PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659055}

Wikingowie

Vikings
2013 - 2020
8,4 179 tys. ocen
8,4 10 1 179333
6,5 20 krytyków
Wikingowie
powrót do forum serialu Wikingowie

Torvi

ocenił(a) serial na 9

Typiara w 19 odcinku 22,50min (po bitwie) leży prawie martwa przebita strzałami, a w 20 odcinku 13,07min siedzi sobie jakby nic się nie stało.

ocenił(a) serial na 8
palel47

Coś słabo oglądasz. Po pierwsze, w 19 odcinku wyraźnie widać, że pod koniec ujęcia się porusza - oddycha i mruga oczami. A po drugie, przecież akcja całego 20 odcinka dzieje się w Anglii, więc skąd tam niby Torvi, która została w Kattegat?

ocenił(a) serial na 9
Trim

No to jeszcze słabiej oglądasz, bo na moment akcja się przenosi i Lagerta z nimi rozmawia (13 minuta odcinka).
A to, że mrugała to widziałem tylko dziwne trochę, bo nawet jej nie znaleźli ani nic, tak nagle się uzdrowiła i sobie siedzi w pełni sił w kolejnym odcinku.

ocenił(a) serial na 8
palel47

W 13:07 Eckbert i biskup chleją wińsko, trolujesz czy ja też jestem ślepy jak Trim

ocenił(a) serial na 9
MarcelKowal

Cofnij z 0,5-1min (różnica w wersjach pewnie)

ocenił(a) serial na 8
palel47

No to trolujesz ;) hehe
Już sam zwątpiłem i cofnąłem, oczywiście zanim usiedli pić, to Eckbert się żegnał kilka minut. Pozdro dowcipnisiu

ocenił(a) serial na 9
MarcelKowal

Sam trolujesz albo masz jakąś pociętą wersje

ocenił(a) serial na 8
palel47

No to mam pociętą wersję, niech będzie. Kończę temat.
http://www.subsmovies.com/watch?movie=6315234s

ocenił(a) serial na 9
MarcelKowal

Mam się może jeszcze tam logować i coś opłacać?
W normalnej polskiej wersji jest ta scena z Lagertą i trwa 1 min i 6 sekund

ocenił(a) serial na 7
palel47

Ciekawi mnie to, jaką logiką kierowano się dodając lub wycinać tę scenę ;P Po ci to wycinać? Oglądałam wersję z napisami i wczoraj z lektorem - raz była, raz nie.

ocenił(a) serial na 9
Bianka_Lg

Pewnie wycieli, bo właśnie Torvi która ma się dobrze tam nie pasowała ;p

ocenił(a) serial na 7
MarcelKowal

Masz pociętą wersję, nikt Cię nie trolluje. W wersji extended - w czym nie widzę sensu - jest ta minuta, dwie więcej serialu i znajdują się w niej sceny właśnie jak ta, z żyjącą Torvi. Są to bodajże odcinki z lektorem o ile się nie mylę, chociaż osobiście wolę poświęcić te minutowe scenki na rzecz wersji z napisami.

ocenił(a) serial na 8
Nikiforiv

Ja aż takim fanem nie jestem, żeby oglądać i z lektorem i z napisami i jeszcze z czymś tam ;)
Jest to jest, ale faktycznie bez sensu strasznie ta scena jest :) A jak palel47 będąc w internecie boi się klikać w linki, bo zakłada, że trzeba logować się, płacić i nie wiadomo co jeszcze, to jego sprawa. W ten sposób nigdy nie pozna nowych stron ;-) JOKE

ocenił(a) serial na 8
palel47

Nie trolluje, była tam taka scena.

ocenił(a) serial na 8
mistrz_sheldon

Zrozumiał, podziękował.