliwość że to ona :D :D

ocenił(a) serial na 10
ollcia020

Ale to było dawno ;D Zorientowałaby się wcześniej. Od czasu, gdy spała z Natem minęło więcej niż rok, więc już by urodziła to dziecko, a z tym nauczycielem to wcześniej się powinna zorientować ;D

ocenił(a) serial na 9
Shaka_01

Spałą też z tym nauczycielem co wyszedł z więzienia :P A przecież nie jest powiedziane, że już się zorientowała w pierwszym tygodniu ciąży..... Teraz można się dowiedzieć, że jest się w ciąży jak ma się już 2 miesiąc nawet... A to by pasowało powiedzmy nawet czasowo to tego nauczyciela z wiezienia ;p ;p

ocenił(a) serial na 10
ollcia020

Wiem, ale to musi chodzić o Blair i Chucka!
Chociaż Blair nie zachowywała się jakby była w ciąży, a Serena pojechała sama na wakacje i "postawiła na siebie".
Może obie są w ciąży ;D

ocenił(a) serial na 9
Shaka_01

Heheh nie wiem dowiemy się w 5 sezonie już nie mogę się doczekać :D

ocenił(a) serial na 10
ollcia020

A ja czekam na Pretty Little Liars. Jeśli chodzi o Plotkarę, to jestem ciekawa kto jest w ciąży, ale szczerze mówiąc 4 sezon mi się wcale nie podobał. Mało Jenny ;D I kiedyś z nudów pewnie obejrzę 5 sezon Plotkary, ale nie wielbię tego serialu tak jak ty ;)

ocenił(a) serial na 9
Shaka_01

Hehe no widzisz Ty masz Jenny ja mam Chucka i Blair :) Każdy znajdzie coś dla siebie :P
Jestem ciekawa co się stało z Angi czyżby tyle trzeźwiała ??!!
I co z Pchełką też dawno się nie pojawiała...

ocenił(a) serial na 10
ollcia020

Może ona po prostu nie chce wytrzeźwieć ;D
A Saruni jeszcze dłużej nie ma.
A ja właśnie już nie mam Jenny ;/

ocenił(a) serial na 9
Shaka_01

Ha ha xD
Dziewczyny nie mylicie się trzeźwieję do tej pory ;D
Boże dziewczyny było wyrąbanie! Chciałabym powtórki, albo z 10 powtórek ;D
Tak wyrąbanej imprezy nie widziałam:) Bałam się coś pójdzie nie tak, ale teraz wiem że to był najlepszy dzień w moim życiu. Chociaż oczywiście jedna osoba mnie zawiodła ;/

Poza tym wszyscy moi ukochani byli, Paul, Ian, Ed, Robert wyszli tak narąbani, że szok ledwie się trzymali na nogach xD
Poza tym jaką miałam gorącą noc. Żyć nie umierać... ;D

ocenił(a) serial na 10
AngiBells

Ed się upił?! Będę musiała z nim poważnie porozmawiać, bo przecież to zła promocja dla filmu! ;D

A ja się wzięłam za Pamiętniki i zaraz będę oglądać 3 odcinek ;) (oczywiście sezon 1)

ocenił(a) serial na 9
Shaka_01

Oooo i jak się podoba?

Wszyscy ledwie stali, a William. Boże lepiej nie mówię i Harry, BOŻE. <rozmarzona>

ocenił(a) serial na 10
AngiBells

Całkiem fajny, ale mam nadzieję, że jeszcze się rozkręci ;D Że będzie ostrzej ;)

To William i Harry byli? Zaprosili Cię na wakacje? ;P

ocenił(a) serial na 9
Shaka_01

Jasne, tylko wiesz z Williamem to tak spokojnie po kryjomu, w kantorku kilka razu w łazience, gdzieś na działkach.
Aaaa Harry oj będzie coś z tego mówię wam! Ślub jak nic.
Poza tym wiecie wszyscy byli zazdrośni no ale każdy był zadowolony xD
Boże o czym ja plotę... ;D

ocenił(a) serial na 9
AngiBells

No w końcu Angi !!! :) Kurczę to widzę, że ominęła mnie dobra impreza :( Cieszę się kochana, że dobrze się bawiłaś....
A czego tu oczekiwać było?? Dobrze, że wszyscy ledwo się trzymali widać, że dobra impreza była :D :D Mam nadzieję tylko że Ed był grzeczny :D :D

ocenił(a) serial na 9
ollcia020

Proszę cię Ed to przeszedł sam siebie, żeby wyskoczyć z tortu w slipkach to.... ;D

