PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659055}

Wikingowie

Vikings
2013 - 2020
8,4 180 tys. ocen
8,4 10 1 179668
7,0 26 krytyków
Wikingowie
powrót do forum serialu Wikingowie

Pominę wiele razy komentowany już fakt, że synowie Ragnara zwłaszcza Ubbe to rosłe chłopy z zarostem, a postacie takie jak Lagertha, Judyta czy Helga nie są nawet ucharakteryzowane na starsze...

Chyba dostrzegłem inną niespójność. Chyba, że słabo pamietam już poprzednie sezony i coś mi umknęło... Otóż nie było tak, że ten pseudo-bękart Ragnara (bo chyba nie jest jednak jego synem) i młody Alfred powinni się między sobą bardziej różnić wiekiem? Dodatkwo jak oni się mają do synów Ragnara - czy kóryś z synów nie powinien zbliżony wiekiem do Alfreda np. Ivar, a widać pomiedzy nimi dużą różnicę. ten jest chłopcem, a ten mężczyzną. Ponadto ten pseudo-bękart nie powinien być starszy od Ivara? Też widziliśmy go jako chłopca. Może się mylę. Wyjaśnijcie mi to.

Alex_Tyler

Ivar urodził się już pod koniec 2 sezonu, a bękart i Alfred mniej więcej w odstępie jednego czy dwóch lat od siebie... Także tutaj nie ma raczej żadnego błędu. A z charakterystyką kobiet to się zgodzę - wyglądają na jeszcze młodsze niż były w 2 sezonie :P

ocenił(a) serial na 6
Ches76

a czy ten bękart urodził się w 3 sezonie czy już w drugim?

ocenił(a) serial na 10