Spieram się z moją kumpelą kto jest przystojniejszy Logan czy Duncan? Ja oczywiście uważam, że Logan:-). Co wy na to?
Logan. Nie dość, że przystojniejszy to i sprytniejszy. Przede wszystkim ciekawsza i bardziej skomplikowana postać, dobrze zagrana przez Jasona.
Te gesty (wtedy, kiedy mówił, że Veronica knuje intrygę wszechczasów), mimika i płacz (kiedy niszczył kasety z Lilly i ojcem).
Większość powie, że jednak to Logan jest tym lepszym. Ale nie zaprzeczę, że jest złym chłopcem. Jeśli Veronica chce mieć porządnego, przykładnego chłopca to takim jest Duncan. Ale kto wybiera mało skomplikowanych facetów?
oczywiście,że Logan.jest taki słodki:)po oczkach widać,że kocha Veronice i zrobił by dla niej dużo mimo,ze sie rozstali:)
hmmm no faktycznie dylemat:) zauważyłyście laseczki jak Logan się garbi? I z deczka dziwnie chodzi:P Ale i tak mi się zabójczo podoba:D:D:D Ale ja np dziś odkryłam, że Eli "Weevil" Navarro też jest interesujący, no i Lamb ( ten jego szelmowski uśmiech:P) co myślicie?:)
Tez sie z wami zgadzam ze Logam jest przystojniejszy =) On jest slodziutki aczkolwiek zgadzam sie z klauduska ktora napisala ze Weevil tez jest interesujacy...zgadzam sei on tez jest slodki ale Logan przebija wszstkich =)
To nawet nie podlega dyskusji ze Logan jest przystojniejszy... Duncanowi daleko do niego:) Sama chętnie bym sobie znalazła takiego faceta jak Logan...
Ale chyba nie ma takich tutaj xD jedyny w swoim rodzaju. Jak kiedyś go nazwałam - Logan jest taki... puci-puci :) podoba mi się jego dziecinność (zresztą Dicka też) i te romanse...od jest dla mnie ideałem, a Duncan to jakiś przeżytek, nie dość że wydaje mi sie zbyt szeroku wszędzie to taki jakiś...nie wiem jak to nazwać, poporistu jest brzydszy o wiele... Logan się swietnie ubiera i ta gestykulacja (jak już zauwazyła już jedna dziewczyna) i ta scena jak go straszyli z pistoletem - ależ mi się śmiać chciało! Mimo wszytsko jest tym lepszym! I Weronika ma błogosławieństwo Aarona! Mogą się raz dwa ożenić (jeszcze im do tego daleko wiem wiem...) Dobrze ze w 3 sezonie bedą ze sobą :)
Na youtube możesz znaleść odcinki xD kwestia szczęscia :) mi się udało oglądnąć z cztery a tam byli razem.
Hm... Logan (Jason) jest troche podobny do naszego polskiego aktora Wojciecha Błacha- http://www.filmweb.pl/Wojciech+B%C5%82ach,filmografia,Person,id=135561
Ale i tak ładniejszy. I to o wiele. Przede wszystkim jest od niego młodszy.
Ja uważam, że przystojniejszy jest Logan ale przecież Duncan nie jest taki zły. Uważam, że obaj są interesujący ale Logan- Jason Dohring bardziej i jeszcze ten jego słodki uśmieszek...
Bardzo dobrze ze Duncan wyjechał już miałam go dość! LOgan słodzia,koffany. Aż miło na niego popatrzeć!;)
Oczywiście, że Logan jest przystojniejszy i ciekawszy niż Duncan.
Poza tym, LoVe 4ever ;)
nio i Veronica bedzie z Loganem.dobrze,że Duncan wyjechał.Nasz drogi kolega meksykanin(nie pamiętam jak sie nazywa:P)też jest fajny:)
Niby Duncan wyjechał, ale Logan w dzisiejszym odcinku podrywał jakoś blondi. Tak nie może być on musi być z Weroniką:-)!!! On jest taki słodziutki!!!!
Ja tam wole Logana ma ciekawszą osobowość i jest przystojny, nie to co Duncan taki kluchowaty i przymulony.
Czyli plebiscyt na najciekawszego bohatera serialu wygrał niesamowicie przystojny, posiadający zniewalający uśmiech - Logan:-)
Logan bardziej pasuje do Veroniki ale byl taki moment kiedy chcialam zeby ona byla z Duncanem ( kiedy Aaron zorganizowal impreze dla Logana, Duncan sie wkurzyl jak zobaczyl Veronike i Logana razem i "wyrzyl" sie na autku) ona musiala do niego wrocic zeby udalo jej sie wyzbyc do konca uczuc do niego (niestety czasem zycie jest bardzo skomplikowane) ale teraz jak Duncan ma swoja coreczke moglby sobie ulozyc zycie z jakas inna dziewczyna a Veronica zmykaj do Logana !!! :)
Weevil faktycznie jest fajniusi (wyrabia sie :) )
Logan zdecydowanie. Od pierwszych odcinków. A najfajniejszy to jest Beaver! Tak fajny dziecinny. Żal mi go jak sie Dick z niego naśmiewa.
Hej a ktory to ten Beaver?? Bo jakos nie kojarze... Moim zdaniem Logan jest tylko ladny bo charakterek to ma dziwny, a Ducan jest brzudszy ale fajniejszy...
No ale moim zdaniem najfajniejszy jest Weevil, kurcze z niego to spoko gosc =)
Po części się zgadzam. Beaver jest bardzo fajny i ładny też jest. Trochę przesadzili z tym, że tylko Mac go chciała. I też mi go szkoda, kiedy Dick się z niego naśmiewa.
Ale i tak Logan jest lepszy. ;)
Moglby mi ktos powiedziec ktory to ten Beaver?? Bo odcinkow tej drugiej seri nie bardzo ogladalam i wogole teraz zadko troche ogladam ale moze go skojarze...
a konkretniej to ten koleś http://www.filmweb.pl/Kyle+Gallner,filmografia,Person,id=207173
oczywiście że LOGUŚ ... Duncan jest taki mułowaty trochu ... ale tesh nie jest taki zły :):) ale LOGAN górą!!!!!!!!
Ej, dobra, cofam moją wypowiedź o Beaverze. Może i jest ładny, ale... dobra, nie będę spoilerować. Wszystko niedługo sie wyjaśni, a ja jestem troszkę dalej niż TVN :)
Bravo dla Maaarty
Ale i tak Cassidy jes słodki!!!
Choć.... nikt nie pokona Logana- uwielbiam skomplikowane postacie
na 100% Logan !!!!!!!! Duncan też jest przystojny, ale Logan zdecydowanie bardziej :-)
DUNCAN!!!!! OCZYWIŚCIE ŻE DUNCAN JEST BARDZIEJ MĘSKI I W OGÓŁE FAJNIEJSZY OD ZAROZUMIAŁEGO LOGANA. ALE LOGAN PRZYZNAM JEST NICZEGO SOBIE!!!!!!!!!!