PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=685442}

Wirus

The Strain
2014 - 2017
6,6 14 tys. ocen
6,6 10 1 14118
5,2 5 krytyków
Wirus
powrót do forum serialu Wirus

to chyba jakaś plaga, sprawdzam kolejne seriale próbując znaleźć coś ciekawego i pojawiają się
kolejne absurdalne produkcje o wampirach, czarownicach, wilkołakach i innych stworach. Temat
został dawno wyczerpany, nikt nie potrafi zrobić ciekawego serialu na ten temat. Każdy kolejny to
powielanie tego, co już było. Autentycznie mam mdłości widząc kolejny opis wampirzego serialu...

ocenił(a) serial na 2
WilkCzerwony

Sceny z początku i końca odcinka to jak upośledzona studentka pielęgniarstwa, oczywiście jak sam tytuł wskazuje można było się spodziewać takiego rozwoju wydarzeń, tyle, że po raz kolejny zostało to przedstawione w sposób słaby i głupi, utwierdzając mnie cały czas w przekonaniu, że serial wycelowany został wyłącznie w młodzież.
Jak w całym sezonie nie pojawią się chociaż 2 dobre odcinki, i to mam tu chyba na myśli pomysłowych wydarzeń z Eichorstem albo jego panem (bo reszta obsady serialu to dla mnie śmietnik) to drugiego sezonu nawet nie tykam choćby dla chwilowego relaksu odmóżdżającego.

ocenił(a) serial na 2
Bers

Ewentualnie z Bolivarem, jeśli będzie nadal takim pajacowatym mrocznym metalem pozerem a jednocześnie bardzo głodnym wampirem :)

ocenił(a) serial na 6
Bers

jak na razie najlepsza scena to ja Eichhorst szykował się do wyjścia :)

ocenił(a) serial na 9
WilkCzerwony

a dla mnie jak \

Spoiler

Spoiler

Spoiler

żona jednego z zarażaonych wchodzi do szopki gdzie zginął pies a tu cisza ...i.......... wyskakuje wampir jej maż ;d

fuckyounick

Osobiście też już mnie zbiera na wymioty, jak tylko słyszę słowo "wampir", bo w końcu ile jeszcze można męczyć o tym samym... Ale The Strain jest tutaj wyjątkiem. Tak bardzo mnie wkręcił, że właśnie oglądam czwarty odcinek pod rząd (normalnie, to ja nie robię sobie tak długich maratonów). A to świadczy o tym, jak bardzo interesujący jest ten serial.

fuckyounick

Poczytaj sobie najpierw kilka egzemplarzy materiału źródłowego.

ocenił(a) serial na 8
fuckyounick

jeszcze nigdy nie spotkałem kogoś kto by tak zaciekle dyskutował na temat o jakim nie ma pojęcia :D
zdecydowanie trzeba Cię umieścić w 'mądrościach z filmweba' :D

Daroo_3

słyszałeś o wolności słowa? jeśli nie, proponuję się z tą piękną ideą zapoznać. dyskusja dotyczy wątków wampirów w ogóle, a nie tego konkretnego serialu. gdybyś potrafił czytać ze zrozumieniem, z pewnością byś to zauważył. umieszczaj mnie gdzie chcesz, nawet nie potrafię wyrazić słowami tego, jak niewiele obchodzi mnie to, co o mnie myślisz :)

ocenił(a) serial na 8
fuckyounick

O wolności słowa tak i o offtopach oraz spamowaniu też :)
to jest forum serialu o konkretnym rodzaju wampirów, a nie forum o wampirach, więc dwoje wypowiedzi, nie dość, że są nie na temat to też nie wnoszą nic ciekawego. Innymi słowami, mowa-trawa i banialuki.
Ale ja o Tobie nic nie myśle, gdyż Cię nie znam, a jedynie uczciwie powiedziałem co z Twoimi wypowiedziami zrobie :)

P.S. W sumie to mogę myśleć o Tobie tylko to, że podziwiam Twe iście z zaparte :D Zapewne gdyby nie pisanie w kółko tego jakie to wampiry są nudne, to pewnie już dawno obejrzałeś/aś byś te dwa odcinki :D

'nie wiem o co chodzi to się wypowiem'

Daroo_3

To jest oddzielny temat, wiec pomimo, ze nie dotyczy tego serialu, to wciaz w temacie wampirow i nie masz absolutnie żadnego obowiązku zapoznawania się z zawartością. Offtop jest wtedy, kiedy ktoś pisze nie na temat. Ja piszę o wampirach, o tym, że seriale są kiepskie i przewidywalne. Na stronie serialu o wampirach. Stworzyłam nowy temat. Ty jesteś tu offtopem, bo przylazłeś (nie wiem po co) i marudzisz, bo ktoś ma czelność pisać ogólnie o gatunku nie oglądając serialu (WOW, herezje) - offtop. Automatycznie kwalifikujesz się na spam.

Oczywiście, mogłabym obejrzeć kilka odcinków, ale po co mam marnować swój cenny czas, żeby udowodnić jakiemuś małemu człowieczkowi, że mam rację? Przeczytałam wystarczająco dużo opisów tego serialu, a codziennie oglądam dosyć dużo filmów/seriali, więc potrafię się zorientować, kiedy coś mnie nie interesuje.

P.S. Te wypowiedzi - umieszczaj sobie gdzie chcesz, dzieciaczku. Masz moje błogosławieństwo. Mam nadzieję, że dzięki temu jakość twego życia znacznie wzrośnie :)