PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=697645}

Zadzwoń do Saula

Better Call Saul
2015 - 2022
8,4 87 tys. ocen
8,4 10 1 86953
8,7 32 krytyków
Zadzwoń do Saula
powrót do forum serialu Zadzwoń do Saula

Smutny odcinek. Motywacja i poczucie się potrzebnym pomagało Chuckowi wyzdrowieć. Gdy się jednak posypało, doszło do najgorszego. Jimmy stracił brata i poparcie seniorów. Teraz ma tylko Kim. Zobaczymy jak długo... w kolejnym sezonie.

ocenił(a) serial na 7
Mikasa08

Ponadto Mike na obecnym etapie nie pracuje jeszcze dla Gusa. Raz tylko wykonał dla niego robotę, aby udupić Salamankę i tyle. Potem Gus mu jeszcze pomógł w sprawie tych pieniędzy. Więc dlaczego Mike miałby mu donosić o tym, skoro dla niego nie pracuje? Po co w ogóle miałby się mieszać w sprawy, które go nie dotyczą? A po jego konflikcie z Hectorem sądzę, że bardziej by się ucieszył gdyby Nacho wykonał swoją robotę, niż żeby Gus mu w tym przeszkodził.

dirt16

Ja bym powiedziała, że już pracuje, w końcu dał swój dowód do akt Madrigala :D

ocenił(a) serial na 7
Mikasa08

Nie widzę związku. Jak zakładasz konto w banku to znaczy, że stajesz się pracownikiem przyjaciela prezesa tego banku?

pattielicious

Przecież to ze cos pobieralo prąd w domu chucka to w ktoryms odcinku mike zamontowal jakąś inwigilacje jeśli sie nie myle, wyjdzie ze jimmy przyczynil sie do jego śmierci po przez kulminacyjna obsesje znalezienia zrodla poboru prądu ...

ocenił(a) serial na 8
kossity1

A to ciekawa obserwacja kurde.

Ciekawa akcja, ale mam nadzieje mimo wszystko, ze skoncza ten watek, bo odnosze wrazenie, ze serio juz WSZYSCY rzygaja Chuckiem.

ocenił(a) serial na 9
kossity1

Mike chyba tylko zdjęcia porobił, ale mogę się mylić

ocenił(a) serial na 8
pattielicious

Po pierwszym sezonie były narzekania a teraz to już dobry serial :)
Sezon ocenił bym na takie 8/10