Wikingowie

Vikings
2013 - 2020
8,4 181 tys. ocen
8,4 10 1 180663
6,9 17 krytyków
Wikingowie
powrót do forum serialu Wikingowie

ragnar sezon 5

ocenił(a) serial na 7

RAGNAR WRÓCIŁ!Cieszcie się i radujcie, bo król wrócił!

ocenił(a) serial na 8
krzys81

To druga połowa 4 sezonu, a nie 5 :)

smyro1

Taki szczegół;)
Ragnar wrócił, a jego synkowie niby chcą być królami, ale póki co to tylko grzmocą blond "pretty woman" po krzakach i szukają okazji, żeby sobie nawzajem mieczem dać po nerach...:)

smyro1

Co to za jakaś głupawa numeracja tak w ogóle?

SzaraEminencja

Nie oglądam zbyt wiele amerykańskich seriali, ale podobnie jest np. w Blindspocie - jest np. 10 odcinków sezonu, przerwa i kolejne około 10. Z Walking Dead też tak chyba w którymś momencie zrobili (ale nie wiem, bo nie oglądam). Po prostu zamiast czekać do marca, postanowili wejść jeszcze w tym roku i pewnie stąd ta zabawa w połówki. Osobiście uważam, że lepiej by zrobili, gdyby nazwali to 5. sezonem - nie dlatego, że wprowadzili zamieszanie w Internecie, tylko dlatego, że fabularnie mocno odstaje od pozostałych sezonów (duży skok czasowy, zupełnie nowe postacie chociażby synów Ragnara).

ocenił(a) serial na 7
smyro1

no fakt, niby dalej 4 sezon, ale się naczekałem, jak na 5

ocenił(a) serial na 7
smyro1

no fakt, niby dalej 4 sezon, ale się naczekałem, jak na 5 :)

ocenił(a) serial na 7
krzys81

Wrócił, ale ta wyprawa do Anglii będzie pewnie jego ostatnią, mam nadzieję, że nie będzie trzeba czekać do końca sezonu na jego śmierć.

ocenił(a) serial na 7
inkawa

obstawiam, że Ragnar spotka swojego węża znacznie wcześniej, a następnie jego synowie ruszą z zemstą na Wyspy