Świetnie, nie wiesz może czy zaczną od początku? 2 lata temu obejrzałem parę odcinków serialu w internecie ale niestety nie było na danym portalu wszystkich odcinków które mnie interesowały tak na marginesie Callisto najlepsza postać serialu
Ja oglądałem wiele lat temu w TV jak leciało.
Lata 90-te.
Z przyjemnością sobie przypomnę choć wiadomo , że to już nie będzie to samo ;-)
Ja też oglądałem w latach 90-tych ten serial razem z Herculesem i do dzisiaj darzę je sporym sentymentem
Miejmy nadzieje że, jeżeli będzie oglądalność to dla TV Puls będą, to tylko same korzyści a oglądalność ma niemałe znaczenie, jeżeli chodzi o emitowanie dalszy odcinków .
nie ważne ile serii dadzą zobaczę czy coś będę pamiętał he he może wrócą wspomnienia .
Ale jeżeli, by wyemitowali wszystkie odcinki na pewno byłoby lepiej, wtedy zawsze można przypomnieć sobie całość ; ) .
Mam pytanko gra Xena wojowniczka księżniczka na psx to gra na podstawie, którego sezonu ?
a od 25 lutego będą dawać o 16 bardziej mi pasuje bo nie będę musiał czekać tylko odrazy po Rexie będę oglądał .
Co do wiarygodności reklam w pulsie to nie jestem przekonany pewnie napisali o 16 od razu, bo od 25 lutego ma być, więc od razu napisali, że od16:00. Oni, co innego mówią a co innego robią. Po za tym jutro się o karze, o której dadzą czy o 17: 30 czy o 16:00.
p.s sprawdziłem u siebie w TV przewodnik po programach i pisze jak byk że o 16 więc może to być prawda
Tak, tylko żeby niebyło tak, że ustawie nagrywanie na 16 do 17 i żeby nie nagrało mi się coś innego, bo nie będzie mnie jutro w domu, w piątek w sumie też. Mogli by się zastanowić dłuższą chwilę i podać konkretną godzine a nie motają.
niestety nie, bo mam dekoder naziemnej tv cyfowej i jakoś dziwnie nagrywa, bo ja skopiuje na laptopa to już się film nie chce odpalić.
Widocznie zmienili godzinę emisji na ich stronie internetowej też jest napisane że od 16 http://tvpuls.pl/seriale/xena-wojownicza-ksiezniczka mi nawet bardziej pasuje ...
Jak dla mnie 16 to gorzej .
Będę musiał nagrywać.
Na 17 bym się wyrabiał z powrotem z pracy , nawet z kupieniem po drodze obiadu :-)
Fajnie widzieć kilku miłośników serialu , który jak mnie pamięć nie myli leciał raz i to dawno.
Swoją drogą to ja pierwszych odcinków prawie wcale nie pamiętam
No oglądało się .. przed walką Xeny z tym gościem ,widząc ten tłum ludzi od razu sobie przypomniałem że oni będą biegać po ich głowach , ta scena utkwiła mi się już na dobre kilkanaście lat temu ale nie sądziłem że to będzie akurat w pierwszym odcinku.
przecież pisaliśmy że będzie o 16 jak w czwartek i w piątek było o 16 to wiadomo że będzie o 16 przecież ogląda się zapowiedzi pulsu a nie to co piszą bo to nie zawsze jest prawdą o 17:30 puls daje filmy bajeczne
Co to dzisiaj było? :o jakiś obóz. Niby trzeci odcinek, a tu taki szok, beznadzieja. Powinien być Dreamworker.
co do odcinków po puls i TV4 zawsze skaczą tak samo było ze Słonecznym patrolem i teraz z Komisarzem Rexam
Tak tak owszem, ale pytam, bo w ogóle Xena miała być o 16, a ja oglądałam o 17:30, w telegazecie był tytuł Xena, ale po prostu czasem się błędy zdarzają i może dali inny serial po prostu, bo miał być Robin Hood wcześniej (albo i później nie pamiętam), bo tam w ogóle Xena nie występowała tylko jakieś dzieciaki na obozie. Szukam na necie, ale nie mogę znaleźć tego odcinka. Niestety nie oglądałam od początku, więc nie wiem czy to w ogóle rzeczywiście była Xena :D stąd moje pytanie :)
Czasem były odcinki, że Xena się przeniosła do czasów współczesnych, więc stwierdziłam, że może coś takiego wykombinowali, ale nic o Xenie nie było przez całą godzinę. Nie wiem na ile wierzyć telegazecie, bo nie raz się z błędami spotkałam. W tym odcinku był Conrad, dzieci na obozie na Wyspie Skarbów, piraci, którzy chcieli znaleźć skarb. Nie wiem co to było w ogóle. :)
to był film bajeczny a Xena jest tylko o 16:00 nawet był ten film reklamowany po emisji Xeny
p,s no i oczywiście powtórka rano
Bez sensu, a wszędzie jest napisane, że o 17:30 Xena, jedynie w zapowiedziach na jednej stronie znalazłam, że o 16 miała być. A w telegazetach o 17:30. A ja głupia siedziałam i czekałam na jakieś informacje co to za filmidło, ale ani słowa ani o Xenie ani o niczym, co by mnie naprowadziło. No może sam fakt, że ani widu ani słychu Xeny mógł mnie naprowadzić, ale biorąc pod uwagę, że to 3 odcinek to stwierdziłam, że może kombinowali co zainteresuje widza czy coś. O naiwności :) Dzięki za info!