Niee, jedna z najgorszych jego kreacji jakie mogłem sobie wyobrazić!! Wygląda jak milutki trol z
przyjemną buzią przeciętą na pół- całuśnymi ustami. Gratuluje charakteryzatorom. Czy komuś w
ogóle podobał się Mistrz?
Zgadzam się. Stanowczo wolę, aby ta postać stale nosiła kaptur i brunatną, poszarpaną szatę.
Niech nie zdejmuje kaptura, bo ów kaptur jest bardzo twarzowy!
Mnie skojarzył się z jakimś Gumisiem po przejściu na Ciemną Stronę Mocy. Rozśmieszył mnie, szczególnie te usteczka, jak fuszerka po chińskim chirurgu plastycznym. I popsuł atmosferę serialu, niestety, powiało kpiną, a nie grozą.
Dokładnie, mistrz to jedna wielka kpina, a sam serial bardzo słaby. Strata czasu, i dziwię się że ten shit dostał drugi sezon.
Masakra serial zapowiadał sie super ale wyszło jak ten zbakany mistrz gumiś ale że aż tak i to na poważnie coś takiego zrobić
Mam nadzieję, że w 2 sezonie mistrz wybierze się do jakiejś dobrej kliniki chirurgii plastycznej. Zrobi coś z ustami, rekonstruuje nos, wymodeluje uszy i oczodoły oraz środkowe palce ( ma takie pulchniutkie paluszki), wstawi sobie nową szczękę z kłami i zmieni odcień skóry na zimniejszy albo jak Sephiroth pisał nigdy więcej nie zdejmie kaptura.
Zgadzam się ,strasznie żałuję że zdjął kaptur ,bo teraz wygląda jak jakaś kpina zamiast się go bać i w momentach z nim powinno byc napięcie strach i chwila grozy to robi się komedia! To jego przydupasy są straszniejsze!
Sorki bez urazy ale ten mistrz to zepsuli caly film ..smieszny ..po prostu masakra..smiac mi sie chce jak go widze
Grozy jakiejś nie wywołuje, fakt, ale jak cały serial zresztą, to po prostu fajna historia z masą nawiązań do klasycznych wampirzych opowieści, starych horrorów itp. I taki też jest mistrz, te uszy i łysina są jak ze starego nosferatu, może i w dzisiejszych czasach to już nie straszy, ale jest zgodne z konwencją całości.