http://www.youtube.com/watch?v=ge7MGTo6XVE
parę nowych postaci, jest Richard, jest van Alden, wygląda na to, że NIE będzie Margaret, co mnie cieszy... ale jakoś dupy mi ta zapowiedź nie urwała.
Może i nie urwała, ale i tak jest na wysokim poziomie. Już nie mogę się doczekać!
To prawda, tylko jeszcze tyle czasu zostało... Może trzeba sobie przypomnieć ostatnie 3 sezony? :)
Sorki podałem theme song, Tobie chodziło chyba o to The Peach Kings – Thieves and Kings
Kurde, miałem nadzieję, że czwarty sezon opowie także o konflikcie między Masserią i Maranzano. Niestety zwiastun na to nie wskazuje :/
Ta wojna trwała w latach1929-1931, a 4sezon będzie się dziać najprawdopodobniej w roku 1924r.
Terence Winter w wywiadzie mówił że sezon 4 rozpocznie się w połowie 1924 r. Trailer wskazuje na czas zinowy czyli problem
Al Capone może zostać rozwiązany w pierwszej połowie sezonu i czeka nas przeskok do 1925r. Brak Margaret nie jest takim zaskoczeniem pewnie odegra kilka epizodów jak Van Alden w sezonie 3. Najbardziej dziwi brak Rothsteina chyba że twórcy nieco odbiegli od faktów historycznych i czeka go odsiadka przynajmniej w tym sezonie.
Skoro będzie tak jak Winter powiedział to oznacza, że początek serii będzie skupiał się na Chicago, a końcówka jak zawsze w Atlantic City. Co do Arnolda to myślę, że mimo wszystko będzie się pojawiać często tak jak w poprzednich seriach. Moim zdaniem serial by dużo stracił gdyby go pominięto, przeciwnie jeśli chodzi o postać Margaret ;j
Nie wiadomo czy sezon 4 będzie dobry poczekamy zobaczymy ale raczej powinien być na odpowiednim poziomie.
Jestem natomiast ciekaw jakie są szanse na kolejne sezony bo w latach 1929 -1933 jest taki potencjał że aż szkoda aby twórcy zrezygnowali z takiego materiału. Jeśli jednak nie zrobią dużego przeskoku w latach to raczej się nie doczekamy tego. HBO robi raczej serie 6 sezonowe. Tylko w Grze o Tron po 3 sezonie mówi się o trzech sezonach do przodu.
Wiesz możliwe, że po 1924-25r twórcy przeskoczą do 1928r gdzie wiadomo też się trochę działo, a skończą na sławnej konferencji w Atlantic City, chociaż mam nadzieję, że pokażą także wojnę w NY.
Ale muzykę wybrali świetną. Jeżeli chodzi o Margaret, to w tej drugiej zapowiedzi powiedzieli, że ona i Nucky żyją w separacji. Aktorka w grudniu 2012 roku urodziła syna to może to też zaważyło na tym, że postanowiła zrobić sobie przerwę, może się pojawi w późniejszych odcinkach jakiś wątek z nią. Już tylko miesiąc ♥
http://31.media.tumblr.com/ca0ef3ef6f352aaff22a49aab03cc20c/tumblr_mqve5vaTLD1sp golmo1_500.jpg ŻEBY ROZWIAĆ WASZE WĄTPLIWOŚCI Margaret będzie w serialu!
Nieeeeeeeeee!
Oby chociaż poświęcili jej znacznie mniej miejsca niż w poprzednich sezonach. Zwłaszcza w trzecim było jej za dużo, gdy zabierała czas antenowy poświęcony do tej pory Darmody'emu.
SPOILER
Nie rozumiem skąd tyle nienawiści do tej pani. Może zachowywała się czasem nieracjonalnie (oddanie tych dróg na rzecz Kościoła x_x) ale była przede wszystkim matką, która pragnęła swoim dzieciom zapewnić byt. Nikt w tym serialu nie jest bez winy, nikt nie jest tylko dobry lub zły, Nucky też ją zdradzał.
Ja marzę, żeby było więcej Nowego Jorku, AR, Charliego i Meyera
o to chodzi chociaż z nienawiścią to przesada dla mnie to pozytywna bohaterka ale na końcu 3seri dokładnie przekonuje się na czym polega praca Nuckego. w 4 seri może zginie AR i Joe Boss a Al. oficjalnie przejmie interes w Chicago albo i nie...zobaczymy