nosz k.... a mac!! do kazdego smiecia od razu dzien pozniej sa a do takiego kozaka trzeba znowu bedzie czekac tygodniami
Dokladnie, do jakiegos glowna typu arrow, blindspot czy legion są od razu. A za Amerykanow biorą sie jakieś kluchy, ktore nie maja czaaasu...Boze
zaraz nas pojada obroncy napisowców zebysmy sami przetlumaczyli odcinek łiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ja się zastanawiam dlaczego polski kanał FOX nie emituje na bieżąco tego serialu. Yungar lub jakiś inny tłumacz na pewno nadrobią tylko trzeba być cierpliwym. Najwyżej obejrzy się wszystkie odcinki w wakacje bo do tego czasu na pewno ukaże się komplet napisów. Spoilerów nie ma co się obawiać bo serial nie cieszy się zbyt dużym zainteresowaniem w naszym narodzie.
Było się uczyć języków ? Akurat dialogi w Amerykanach są proste jak konstrukcja cepa, można sobie oglądać z angielskimi dla pomocy. Aktualnie jestem po 5 odcinku, wkurza mnie ten serial, w którym sezonie Stan rozgryzie sąsiedzką tajemnicę, w 18 ??
nie bede co chwile zatrzymywac filmu zeby ze slownikiem szukac danego slowa wez ty sie zastanow
Jeżeli chodzi o ilość sezonów twórcy zapowiedzieli, że 6 będzie ostatni, więc pewnie pod koniec 5 można się spodziewać jakiś cliffhangerów. Też uważam, że Americans nie ma zbyt skomplikowanych dialogów i można oglądać bez problemów z wtopionymi angielskimi napisami, jednak na opensubtitles co tydzień wychodzą amatorskie napisy do premierowych odcinków.