Ragnar w klatce :( Lagherta lesbijką. Lagherta atakuje Kategat? Rollo też jest!
https://www.youtube.com/watch?v=G3DwTh_aPKw
Bjoern poprosi Rollo o bezpieczne przejście swojej floty aby plynąć na poludnie. Rollo się podjara i pooplynie razem z nimi.
coś czuje, że Ivar Boneless skradnie show :D druga połowa wygląda kozacko, co bardzo Mnie cieszy po pierwsza poza końcowymi odcinkami była bez fajerwerków
Dlaczego Bjorn tak bardzo naśladuje Ragnara ? gesty, miny wszystko. Ciekawe czy jest to zamierzone czy po prostu aktor naśladuje tak drugiego ?
Wydaje mi się, że jest to zamierzony zabieg. Ragnara w końcu trzeba będzie uśmiercić, a twórcy serialu wiedzą że to spore ryzyko (oglądalność). Stąd też w 4 sezonie robiono wszystko, żeby ludzie mieli go dość, a Bjorna wzorują na młodym (2 sezon) Ragnarze, żeby żal po jego śmierci był mniejszy :)
Zanosiło się na smierć Ragnara w 4b ale na spotkaniu comic con mamy Travisa. Znowu zapuszcza brodę i mówi, że zaczęli kręcić 5 sezon.
Sam twórca seialu przyznał, że Ragnar w kolejnym sezonie da popis. Nie wiem tylko czy miał na myśli sezon 5 czy 4B :)
Może po odstawieniu prochów coś z niego jeszcze będzie :)
Pozdrawiam
Jak dla mnie to mega słabo, że próbują z syna zrobić ojca, bo ewidentnie wali mi tu sztucznością. Aż tak nikt nikogo nie przypomina. To wszystkie upodobnienia widać, że sa robione według mnie na siłe.
Święta prawda. Denerwuje to niemiłosiernie. I zbieżność: wyprawa na Morze śródziemne=wyprawa do Anglii z 1 sezonu.
Co do Lagerthy lesbijki...
Pewnie sie tylko całowały :)
Pamiętam, że w 3 sezonie też była taka scena, jak podczas imprezy u króla Egberta całowała się z księżniczką Kwenthrith :)