PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23216
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

Spieram się z moją kumpelą kto jest przystojniejszy Logan czy Duncan? Ja oczywiście uważam, że Logan:-). Co wy na to?

ocenił(a) serial na 8
Blanka_6

Logan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! boski logan!!!!!!!!!!!!!!!!
LOGAN FOREVER !!!!! :*

zielona_aura

Logan , Logan i jeszcze raz Logan !!!!!!!!!!!! on jest sliczny....

ocenił(a) serial na 10
Blanka_6

oczywiście że Logan, Duncam to takie ciepłe kluchy

ocenił(a) serial na 10
Blanka_6

Logan chociaż na początku bardziej podobał mi się Duncan :D
Ale jednak z czasem dostrzegłam ten śliczny uśmieszek (: J.Dohring wspaniale odgrywa swoją rolę (:
Fakt ,że się troszkę garbi ;] taki skrzywiony z lekka ale to mu dodaje jeszcze więcej uroku (:

a Duncan przypmina mi Jame Westa czy jak mu tam "szkoły uczuć" O.o O.o tylko nie wiem dlaczego ;/ ;/

amiga_822

mi tez Duncan przypomina tego ze szkoly uczuc<lol2>

Blanka_6

moim zdanie Logan:) jest zabójczo przystojny:)

ocenił(a) serial na 10
Blanka_6

Loguś kochany. Duncan jest taki sztywny i sztuczny jakoś nie przypadł mi di gustu chociaż muszę przyznać że na początku wydawał mi się lepszy od Logana

ania_111

Szczerze, to trochę Was nie rozumiem, dziewczyny:) Dla mnie Duncan był od początku taki sam. Po prostu nie ma w nim nic ciekawego. A co do Logana - to i Dohring zabójczo wygląda, i ma super charakter do zagrania, co zresztą robi świetnie:)
Miałam natomiast momentami wątpliwości do Weevila. W poprzednich seriach wyglądał świetnie, ale teraz, w trzeciej, jakoś przytył strasznie, nie?

ocenił(a) serial na 10
Jope

Nie weim czy Weevil przytyl bo nie ogladalm jeszcze 3 serii, jak bedzie wtelewizji to zobacze, ale mozliwe ze przytyl...

Zgadzam sei z tym ze Ducan n ie ejst ciekawa postacia, ja go tam nigdy nie lubilam i w 100% Logan jest fdajniejszy od Ducana...

ocenił(a) serial na 10
Jope

Jope - nie pamiętam dokładnie, jak to z tym Weevillem było, ale on chyba brał jakieś tabletki, czy coś... kurczę, zaraz coś przekręcę! Brał jakieś tabletki na coś (chorobę chyba) i te tabletki powodują taką otyłość...

Blanka_6

Oczywiście, że Logan. Mojej siostrze spodobał się Duncan, ale gdy zobaczyła w necie jego zdjęcia, zmieniła zdanie, a Logana lubi, bo jest fantastyczny, ma swoje dziwne poczucie humoru.

ocenił(a) serial na 10
Blanka_6

W pierwszej serii Duncan:)Teraz moim faworytem jest Dick:p

Blanka_6

Logan Logan Logan i jeszcze raz Logan!!!! :D :D on jest wspaniały!! :) genialnie zagrana postać, zabójczy wygląd...:D LoGaN !! <3 ;)

ocenił(a) serial na 10
astek808

całkowicie popieram:) on jest taki słodki:D

ocenił(a) serial na 10
Blanka_6

Odpowiedz jest prosta LOGAN. Uwielbiam go za każdy gest, za sposób bycia i za prawdziwe uczucie do Weroniki