PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94864}

Xena: wojownicza księżniczka

Xena: Warrior Princess
1995 - 2001
6,3 26 tys. ocen
6,3 10 1 26340
7,2 5 krytyków
Xena: wojownicza księżniczka
powrót do forum serialu Xena: wojownicza księżniczka
Creel

Świetnie, nie wiesz może czy zaczną od początku? 2 lata temu obejrzałem parę odcinków serialu w internecie ale niestety nie było na danym portalu wszystkich odcinków które mnie interesowały tak na marginesie Callisto najlepsza postać serialu

ocenił(a) serial na 8
SzymonS1

Ja oglądałem wiele lat temu w TV jak leciało.
Lata 90-te.
Z przyjemnością sobie przypomnę choć wiadomo , że to już nie będzie to samo ;-)

nightgale

Ja też oglądałem w latach 90-tych ten serial razem z Herculesem i do dzisiaj darzę je sporym sentymentem

Creel

Już się nie mogę doczekać superrrrrrrrrrr !!!!

ocenił(a) serial na 7
buterfly

właśnie się dzisiaj dowiedziałem super .

ocenił(a) serial na 9
dominik1989

też się dopiero dowiedziałam, ale podejrzewam 2 max 3 sezony i po imprezie

sisi252531

Serial od 1 odzinka. Fajnie.

Regan_McLeod

Ja tezę doczekałam wreszcie. Oglądałam go w latach 90 a teraz też będę oglądać.

Regan_McLeod

Miało być też oczywiście. Pozdrawiam.

sisi252531

Miejmy nadzieje że, jeżeli będzie oglądalność to dla TV Puls będą, to tylko same korzyści a oglądalność ma niemałe znaczenie, jeżeli chodzi o emitowanie dalszy odcinków .

ocenił(a) serial na 7
buterfly

nie ważne ile serii dadzą zobaczę czy coś będę pamiętał he he może wrócą wspomnienia .

dominik1989

Ale jeżeli, by wyemitowali wszystkie odcinki na pewno byłoby lepiej, wtedy zawsze można przypomnieć sobie całość ; ) .

ocenił(a) serial na 7
buterfly

mało realne żeby Pulsowi chciało się emitować aż 134 odcinki .

dominik1989

No niestety ale zawsze warto pomarzyć ;D

ocenił(a) serial na 7
dominik1989

Mam pytanko gra Xena wojowniczka księżniczka na psx to gra na podstawie, którego sezonu ?

ocenił(a) serial na 7
Creel

a od 25 lutego będą dawać o 16 bardziej mi pasuje bo nie będę musiał czekać tylko odrazy po Rexie będę oglądał .

ocenił(a) serial na 9
dominik1989

o nie, a Robina dadzą o 11, ale zbicie

ocenił(a) serial na 7
sisi252531

Co do wiarygodności reklam w pulsie to nie jestem przekonany pewnie napisali o 16 od razu, bo od 25 lutego ma być, więc od razu napisali, że od16:00. Oni, co innego mówią a co innego robią. Po za tym jutro się o karze, o której dadzą czy o 17: 30 czy o 16:00.

p.s sprawdziłem u siebie w TV przewodnik po programach i pisze jak byk że o 16 więc może to być prawda

ocenił(a) serial na 9
dominik1989

Tak, tylko żeby niebyło tak, że ustawie nagrywanie na 16 do 17 i żeby nie nagrało mi się coś innego, bo nie będzie mnie jutro w domu, w piątek w sumie też. Mogli by się zastanowić dłuższą chwilę i podać konkretną godzine a nie motają.

ocenił(a) serial na 7
sisi252531

nagrywasz? dodajesz potem gdzieś te odcinki?

ocenił(a) serial na 9
gamertr

niestety nie, bo mam dekoder naziemnej tv cyfowej i jakoś dziwnie nagrywa, bo ja skopiuje na laptopa to już się film nie chce odpalić.

ocenił(a) serial na 7
sisi252531

może nie masz kdoeków? w jakim formacie nagrywa? mp4?

ocenił(a) serial na 9
gamertr

nie mam zielonego pojęcia

ocenił(a) serial na 7
sisi252531

no jak masz na kompie to jaką ma końcowke? avi, mp4, wmv?

ocenił(a) serial na 9
dominik1989

Już od jutra o 16. Reklamowali w tv.

sisi252531

Widocznie zmienili godzinę emisji na ich stronie internetowej też jest napisane że od 16 http://tvpuls.pl/seriale/xena-wojownicza-ksiezniczka mi nawet bardziej pasuje ...

