PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94864}

Xena: wojownicza księżniczka

Xena: Warrior Princess
1995 - 2001
6,3 26 tys. ocen
6,3 10 1 26341
7,2 5 krytyków
Xena: wojownicza księżniczka
powrót do forum serialu Xena: wojownicza księżniczka
ocenił(a) serial na 7
Dzidzileyla

Ja to czekam kiedy wreszcie Gabriela będzie się posługiwała tym kijem w walce no już dzisiaj szukała dla siebie broni więc może w końcu wpadnie na pomysł żeby walczyć kijem hehe

dominik1989

w którymś odcinku Xena i Gabriela walczyly i na końccu Gabriela pokonała kogos kto wisiał nadeptując mu na dłoń,który to odcinek?

ocenił(a) serial na 7
Dzidzileyla

Dzidzileya zauważyłem, że żaden program TV nie może zadążyć na pulsem, bo wiele razy widziałem błędy w różnych programach nawet w tych, co można nawet liczyć.

dominik1989

Widzę, że tu więcej fanów Xeny. Ja też się dołączam i pozdrawiam. Po tylu latach mam nadzieję, że puszczą całość. A już niedługo na tv puls spartakus krew i piach też z Lucy.

ocenił(a) serial na 7
Regan_McLeod

no bo Xena to jest taki Herkules w spódnicy :D:D

dominik1989

Xena lepsza moim zdaniem i niebiańsko zmysłowa. Gabrielę też uwielbiałam. No to jutro może wstanę wcześniej żeby powtórkę zobaczyć, bo nigdy nie oglądałam od pierwszych odcinków (2 mnie ominęły już :( ). Patrz co taki serial robi z ludzi, nawet wcześniej chcę wstać :D

ocenił(a) serial na 7
Dzidzileyla

Ja to samo mam z Rexem, mimo że oglądałem na TV6 to też zawsze oglądam jak przegapię o 15 rano hehe. Czekam na te odcinki, których nie oglądałem, bo akurat wyjechałem wtedy jak dawali na TV6 i nie mogłem oglądać prawie całą przed ostatnią serie.

dominik1989

Z tym jest przekichane jak cała seria przepadnie, jeden odcinek z Bogiem sprawa, ale cała seria to potem już się odechciewa przynajmniej ja tak mam. Fajny avvek :D

ocenił(a) serial na 7
Dzidzileyla

Troche kiczowaty hehe

dominik1989

E tam, zarąbisty aktor :D

ocenił(a) serial na 7
Dzidzileyla

No, jako aktor to tak, ale raczej chodziło mi o Ala Bundego .

ocenił(a) serial na 7
Dzidzileyla

No zależy, jaki to serial, bo jak odcinki nie ma ją ze sobą powiązania to i tak bez znaczenia ile przegapisz odcinków. Chociaż zdarzają się seraje co odcinek się składa z paru części tak często było w power rangers.

dominik1989

Np. Gotowe na wszystko :D w takich przygodowych jak Xena też niby każdy odcinek o czym innym, ale jednak powiązane ze sobą są. Ja lubię po prostu oglądać po kolei, choć nie śledzę, ale Xenę chyba codziennie będę :D

ocenił(a) serial na 7
Dzidzileyla

Ja zapamiętałem z Xeny najbardziej ostatni odcinek, który składał się z dwóch części, bo był bardzo charakterystyczny jak oglądałem w dzieciństwie.

dominik1989

A ja nie dotrwałam i nie oglądałam :( nigdy nie śledziłam tego serialu, teraz po latach dopiero zadowolona, ze wraca. Właśnie chciałabym końcówkę obejrzeć, ostatni sezon całkiem mi umknął.

ocenił(a) serial na 7
Dzidzileyla

No akurat ostatni odcinek nie był za wesoły

ocenił(a) serial na 7
Regan_McLeod

No to najwyraźniej dała się zaszufladkować, bo po Xenie nadal siedzi w tych klimatach.

dominik1989

A tu oryginalny soundtrack w wykonaniu chóru Bułgarskiego , trzeba przyznać że jest świetne wykonany. Cała muzyka do 6 sezonów Xeny była wydana na płytach CD , warto przesłuchać.
http://www.youtube.com/watch?v=n8Y4SnKLMTY

ocenił(a) serial na 7
Regan_McLeod

A po Spartakusie Krew i piach będą dawać mini serial Spartakus: Bogowie areny.

p.s Ciekawe czy potem Zemstę dadzą.

ocenił(a) serial na 9
dominik1989

fajnie by było, bo 3 już nie oglądałam

ocenił(a) serial na 7
sisi252531

Tak naprawdę to jest 2 sezon, bo te Bogowie Areny to jest taki dodatek do 1 sezonu. A o 3 sezonie to nie ma, co marzyć, bo w USA nawet jeszcze wszystkich odcinków nie dali.

