PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=685442}

Wirus

The Strain
2014 - 2017
6,6 14 tys. ocen
6,6 10 1 14202
5,2 5 krytyków
Wirus
powrót do forum serialu Wirus

śmieszny MISTRZ

ocenił(a) serial na 7

Niee, jedna z najgorszych jego kreacji jakie mogłem sobie wyobrazić!! Wygląda jak milutki trol z
przyjemną buzią przeciętą na pół- całuśnymi ustami. Gratuluje charakteryzatorom. Czy komuś w
ogóle podobał się Mistrz?

thesocjal

Zgadzam się. Stanowczo wolę, aby ta postać stale nosiła kaptur i brunatną, poszarpaną szatę.
Niech nie zdejmuje kaptura, bo ów kaptur jest bardzo twarzowy!

Mnie skojarzył się z jakimś Gumisiem po przejściu na Ciemną Stronę Mocy. Rozśmieszył mnie, szczególnie te usteczka, jak fuszerka po chińskim chirurgu plastycznym. I popsuł atmosferę serialu, niestety, powiało kpiną, a nie grozą.

Sephiroth_Jokelainen

Dokładnie, mistrz to jedna wielka kpina, a sam serial bardzo słaby. Strata czasu, i dziwię się że ten shit dostał drugi sezon.

Sephiroth_Jokelainen

Masakra serial zapowiadał sie super ale wyszło jak ten zbakany mistrz gumiś ale że aż tak i to na poważnie coś takiego zrobić

ocenił(a) serial na 7
Sephiroth_Jokelainen

Mam nadzieję, że w 2 sezonie mistrz wybierze się do jakiejś dobrej kliniki chirurgii plastycznej. Zrobi coś z ustami, rekonstruuje nos, wymodeluje uszy i oczodoły oraz środkowe palce ( ma takie pulchniutkie paluszki), wstawi sobie nową szczękę z kłami i zmieni odcień skóry na zimniejszy albo jak Sephiroth pisał nigdy więcej nie zdejmie kaptura.

ocenił(a) serial na 7
Sephiroth_Jokelainen

Zgadzam się ,strasznie żałuję że zdjął kaptur ,bo teraz wygląda jak jakaś kpina zamiast się go bać i w momentach z nim powinno byc napięcie strach i chwila grozy to robi się komedia! To jego przydupasy są straszniejsze!

ocenił(a) serial na 9
thesocjal

Mi się podoba mistrz :)

ocenił(a) serial na 6
kfleszer

Sorki bez urazy ale ten mistrz to zepsuli caly film ..smieszny ..po prostu masakra..smiac mi sie chce jak go widze

ocenił(a) serial na 9
rob75

Grozy jakiejś nie wywołuje, fakt, ale jak cały serial zresztą, to po prostu fajna historia z masą nawiązań do klasycznych wampirzych opowieści, starych horrorów itp. I taki też jest mistrz, te uszy i łysina są jak ze starego nosferatu, może i w dzisiejszych czasach to już nie straszy, ale jest zgodne z konwencją całości.

użytkownik usunięty
thesocjal

Spodziewałem się czegoś naprawdę przerażającego i oryginalnego, zobaczyłem parodię :).