Zadzwoń do Saula (2015-2022)
Zadzwoń do Saula: Sezon 6 Zadzwoń do Saula sezon 6, odcinek 3
odcinek Zadzwoń do Saula (2015-2022)

Zadzwoń do Saula | Między młotem a kowadłem

Rock and Hard Place 47m
8,9 1,3 tys. ocen
8,9 10 1 1285
Zadzwoń do Saula
powrót do forum s6e3

:(((

Naprawdę myślałam, że może mu się udać. Świetny monolog na koniec.

Bardzo ładna symboliczna scena z niebieskim kwiatkiem na początku odcinka, który jak rozumiem wyrósł w miejscu zakopania (nie nazwę tego pochówkiem) Nacho.

Ciekawe co będzie dalej. Był dość wyraźnie poruszany temat taty Nacho. Myśle, ze w akcie zemsty Lalo może ruszyć w tym kierunku i ostateczne zginie z ręki Mika.

ocenił(a) serial na 10
niebieskiedwaoka

Ciężko jest mi dojść do siebie. Zginął jedyny dowód Lalo i Hector sam się o wszystkim dowiedział, więc Lalo został póki co na lodzie. Atak na ojca Nacho i uśmiercenie przez Mike'a jest jak najbardziej możliwe.

ocenił(a) serial na 8
niebieskiedwaoka

Cała sekwencja na pustyni to jest to za co się ogląda tą serię( i BB) :O :O

użytkownik usunięty
niebieskiedwaoka

Pamiętam dyskusje przy poprzednich sezonach na temat losów m. in. Nacho - czyli jednak, śmierć, nie było innej opcji, tak jak też przewidywałem, ale twórcy stosunkowo szybko go uśmiercili w tym 6 sezonie, co jest lekkim zaskoczeniem. Szkoda, że Nacho tak skończył, nie zasługiwał na to..

Tak, to wydawało się od początku bardzo prawdopodobne, choć tliła się ta nadzieja ze może mu się uda. Może ucieknie razem z tata. Bardzo szkoda.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 9
niebieskiedwaoka

Najlepszy odcinek tego sezonu, do tej pory nie mogę podnieść szczęki z podłogi, a to dopiero 3 z 13 odcinków.

ocenił(a) serial na 10
niebieskiedwaoka

Nie wydaje mi się aby Lalo chciał coś zrobić tacie Nacho choć nie mogę tego wykluczyć na pewno . Moim zdaniem skupi się na Gus'ie. Szkoda nacho ale gdy zobaczyłem braci i Hectora to było już wiadome że nie wyjdzie z tego cały .

ocenił(a) serial na 10
niebieskiedwaoka

nie zdziwiłbym się jakby zabił go sam Gus, co wyjaśniłoby częściowo czemu Mike dalej dla niego pracuje w BB

milosss764

To byłoby jeszcze lepsze!