Ale impreza była boska, chciałabym powtórkę. Dobrze, że mam zdjęcia przynajmniej zostaną wspomnienia uwiecznione na zdjęciach xD
Pisarką powinnam być xD

ocenił(a) serial na 10
AngiBells

Angi, te zdjęcie nie mogą wyciec do prasy. Jeśli ktoś zobaczy, żre Ed jest w takim stanie to będzie kiepsko. Już z nim rozmawiałam i wolno mu wychodzić z domu tylko na ważne spotkania i na plan filmowy ;D

Angi, ty już jesteś pisarką. W końcu piszesz powieść o swoim zdobywaniu Williama i Harry'ego ;D
Nie tylko ty pleciesz ;D Ale ja to uwielbiam ;D

ocenił(a) serial na 9
Shaka_01

To chyba i ja z nim muszę chyba pogadać :D :D To faktycznie imprezka była przednia :) Pilnuj zdjęć tylko :)

ocenił(a) serial na 10
ollcia020

Właśnie Angi, pilnuj zdjęć! Jeśli będzie jakikolwiek wyciek do prasy to cię zniszczę! I nawet Harry ci nie pomoże! ;D

Olcia, jakie są twoje ulubione seriale? ;D

ocenił(a) serial na 9
Shaka_01

Boże właśnie wróciłam ze szpitala !! Złamałam sobie palca u ręki ;/ ;/ Buuuu :(
Mój ulubiony serial to chyba True Blood !!! no i Veronica Mars.... True Blood jest chyba na pierwszym miejscu ale to tylko dlatego, że jest o tematyce wampirów a ja je po prostu kocham :D

ocenił(a) serial na 10
ollcia020

Ja po prostu byłam ciekawa ;D
Olcia, trzymaj się jakoś ;)

ocenił(a) serial na 9
Shaka_01

A Twój Shaka jaki ?? Dzięki :)

ocenił(a) serial na 10
ollcia020

Moim ulubionym serialem jest oczywiście VM.!
Wielbię Pretty Little Liars.
Dr. House - kiedyś powiedziałabym, że najlepszy serial, ale Veronica bije wszystkich.
Pamiętniki Wampirów są nawet niezłe, ale jestem dopiero w połowie pierwszego sezonu.
Jeśli chodzi o Plotkarę - więcej JENNY.! Więc za piąty sezon na razie się nie zabieram ;)

Także u mnie bezkonkurencyjnie góruje VM.! Później Pretty Little Liars. Nieco dalej House.

ocenił(a) serial na 9
Shaka_01

Ja kocham True Blood i Vampire Daries<333
Ponieważ są wampiry, a na ich punkcie mam zboczenie.
Boże u mnie tyle się wydarzyło.
Moja siostra brała ślub w sobotę i o 24 znalazła się na porodówce, bo wody jej odeszły ;D
Więc było ciekawie. Teraz jestem ciocią ślicznego Olivierka Kacpra, który waży 3,200 kg i mierzy 55 cm. ;D
Jest taki kochany ;)

A co do zdjęć to oczywiście, że je pilnuje wiecie co by było jakby wyszły na światło dzienne...masakra ;D
Shaka, nie martw się Harry dałby radę jeszcze William by się wstawił to wiesz z jaką obstawą bym chodziła ;D Haha.

ocenił(a) serial na 10
AngiBells

Wierz mi, ja potrafię zniszczyć każdego ;D
Uczyłam się od najlepszych (Veronica xD)!

A on na pewno jest kochany ;)

ocenił(a) serial na 9
Shaka_01

Oj uwierz mi że miałabyś trudną przeciwniczkę ;D
Kiedyś to było moje hobby, zawsze można do tego wrócić :)
Poza tym wiesz będę miała obstawę jakieś 50 osób :D

Później wam go pokażę, bo teraz mam trochę zaliczania, bo do czwartku tylko chodzę do szkoły i koniec :D

ocenił(a) serial na 9
AngiBells

Oki czekamy z niecierpliwością... To faktycznie Angi u Ciebie było wesoło :D :D

ocenił(a) serial na 10
ollcia020

Angi, wiem, że byłoby ciężko (Harry, Wiliam ;D), ale poradziłabym sobie ;d

Ja też czekam z niecierpliwością ;)

ocenił(a) serial na 10
Shaka_01

Co z Wami? Macie w tej chwili wracać na forum! ;*

ocenił(a) serial na 9
Shaka_01

Hej ;) troszkę mnie nie było, ale znów się przeziębiłam ;/
ja już skończyłam rok szkolny. A co do mojego chrześniaka to na fb mam zdjęcie. Zapraszam serdecznie ;P