Wikingowie

Vikings
2013 - 2020
8,4 181 tys. ocen
8,4 10 1 180733
6,9 17 krytyków
Wikingowie
powrót do forum serialu Wikingowie

Ragnar w klatce :( Lagherta lesbijką. Lagherta atakuje Kategat? Rollo też jest!
https://www.youtube.com/watch?v=G3DwTh_aPKw

ocenił(a) serial na 9
rafalniemiec712

Bjoern poprosi Rollo o bezpieczne przejście swojej floty aby plynąć na poludnie. Rollo się podjara i pooplynie razem z nimi.

rafalniemiec712

4B zapowiada się na lepsze od 4A.

Potwierdzone też mamy, że sezon 5 też będzie miał 20 epizodów.

użytkownik usunięty
rafalniemiec712

coś czuje, że Ivar Boneless skradnie show :D druga połowa wygląda kozacko, co bardzo Mnie cieszy po pierwsza poza końcowymi odcinkami była bez fajerwerków

rafalniemiec712

Czyli Rollo się nawróci, skończy z pikną śfizurą i pikną żonką i wróci do korzeni:)

rafalniemiec712

Dlaczego Bjorn tak bardzo naśladuje Ragnara ? gesty, miny wszystko. Ciekawe czy jest to zamierzone czy po prostu aktor naśladuje tak drugiego ?

ocenił(a) serial na 10
Arlett_a

Wydaje mi się, że jest to zamierzony zabieg. Ragnara w końcu trzeba będzie uśmiercić, a twórcy serialu wiedzą że to spore ryzyko (oglądalność). Stąd też w 4 sezonie robiono wszystko, żeby ludzie mieli go dość, a Bjorna wzorują na młodym (2 sezon) Ragnarze, żeby żal po jego śmierci był mniejszy :)

ocenił(a) serial na 9
Spooky82

Zanosiło się na smierć Ragnara w 4b ale na spotkaniu comic con mamy Travisa. Znowu zapuszcza brodę i mówi, że zaczęli kręcić 5 sezon.

ocenił(a) serial na 10
rafalniemiec712

Sam twórca seialu przyznał, że Ragnar w kolejnym sezonie da popis. Nie wiem tylko czy miał na myśli sezon 5 czy 4B :)
Może po odstawieniu prochów coś z niego jeszcze będzie :)
Pozdrawiam

Spooky82

Jak dla mnie to mega słabo, że próbują z syna zrobić ojca, bo ewidentnie wali mi tu sztucznością. Aż tak nikt nikogo nie przypomina. To wszystkie upodobnienia widać, że sa robione według mnie na siłe.

ocenił(a) serial na 8
Arlett_a

Święta prawda. Denerwuje to niemiłosiernie. I zbieżność: wyprawa na Morze śródziemne=wyprawa do Anglii z 1 sezonu.

rafalniemiec712

Podoba mi się, dużo akcji. Chyba ta część sezonu będzie zdecydowanie lepsza niż poprzednia. Oby.

ocenił(a) serial na 10
rafalniemiec712

Co do Lagerthy lesbijki...
Pewnie sie tylko całowały :)
Pamiętam, że w 3 sezonie też była taka scena, jak podczas imprezy u króla Egberta całowała się z księżniczką Kwenthrith :)

ocenił(a) serial na 10
rafalniemiec712

Oby 2 część sezonu była lepsza i nawet zapowiada sie dobrze