JAAAAAAAAAAAAAAAA, rzeznik pojechal z tym koksem, koncowka miazga!! czekam z
niecirpliwoscia na nastepny odcinek
NIe jestem wyborcą żadnej z tych partii. A ciebie cwaniaku internetowy ostrzegam - obrazisz jeszcze raz moich rodziców to cię znajdę cwelu j.......y. Napisz na priva to sie umówimy powiesz mi wszystko twarzą w twarz zacofany buraku pi.......y
NIe jestem wyborcą żadnej z tych partii. A ciebie cwaniaku internetowy ostrzegam - obrazisz jeszcze raz moich rodziców to cię znajdę cwelu j.......y. Napisz na priva to sie umówimy powiesz mi wszystko twarzą w twarz zacofany buraku pi.......y
brakowało mi takich debili jak ty, krzykaczy co sobie chcą popisać na privie i postraszyc, tylko dlatego , ze nie ruchaja albo nie sa ruchani w dupe i mają za dużo testosteronu , wiec zaczynają jakies grymasy na filmwebie, ja juz takich durni to przerabiałem kilkudziesięciu, więc twoja postawa mnie tylko bawi, jestes tylko kolejny durnym profilem,który stąd zniknie wkrótce
Panowie nie róbcie z siebie biednych idiotów, wiadomo że możecie być sobie w internecie ojcamichrzestnymi, anselmami czy innymi dimebagami ale zamiast skakać sobie do gardeł i robić wiochę to zbywajcie komentarze, które czemuś dotykają was osobiście, mimo że piszą je ludzie całkowicie anonimowi. Jeden nazywa chama, który ma widocznie problem z kobietami, idiotą i dziwi się że ten później robi mu prymitywną analizę psychologiczną. Cichajcie lepiej.
Demri_Lara masz rację troche mnie poniosło, ja poprostu nie lubie takich frustratów wszystkich i wszystko obrażających cały dzień śliniących się przed komputerem i tylko czekających aż ktoś im odpisze.A jego problem z kobietami jest pewnie taki że żadna go nie chce. Co do ciebie philipku to ci powiedziałem internetowy napinaczu dawaj na priva umówimy się i zobaczymy jaki kozak jesteś w realu. Ech, po co ja wogóle tracę czas na pisanie tego posta.