ocenił(a) serial na 8
buterfly

Jak dla mnie 16 to gorzej .
Będę musiał nagrywać.
Na 17 bym się wyrabiał z powrotem z pracy , nawet z kupieniem po drodze obiadu :-)
Fajnie widzieć kilku miłośników serialu , który jak mnie pamięć nie myli leciał raz i to dawno.
Swoją drogą to ja pierwszych odcinków prawie wcale nie pamiętam

ocenił(a) serial na 7
sisi252531

o 16 było

dominik1989

Oglądało się ; ) wspomnienia wróciły serial mimo swoich lat nadal ma swój niepowtarzalny klimat .

buterfly

a jak lektor, ten sam?

buterfly

No oglądało się .. przed walką Xeny z tym gościem ,widząc ten tłum ludzi od razu sobie przypomniałem że oni będą biegać po ich głowach , ta scena utkwiła mi się już na dobre kilkanaście lat temu ale nie sądziłem że to będzie akurat w pierwszym odcinku.

Creel

Czy ktoś ma zamiar zgrywać?
Bardzo bym prosiła.

aga_mimi

Powtórkę też przesuneli następnego dnia z 8.30 na 9.00

ocenił(a) serial na 10
6058145

Dobrze chociaż dłużej sb pośpię :D

ocenił(a) serial na 10
6058145

Xena w Poniedziałek o 16! przed Pierwszą miloscia! extra!

ocenił(a) serial na 10
Creel

Sprawdziłem program do 15 lutego Xena jest od 16a od 18 lutego o 17:30

ocenił(a) serial na 8
maciejerzy

Wie ktoś czy można gdzieś na necie? na studiach brak tv :P

judas92

Na ekino,tv , sądząc po nicku jesteś z dobrego rocznika ..

ocenił(a) serial na 10
maciejerzy

Niestety włączyłam o 17 30 i nie było :(

ocenił(a) serial na 7
Olimpia_Delacour

przecież pisaliśmy że będzie o 16 jak w czwartek i w piątek było o 16 to wiadomo że będzie o 16 przecież ogląda się zapowiedzi pulsu a nie to co piszą bo to nie zawsze jest prawdą o 17:30 puls daje filmy bajeczne

Creel

chomik Nemo21 wrzuca :)

Creel

Co to dzisiaj było? :o jakiś obóz. Niby trzeci odcinek, a tu taki szok, beznadzieja. Powinien być Dreamworker.

ocenił(a) serial na 7
Dzidzileyla

co do odcinków po puls i TV4 zawsze skaczą tak samo było ze Słonecznym patrolem i teraz z Komisarzem Rexam

dominik1989

Ale to był normalny odcinek Xeny? Wiesz moze jaki to sezon i który odcinek w oryginale?

ocenił(a) serial na 7
Dzidzileyla

a pisałaś że powinien być Dreamworker a był inny

dominik1989

Tak tak owszem, ale pytam, bo w ogóle Xena miała być o 16, a ja oglądałam o 17:30, w telegazecie był tytuł Xena, ale po prostu czasem się błędy zdarzają i może dali inny serial po prostu, bo miał być Robin Hood wcześniej (albo i później nie pamiętam), bo tam w ogóle Xena nie występowała tylko jakieś dzieciaki na obozie. Szukam na necie, ale nie mogę znaleźć tego odcinka. Niestety nie oglądałam od początku, więc nie wiem czy to w ogóle rzeczywiście była Xena :D stąd moje pytanie :)

Dzidzileyla

Czasem były odcinki, że Xena się przeniosła do czasów współczesnych, więc stwierdziłam, że może coś takiego wykombinowali, ale nic o Xenie nie było przez całą godzinę. Nie wiem na ile wierzyć telegazecie, bo nie raz się z błędami spotkałam. W tym odcinku był Conrad, dzieci na obozie na Wyspie Skarbów, piraci, którzy chcieli znaleźć skarb. Nie wiem co to było w ogóle. :)

ocenił(a) serial na 7
Dzidzileyla

to był film bajeczny a Xena jest tylko o 16:00 nawet był ten film reklamowany po emisji Xeny

p,s no i oczywiście powtórka rano

dominik1989

Bez sensu, a wszędzie jest napisane, że o 17:30 Xena, jedynie w zapowiedziach na jednej stronie znalazłam, że o 16 miała być. A w telegazetach o 17:30. A ja głupia siedziałam i czekałam na jakieś informacje co to za filmidło, ale ani słowa ani o Xenie ani o niczym, co by mnie naprowadziło. No może sam fakt, że ani widu ani słychu Xeny mógł mnie naprowadzić, ale biorąc pod uwagę, że to 3 odcinek to stwierdziłam, że może kombinowali co zainteresuje widza czy coś. O naiwności :) Dzięki za info!

ocenił(a) serial na 7
Dzidzileyla

ja to nie mam z tym problemu bo akurat o 15 oglądam Rexa to jak się kończy Rex to odrazu przełączam na Puls i leci już Xena