Rok 2025 Wzgórze psów Rok 2025, odcinek 5
odcinek Wzgórze psów (2025)

Wzgórze psów | odcinek 5

1h 5m
6,7 512  ocen
6,7 10 1 512
Wzgórze psów
powrót do forum 5 odcinka

Kurcze a powiedzcie mi kto w końcu zabił tego starego Biernackiego bo gdzieś pominąłem ten wątek młody był zamieszany w śmierć i gwałt ten dziewczyny a stary...

ocenił(a) serial na 7
pekulski104

Tez mnie to zastanawiało ale przeczytałem komentarz w którym jest napisane że stary biernat zginął bo o wszystkim wiedział i tuszował sprawę

sebastian_skrzyp

Aaa okej to już coś wyjaśnia troszkę

pekulski104

A ksiądz też wiedział ale obowiązywała go tajemnica spowiedzi prawda? I dlatego go zlapali

ocenił(a) serial na 7
pekulski104

Zastanawia mnie jeszcze o co chodziło z kawałkiem mięsa ktore biernat miał w żołądku do kogo nalezalo i dlaczego

sebastian_skrzyp

Faktycznie właśnie...sam nie wiem może ktoś nam odpowie na to pytanie..a ksiądz w końcu też brał udział w gwałcie? Czy tylko miał tajemnice spowiedzi?

ocenił(a) serial na 7
pekulski104

Ksiądz nie brał udziału, za karę ze utrzymał gwałt w tajemnicy bo dowiedział się ze spowiedzi, a za karę go porwali i musial widzieć egzekucje gwałcicieli morderców 

ocenił(a) serial na 7
pekulski104

Ksiądz nie brał udziału, za karę ze utrzymał gwałt w tajemnicy bo dowiedział się że spodziewać

ocenił(a) serial na 7
sebastian_skrzyp

Dowiedziałem

sebastian_skrzyp

Dzięki tak jak myslalem potem bo na poczatku myślałem że ksiądz też brał udział w tym zanim księdzem został młodym był.

ocenił(a) serial na 7
pekulski104

a księdza potem spalili razem z tą chatą, w ktorej odbywały się te egzykucje

sebastian_skrzyp

Mi się wydaje, że to był znak, bo ten co gwałcił pierwszy został bardzo mocno ugryziony