http://www.youtube.com/watch?v=r9F4LjWidmk&feature=player_embedded
21 sekund :D
Zajawka to chyba ciut za dużo powiedziane, ale nawet te kilka kadrów potrafi wzbudzić gigantyczną chęć oglądania tego co nam zaserwuje ekipa z HBO.
Oj się będzie działo w Atlantic City (i nie tylko w AC) na jesieni...
Bardzo dobrze, że wątek Van Aldena będzie kontynuowany (migawka w okolicach 6 sekundy) bo po akcji w restauracji z Capone niespodziewanie zniknął i do końca 3 sezonu już o nim nie usłyszeliśmy.
No nic, teraz pozostaje nam już tylko czekać i mieć nadzieję że 4 transza będzie lepsza od moim zdaniem nie do końca udanego 3 sezonu!
Dopiero dziś mnie naszło, żeby sprawdzić co z Zakazanym. Świetne 21 sekund, będzie się działo bez dwóch zdań. Nie mogę się doczekać!
W ogóle, wie ktoś może co za utwór został użyty w zwiastunie?
Przez to nie mogę się jeszcze bardziej doczekać kolejnego sezonu. Ale zapowiedzi BE mają to do siebie, że wprowadzają w klimat. Wiadomo w jakim roku będzie działa się akcja?
witam - a może ktoś się orientuje, kiedy premiera 4-tego sezonu? właśnie jestem po seansie wikingów - szału nie ma, ale da się oglądać- ale jeden minus - to tylko 9 odc. Cholera, strasznie długo kręcą kolejny sezon Zakazanego...