PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=427194}

Zakazane imperium

Boardwalk Empire
2010 - 2014
8,1 49 tys. ocen
8,1 10 1 49065
7,7 14 krytyków
Zakazane imperium
powrót do forum serialu Zakazane imperium

JAAAAAAAAAAAAAAAA, rzeznik pojechal z tym koksem, koncowka miazga!! czekam z
niecirpliwoscia na nastepny odcinek

ocenił(a) serial na 9
phil_anselmo

NIe jestem wyborcą żadnej z tych partii. A ciebie cwaniaku internetowy ostrzegam - obrazisz jeszcze raz moich rodziców to cię znajdę cwelu j.......y. Napisz na priva to sie umówimy powiesz mi wszystko twarzą w twarz zacofany buraku pi.......y

ocenił(a) serial na 9
phil_anselmo

NIe jestem wyborcą żadnej z tych partii. A ciebie cwaniaku internetowy ostrzegam - obrazisz jeszcze raz moich rodziców to cię znajdę cwelu j.......y. Napisz na priva to sie umówimy powiesz mi wszystko twarzą w twarz zacofany buraku pi.......y

ocenił(a) serial na 9
Godfather99

lecz sie gnomie

ocenił(a) serial na 9
phil_anselmo

brakowało mi takich debili jak ty, krzykaczy co sobie chcą popisać na privie i postraszyc, tylko dlatego , ze nie ruchaja albo nie sa ruchani w dupe i mają za dużo testosteronu , wiec zaczynają jakies grymasy na filmwebie, ja juz takich durni to przerabiałem kilkudziesięciu, więc twoja postawa mnie tylko bawi, jestes tylko kolejny durnym profilem,który stąd zniknie wkrótce

ocenił(a) serial na 10
phil_anselmo

Panowie nie róbcie z siebie biednych idiotów, wiadomo że możecie być sobie w internecie ojcamichrzestnymi, anselmami czy innymi dimebagami ale zamiast skakać sobie do gardeł i robić wiochę to zbywajcie komentarze, które czemuś dotykają was osobiście, mimo że piszą je ludzie całkowicie anonimowi. Jeden nazywa chama, który ma widocznie problem z kobietami, idiotą i dziwi się że ten później robi mu prymitywną analizę psychologiczną. Cichajcie lepiej.

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 9
phil_anselmo

Demri_Lara masz rację troche mnie poniosło, ja poprostu nie lubie takich frustratów wszystkich i wszystko obrażających cały dzień śliniących się przed komputerem i tylko czekających aż ktoś im odpisze.A jego problem z kobietami jest pewnie taki że żadna go nie chce. Co do ciebie philipku to ci powiedziałem internetowy napinaczu dawaj na priva umówimy się i zobaczymy jaki kozak jesteś w realu. Ech, po co ja wogóle tracę czas na pisanie tego posta.

ocenił(a) serial na 9
Godfather99

no to po co piszesz a potem piszesz ze tracisz czas, ciołku