PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663711}

Zawód: Amerykanin

The Americans
2013 - 2018
7,7 7,8 tys. ocen
7,7 10 1 7836
7,9 10 krytyków
Zawód: Amerykanin
powrót do forum serialu Zawód: Amerykanin

sezon ruszyl gdzie napisy?

użytkownik usunięty

nosz k.... a mac!! do kazdego smiecia od razu dzien pozniej sa a do takiego kozaka trzeba znowu bedzie czekac tygodniami

Dokladnie, do jakiegos glowna typu arrow, blindspot czy legion są od razu. A za Amerykanow biorą sie jakieś kluchy, ktore nie maja czaaasu...Boze

użytkownik usunięty
Justyna_0288

zaraz nas pojada obroncy napisowców zebysmy sami przetlumaczyli odcinek łiiiiiiiiiiiiiiiiii

ta, a pewnie sami ogladaja inne seriale z przetlumaczonymi przez innych napisami

użytkownik usunięty
Justyna_0288

som napisy

ale nie od tej swietej krowy Yungara?

użytkownik usunięty
Justyna_0288

a nie wiem

ocenił(a) serial na 8

gdzie znaleźliście te napisy?, bo na napi niema.

użytkownik usunięty
savino

napi

ocenił(a) serial na 8

już niema pewnie Yungar wykasował;)

użytkownik usunięty
Justyna_0288

znowu napisow brak wrrrrrr

Ta, niedlugo tydzien minie. A nikt nie przetlumaczyl wczesniej na opensubtitles?

użytkownik usunięty
Justyna_0288

chyba nie
kpina po prostu

ocenił(a) serial na 9

Ja się zastanawiam dlaczego polski kanał FOX nie emituje na bieżąco tego serialu. Yungar lub jakiś inny tłumacz na pewno nadrobią tylko trzeba być cierpliwym. Najwyżej obejrzy się wszystkie odcinki w wakacje bo do tego czasu na pewno ukaże się komplet napisów. Spoilerów nie ma co się obawiać bo serial nie cieszy się zbyt dużym zainteresowaniem w naszym narodzie.

użytkownik usunięty
PlaceHolder

no ale wez czekaj do wakacji jak nóżki tupio i chce sie juz ogladac :)

użytkownik usunięty
Justyna_0288

na filisier jest 2 odc z napisami jak cos

Dzieki, juz za 4 dni kolejny 4 odcinek, a tamten nawet 2 nie przetlumaczyl ;)

Było się uczyć języków ? Akurat dialogi w Amerykanach są proste jak konstrukcja cepa, można sobie oglądać z angielskimi dla pomocy. Aktualnie jestem po 5 odcinku, wkurza mnie ten serial, w którym sezonie Stan rozgryzie sąsiedzką tajemnicę, w 18 ??

użytkownik usunięty
cichykuba

nie bede co chwile zatrzymywac filmu zeby ze slownikiem szukac danego slowa wez ty sie zastanow

To musisz mieć spore braki.

użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 9
cichykuba

Jeżeli chodzi o ilość sezonów twórcy zapowiedzieli, że 6 będzie ostatni, więc pewnie pod koniec 5 można się spodziewać jakiś cliffhangerów. Też uważam, że Americans nie ma zbyt skomplikowanych dialogów i można oglądać bez problemów z wtopionymi angielskimi napisami, jednak na opensubtitles co tydzień wychodzą amatorskie napisy do premierowych odcinków.

PlaceHolder

od yungara tez sa amatorskie ;)

użytkownik usunięty
Justyna_0288

sa napisy do 4 i 5 odcinka:)

ocenił(a) serial na 6
cichykuba

Niestety, próbowałem oglądać bez napisów, ale o ile np. Stan mówi w miarę wyraźnie to cedzone otwartą na 5 mm buzią kwestie Phillipa to mordęga dla osoby chcącej je zrozumieć w oryginale.