Ja to czekam kiedy wreszcie Gabriela będzie się posługiwała tym kijem w walce no już dzisiaj szukała dla siebie broni więc może w końcu wpadnie na pomysł żeby walczyć kijem hehe
w którymś odcinku Xena i Gabriela walczyly i na końccu Gabriela pokonała kogos kto wisiał nadeptując mu na dłoń,który to odcinek?
Dzidzileya zauważyłem, że żaden program TV nie może zadążyć na pulsem, bo wiele razy widziałem błędy w różnych programach nawet w tych, co można nawet liczyć.
Widzę, że tu więcej fanów Xeny. Ja też się dołączam i pozdrawiam. Po tylu latach mam nadzieję, że puszczą całość. A już niedługo na tv puls spartakus krew i piach też z Lucy.
Xena lepsza moim zdaniem i niebiańsko zmysłowa. Gabrielę też uwielbiałam. No to jutro może wstanę wcześniej żeby powtórkę zobaczyć, bo nigdy nie oglądałam od pierwszych odcinków (2 mnie ominęły już :( ). Patrz co taki serial robi z ludzi, nawet wcześniej chcę wstać :D
Ja to samo mam z Rexem, mimo że oglądałem na TV6 to też zawsze oglądam jak przegapię o 15 rano hehe. Czekam na te odcinki, których nie oglądałem, bo akurat wyjechałem wtedy jak dawali na TV6 i nie mogłem oglądać prawie całą przed ostatnią serie.
Z tym jest przekichane jak cała seria przepadnie, jeden odcinek z Bogiem sprawa, ale cała seria to potem już się odechciewa przynajmniej ja tak mam. Fajny avvek :D
No zależy, jaki to serial, bo jak odcinki nie ma ją ze sobą powiązania to i tak bez znaczenia ile przegapisz odcinków. Chociaż zdarzają się seraje co odcinek się składa z paru części tak często było w power rangers.
Np. Gotowe na wszystko :D w takich przygodowych jak Xena też niby każdy odcinek o czym innym, ale jednak powiązane ze sobą są. Ja lubię po prostu oglądać po kolei, choć nie śledzę, ale Xenę chyba codziennie będę :D
Ja zapamiętałem z Xeny najbardziej ostatni odcinek, który składał się z dwóch części, bo był bardzo charakterystyczny jak oglądałem w dzieciństwie.
A ja nie dotrwałam i nie oglądałam :( nigdy nie śledziłam tego serialu, teraz po latach dopiero zadowolona, ze wraca. Właśnie chciałabym końcówkę obejrzeć, ostatni sezon całkiem mi umknął.
No to najwyraźniej dała się zaszufladkować, bo po Xenie nadal siedzi w tych klimatach.
A tu oryginalny soundtrack w wykonaniu chóru Bułgarskiego , trzeba przyznać że jest świetne wykonany. Cała muzyka do 6 sezonów Xeny była wydana na płytach CD , warto przesłuchać.
http://www.youtube.com/watch?v=n8Y4SnKLMTY
A po Spartakusie Krew i piach będą dawać mini serial Spartakus: Bogowie areny.
p.s Ciekawe czy potem Zemstę dadzą.
Tak naprawdę to jest 2 sezon, bo te Bogowie Areny to jest taki dodatek do 1 sezonu. A o 3 sezonie to nie ma, co marzyć, bo w USA nawet jeszcze wszystkich odcinków nie dali.
patrząc rocznikiem to Zemsta( jak już wspomniałeś) jest 3 z kolei a tego właśnie nie oglądałam
Nom, ale Zemsta to 2 sezon a Spartakus Bogowie Areny to jest mini serial taki dodatek do 1 serii
My tu o Spartakusie na forum Xeny :p
Od 22.04 na pulsie nie będzie powturek Xeny. Będzie leciała tylko o 8 rano. Troche lipa, ale jest nadzieje na 3 sezon.
nom wiem pisałęm o tym samym dole jakiś Tygrysy Europy dali a mogli do dawać o 8:00 a Xene o 15:45 i powtórki o 9
Po zakończeniu mini serialu o szkole Batiatusa będzie 2 sezon Zemsta, ale pewnie Potępionych nie dadzą, bo jeszcze na HBO to dają.
I dobrze że jeszcze zrobili o nim miniserial bo po lubiłem go.
Ale jakby udało się im zdobyć ostatni sezon to do 7 lipca by skończyli wszystkie odcinki
Super!
ale według mnie najlepszy jest 5 sezon, a na to długo trzeba będzie czekac
moje ulubione odcinki z tego sezonu to: Amphipolis Under Siege, Antony & Cleopatra, Looking Death in the Eye, Looking Death in the Eye i najlepszy Motherhood
z 6 sezonu polecam The God You Know - jega mega śmieszny
Wedle programów na telemagazyn i cyfra+ od 20.03 wciąż o 16 będzie lecieć 2 sezon Xeny!
po poludniu zostaje o 16 (przynajmniej do 15 odcinka 2 sezonu), za to powtorki bedą lecialy nie o 9.00, tylko o 8.00
Ale jesteś głupi pewnie sobie prima aprilis robią albo źle przestawili czas, bo w niedziele przestawiają, Jakbyś popatrzył na inne programy to byś zobaczył, że to pomyłka.
Zobacz na inne programy, że niby o 20: 10 dobranocka na wszystkich programach o godzinne złe jest ustawione. Najpierw sprawdź a potem pisz.
To jak wiesz to czemu takie głupoty pociskasz ;p
p.s przecież ci tam napisałęm że w niedziele przestawiają .
Od 22 kwietnia będzie Xena tylko o 8: 00 no, bo zamiast Xeny będą dawać o 15: 45 Tygrysy Europy:/
Ja to jak zobaczyłem to myślałem, że skończyli dawać Xene, ale zobaczyłem, że rano dają, więc się trochę uspokoiłem:/
W sumie to mi to lotto bo i tak nagrywam i oglądam wieczorem.
Czy rano czy o 16-17 i tak się nie wyrabiałem , co by od początku odcinka oglądać.
Niestety od 22 kwietna Xena znika z Tv Puls zamiast tego puszczają Tygrysy Europy