Ty
powrót do forum 5 sezonu

Co prawda przebrnąłem prawie przez cały serial, ale teraz oglądając 5 sezon to już kilka razy śmiechem wybuchłem, nawet jak na standardy netflixa to jest gruba przesada xd mam wrażenie że zaraz się okaże, że Joe to gej, a wszystkie jego kobiety to byli mężczyźni, których zabijał po uświadomieniu sobie prawdy xd

ocenił(a) serial na 9
Pepsiz5

Przebrnąłeś przez sezon 4 gdzie był fetysz na bycie obsikanym przez drugiego faceta ale ten przerósł twoje oczekiwania?

Pepsiz5

Jaka propaganda? To, że Kate miała czarnoskórego brata geja? W Stanach, czy w UK to się zdarza. W tym przypadku jest to mocno realistyczne, zwłaszcza, że ojciec Lockwood miał wiele romansów.

Pepsiz5

Czarny brat gej wyciągniety z kapelusza w pierwszych minutach sezonu zdecydowanie hit

CottonCrush

Och, bo to nigdy nie zdarzyło się w prawdziwym życiu, zanim pojawił się Netflix. Ilu wladcieli ziemskich miało nieślubne dzieci z niewolnicami? Albo z pokojówkami? I może przykładowo nieślubny syn Schwarzeneggera z Gwatemalską gosposią (ona co prawda nie była czarnoskóra, ale w końcu ciemniejszej karnacji, więc cóż to dla Was za różnica... ) też został wyciągnięty z kapelusza ? To, że w białej Polsce takie zaskakujące zwroty akcji w przestrzeni publicznej  się nie zdarzają nie oznacza, że nie są one możliwe, ani że się nie wydarzyły. Zresztą przed zaborami i nawet później spotkałbyś w tym kraju ludzi o dużym zróżnicowaniu etniczny, choć niekoniecznie dokładnie takim jak w Ameryce Północnej.