Yellowstone: Sezon 5 Yellowstone sezon 5, odcinek 9
odcinek Yellowstone (2018-2024)

Yellowstone | Wystarczy pragnąć

Desire Is All You Need 54m
6,8 438  ocen
6,8 10 1 438
Yellowstone
powrót do forum s5e9

Jak wrażenia po pierwszym docinku, który wyciekł pare dni temu? :) Niestety wyciekowi brakuje jakieś 10 minut i przez to nie dowiadujemy się czy Betty wie o chorobie ojca czy tylko ta denerwująca indianeczka która pewnie zaraz wysprzęgli się Kejsiemu co doprowadzi do wojny domowej przez głupie niedomówienie i podejrzewanie siebie nawzajem, że któraś ze stron już czai się na spadek Kevna Costnera... :P A za wszystkim stoi Dżejmi i jego latawica - tak strzelam :). Jest za głupi na taką intrygę ale nie działa sam więc jako marionetka spisuje się jak zwykle idelanie! JAKIE SĄ WASZE odczycia po pierwszym odcinku konca serii?

sdfdsf

Gdzie to można oglądać z Polski?

ocenił(a) serial na 9
karolina_borowa

znam tylko płatny serwis ale nie chce reklamowac ppubliczni zeby nikt mi nic nie zarzucił - jak ktos chce to zapraszam na priv, ale osobiscie wolałbym poczekać 4 dni niz placc 30zł za wczesniejszy dostep pare dni... serio nic specjalnego, chyba ze finałowy odcinek wtedy bedzie warto ale to i tak poczekac trzeba 2 miesiace...

sdfdsf

Dzięki, rozumiem ;) wszystko będzie na Showmaxie, prawda?

ocenił(a) serial na 8
karolina_borowa

Skyshowtime

sdfdsf

Co ty gadasz, od początku wiemy że to co się stało jest sprawką Jaimiego i tej jego kochanki, będzie wojna i będzie draka.

sdfdsf

Oglądałem w całości. Jesli nie wiesz, że za tym stoi latawica Dźejmiego, to w takim razie nie oglądałeś ponad połowy odcinka, a nie ostatnie 10 minut. W połowie wyraźnie zleca zabójstwo Duttona o 3:53. Potem jest jeszcze jedna godzina 10 ta coś tam, ale nie wyczaiłem o co może chodzić. Możliwe, że atak na resztę rodziny, lub data przejęcia majątku lub wyroku sądowego, nma który starszy Dutton się nie stawił (rzekome samobójstwo).

ocenił(a) serial na 10
perun_6

Wrażenia takie, że żałuję, iż ten serial wrócił. A byłam od niego uzależniona.  I tyle.

ocenił(a) serial na 8
milka_8

Muszę się zgodzić, pierwszy odcinek był słabiutki, jedynie sceny z kowbojami fajne, zobaczymy jak to się dalej potoczy.

ocenił(a) serial na 8
milka_8

No ubili JD, ale to jak sądzę jest efekt decyzji Costnera, który nie dogadał się z ekipą. Szkoda, bo ten serial bez niego to 1/3 dawnego. Ale Kelly Reilly dobrze zagrała. Ona jest drugą postacią wyrazistą w tym serialu. Zobaczymy jak się zakończy. Ponoć szykują coś nowego bez Costnera. Ja czekam na 2 sezon 1923.

perun_6

10:56 to policyjny kod określający samobójstwo a nie kolejna godzina ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 9
sdfdsf

Skąd te brednie? Chyba musisz jeszcze raz obejrzeć... I co to znaczy "indianeczka"..? Mam nadzieję, że Cię szlak trafił z nerwów po obejrzeniu ostatniego odcinka.