Typiara w 19 odcinku 22,50min (po bitwie) leży prawie martwa przebita strzałami, a w 20 odcinku 13,07min siedzi sobie jakby nic się nie stało.
Coś słabo oglądasz. Po pierwsze, w 19 odcinku wyraźnie widać, że pod koniec ujęcia się porusza - oddycha i mruga oczami. A po drugie, przecież akcja całego 20 odcinka dzieje się w Anglii, więc skąd tam niby Torvi, która została w Kattegat?
No to jeszcze słabiej oglądasz, bo na moment akcja się przenosi i Lagerta z nimi rozmawia (13 minuta odcinka).
A to, że mrugała to widziałem tylko dziwne trochę, bo nawet jej nie znaleźli ani nic, tak nagle się uzdrowiła i sobie siedzi w pełni sił w kolejnym odcinku.
W 13:07 Eckbert i biskup chleją wińsko, trolujesz czy ja też jestem ślepy jak Trim
No to trolujesz ;) hehe
Już sam zwątpiłem i cofnąłem, oczywiście zanim usiedli pić, to Eckbert się żegnał kilka minut. Pozdro dowcipnisiu
No to mam pociętą wersję, niech będzie. Kończę temat.
http://www.subsmovies.com/watch?movie=6315234s
Mam się może jeszcze tam logować i coś opłacać?
W normalnej polskiej wersji jest ta scena z Lagertą i trwa 1 min i 6 sekund
Ciekawi mnie to, jaką logiką kierowano się dodając lub wycinać tę scenę ;P Po ci to wycinać? Oglądałam wersję z napisami i wczoraj z lektorem - raz była, raz nie.
Masz pociętą wersję, nikt Cię nie trolluje. W wersji extended - w czym nie widzę sensu - jest ta minuta, dwie więcej serialu i znajdują się w niej sceny właśnie jak ta, z żyjącą Torvi. Są to bodajże odcinki z lektorem o ile się nie mylę, chociaż osobiście wolę poświęcić te minutowe scenki na rzecz wersji z napisami.
Ja aż takim fanem nie jestem, żeby oglądać i z lektorem i z napisami i jeszcze z czymś tam ;)
Jest to jest, ale faktycznie bez sensu strasznie ta scena jest :) A jak palel47 będąc w internecie boi się klikać w linki, bo zakłada, że trzeba logować się, płacić i nie wiadomo co jeszcze, to jego sprawa. W ten sposób nigdy nie pozna nowych stron ;-) JOKE