Yellowstone (2018-2024)
Yellowstone: Sezon 5 Yellowstone sezon 5, odcinek 10
odcinek Yellowstone (2018-2024)

Yellowstone | Apokalipsa zmian

The Apocalypse of Change 50m
7,0 360  ocen
7,0 10 1 360
Yellowstone
powrót do forum s5e10

bez sensu

ocenił(a) serial na 10

czekamy tylko aż Beth zamorduje Jamie'go i całą resztę. Ten serial nie ma juz nic innego do zaoferowania, tylko opowieść o zemście.

soledad

Ja sądzę, że przynajmniej jedno z pary Beth Rip dołączy do tatuśka

Justka1985_filmweb

Nie bardzo, mają kontrakty na spinoff podpisane...

Bartes123_2

O ile kojarze to wciaz nic pewnego - kontraktow jeszcze nie ma. Inna sprawa, ze Costner tez mial…

ocenił(a) serial na 5
soledad

mam nadzieje, że będzie odwrotnie

soledad

Przed 11 odcinkiem łudziłem się, że może dostaniemy plot-twista, ale jednak nie. I przyznam rację, serial stał się przewidywalny tak jak jego zakończenie.

soledad

Motyw zemsty to nierzadko filar całej opowieści filmu czy serialu i odpowiednio wykorzystany to może być najciekawszy wątek. Zwłaszcza na tle "wypełniacza klatek", którym dla mnie jest rodzinny motyw Moniki.

soledad

Ten serial nigdy nie miał nic do zaoferowania. Z małym wyjątkiem jakim są piękne krajobrazy i wszystko to co dotyczy pracy kowbojów. Natomiast cała fabuła to jest jedna wielka bzdura dla 14 latków, w której bohaterowie robiąco chcą, a źli to debile.

komarrek27

Dokładnie tak, a ostatni odcinek tylko uwypuklił tę nędzę

komarrek27

dokładnie tak, to są powody dla których oglądałam - przepiękne widoczki i kowboje, a Beth to najgorsza postać jaką widziałam, chyba kiedykolwiek w serialu... szkoda, że w końcówce końcówce nie było odwrotnie...

morskooka

Jestem potwornie zawiedziona. Wygląda na to, że w tej produkcji zło i nędza zwycięża....

ocenił(a) serial na 7
soledad

Żart Księżniczki Addy z Wiedźmina, ponoć też był... BEZ SENSU