ocenił(a) serial na 9
dominik1989

patrząc rocznikiem to Zemsta( jak już wspomniałeś) jest 3 z kolei a tego właśnie nie oglądałam

ocenił(a) serial na 7
sisi252531

Nom, ale Zemsta to 2 sezon a Spartakus Bogowie Areny to jest mini serial taki dodatek do 1 serii

ocenił(a) serial na 9
dominik1989

My tu o Spartakusie na forum Xeny :p
Od 22.04 na pulsie nie będzie powturek Xeny. Będzie leciała tylko o 8 rano. Troche lipa, ale jest nadzieje na 3 sezon.

ocenił(a) serial na 7
sisi252531

nom wiem pisałęm o tym samym dole jakiś Tygrysy Europy dali a mogli do dawać o 8:00 a Xene o 15:45 i powtórki o 9

ocenił(a) serial na 7
sisi252531

Po zakończeniu mini serialu o szkole Batiatusa będzie 2 sezon Zemsta, ale pewnie Potępionych nie dadzą, bo jeszcze na HBO to dają.
I dobrze że jeszcze zrobili o nim miniserial bo po lubiłem go.

ocenił(a) serial na 9
dominik1989

Juupila!

ocenił(a) serial na 7
sisi252531

Ale jakby udało się im zdobyć ostatni sezon to do 7 lipca by skończyli wszystkie odcinki

Creel

Super!
ale według mnie najlepszy jest 5 sezon, a na to długo trzeba będzie czekac
moje ulubione odcinki z tego sezonu to: Amphipolis Under Siege, Antony & Cleopatra, Looking Death in the Eye, Looking Death in the Eye i najlepszy Motherhood
z 6 sezonu polecam The God You Know - jega mega śmieszny

ocenił(a) serial na 10
Creel

jak juz to od 16 :D i o 9 powturka xd

ocenił(a) serial na 10
hercules38

Wedle programów na telemagazyn i cyfra+ od 20.03 wciąż o 16 będzie lecieć 2 sezon Xeny!

ocenił(a) serial na 10
Marga

to dobrze:D

ocenił(a) serial na 10
Creel

Z tego co widziałem w programie to od 3 kwietnia Xena o 17:00 ma byc

ocenił(a) serial na 10
maciejerzy

po poludniu zostaje o 16 (przynajmniej do 15 odcinka 2 sezonu), za to powtorki bedą lecialy nie o 9.00, tylko o 8.00

ocenił(a) serial na 7
maciejerzy

o 17:15 leci Nash Bridges

ocenił(a) serial na 10
dominik1989

zobacz sobie na wp w program telewizyjny tam pisze ze od 3 kwietnia 17:00

ocenił(a) serial na 7
maciejerzy

jasne a ty sobie zobacz w telemagazynie ;p

ocenił(a) serial na 7
maciejerzy

Ale jesteś głupi pewnie sobie prima aprilis robią albo źle przestawili czas, bo w niedziele przestawiają, Jakbyś popatrzył na inne programy to byś zobaczył, że to pomyłka.

Zobacz na inne programy, że niby o 20: 10 dobranocka na wszystkich programach o godzinne złe jest ustawione. Najpierw sprawdź a potem pisz.

ocenił(a) serial na 10
dominik1989

nie prima aprilis a zmiana czasu z ziemowego na letni

ocenił(a) serial na 7
maciejerzy

To jak wiesz to czemu takie głupoty pociskasz ;p

p.s przecież ci tam napisałęm że w niedziele przestawiają .

ocenił(a) serial na 10
dominik1989

Nie odrazu zajarzyłem z przesunięciem czasu

ocenił(a) serial na 7
Creel

Od 22 kwietnia będzie Xena tylko o 8: 00 no, bo zamiast Xeny będą dawać o 15: 45 Tygrysy Europy:/

ocenił(a) serial na 7
dominik1989

Co???????????????????? Tylko rano???? nie!

dominik1989

No to sobie pooglądamy wszystkie serie jak ja chodzę do szkoły, ach szkoda gadać :/

ocenił(a) serial na 7
aneciora11

Ja to jak zobaczyłem to myślałem, że skończyli dawać Xene, ale zobaczyłem, że rano dają, więc się trochę uspokoiłem:/

ocenił(a) serial na 7
dominik1989

dobrze ze ja rok szkolny koncze w kwietniu xd

ocenił(a) serial na 8
angel94_filmweb

W sumie to mi to lotto bo i tak nagrywam i oglądam wieczorem.
Czy rano czy o 16-17 i tak się nie wyrabiałem , co by od początku odcinka oglądać.

ocenił(a) serial na 7
nightgale

to super masz ;d

ocenił(a) serial na 10
Creel

Niestety od 22 kwietna Xena znika z Tv Puls zamiast tego puszczają Tygrysy Europy

ocenił(a) serial na 10
maciejerzy

Od 22 kwietnia ,Xena leci o 8.00